RICO

RICO gemist? Kijk alle afleveringen terug

De 30-jarige kickbokser Rico Verhoeven krijgt een eigen realitysoap. In deze vijfdelige serie wordt Rico gevolgd tijdens zijn voorbereiding op het gevecht tegen Badr Hari. In dit programma volg je het dagelijks leven van Rico. Je krijgt een kijkje in zijn trainingen, maar ook in zijn gezinsleven met zijn vrouw en kinderen. Heb je een aflevering van RICO gemist? Bij NLZIET kun je alle afleveringen terugkijken. Je kijkt zonder relcame waar en wanneer je wilt naar je favoriete tv-programma’s. De eerste maand probeer je NLZIET voor slechts €0,01. Daarna betaal je €7,95 per maand. Je zit nergens aan vast, want NLZIET is maandelijks opzegbaar.

Wist je dat Rico:

  • Zijn moeder hem heeft vernoemd naar Ricardo Tubbs personage uit Miami Vice?
  • In een aflevering van College Tour zit?
  • In juni 2019 The Best Social Award heeft gewonnen in de categorie Beste sporter?
  • 9 Glory titelverdedigingen op zijn naam heeft staan?

Rico Verhoeven tegen Badr Hari

Het gevecht van 21 december is niet het eerste gevecht tussen Badr en Rico. De twee stonden in 2016 al eerder in de ring. Het gevecht eindigde met een blessure van Badr waardoor de winst naar Rico ging. Kort na het gevecht daarna postte Badr een foto op zijn Instagram met de tekst ‘Unfinished Business’. Het was duidelijk dat de strijd tussen deze twee nooit helemaal gestreden zou zijn als er geen definitieve winnaar uit de strijd zou komen, zonder blessures. En dat gaat nu dus gebeuren.

Dit gevecht tussen Verhoeven en Hari wil je natuurlijk niet missen, maar ook de voorbereidingen zijn interessant om te zien. Volg alle afleveringen van RICO live bij NLZIET. Heb je een aflevering van RICO gemist? Dan kun je die gemakkelijk terugkijken via de NLZIET app op je televisie, telefoon, tablet of computer.

Het leven van Rico Verhoeven

Ricardo Verhoeven werd op 10 april 1989 geboren in Bergen op Zoom. Hij had alles behalve een makkelijke jeugd. Zijn moeder was alcohol- en drugsverslaafd en hij spendeerde een groot deel van zijn jeugd in het café. Omdat zijn moeder niet voor hem kon zorgen, ging Rico op jonge leeftijd bij zijn vader wonen.

Ook met zijn vader was de relatie niet altijd even goed. Zijn vader wilde Rico heel graag succesvol zien worden in het kickbocksen en hij trainde hem ook. Toen Rico steeds succesvoller werd, ging dat niet goed samen. Rico wilde zijn vader erbij hebben als vader, niet als coach. Zijn vader had het daar moeilijk mee. Rico’s vader pleegde in eind 2017 euthanasie, na vier jaar alzheimer te hebben gehad. Dit was een hele emotionele en zware periode voor Rico.

Rico’s carrière

Rico begon al op heel jonge leeftijd met vechtsporten. Zijn vader deed dit ook en nam hem mee om te trainen. Op zijn 7e begon hij te trainen voor kickboksen. Hij deed dit erg goed en maakte daarom al op zijn 16e zijn debuut in de ring. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot één van de beste vechtsporters ter wereld. Hij werd Glory Heavyweight wereldkampioen in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018. Maar zijn carrière bestaat niet alleen maar uit kickboksen. Hij is de laatste jaren ook veel te zien op tv. Hij heeft al verschillende rolletjes in films en series op zijn naam staan, o.a. in Bluf, Vechtershart en De Film van Dylan Haegens. En nu dus ook zijn eigen tv-serie!

RICO: Het boek

Naast de serie en een eerdere documentaire over Rico Verhoeven is er ook een boek over hem geschreven. Dit boek is geschreven door schrijver Leon Verdonschot. Leon zat een jaar lang op de huid van Rico om alles van zijn leven te weten te komen. Leon volgden Rico tijdens zijn gevechten, voorbereidingen en ook veel emotionele momenten. Leon verteld dat hij gefascineerd raakte door de toewijding van Verhoeven als topsporter. In het boek doet Rico ‘een boekje open’ over zijn jeugd, zijn relatie met zijn vader en moeder, hoe hij zijn vrouw Jacky heeft ontmoet en over zijn ambitie als acteur.

RICO terugkijken bij NLZIET

Heb je een aflevering van RICO gemist? Je kijkt alle afleveringen terug bij NLZIET. Binge RICO en al je andere favoriete Nederlandse programma’s zonder reclame. Of je nu thuis, onderweg of op vakantie in Europa bent, met de NLZIET-app, heb je je favoriete programma’s altijd bij je!

  • Kijk naar NPO Plus, RTL XL en KIJK in één app
  • Programma's live, terug en vooruitkijken waar het jou uitkomt
  • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. NLZIET is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.