Plastisch Fantastisch gemist

Plastisch Fantastisch terugkijken bij NLZIET

In dit programma krijg je een kijkje achter de schermen bij de kliniek van Diana Gabriels. Diana bemiddelt tussen de client en de praktijk voor plastische chirurgie. Hoe gaat plastische chirurgie in zijn werk en hoe ver kunnen we tegenwoordig gaan? Heb je een aflevering van Plastisch Fantastisch gemist? Met NLZIET kijk je dit programma gemakkelijk terug. Je kijkt NLZIET via de NLZIET app op o.a. je smart tv, telefoon, tablet en laptop. Met NLZIET kijk je naar alle zenders van NPO, RTL, SBS en regionale zenders, zowel in Nederland als in heel Europa. Probeer NLZIET nu de eerste maand voor 0,01. Daarna betaal je 7,95 per maand.

Wist je dat:

  • Wist je dat in 2016 250.000 keer botox werd gebruikt? En dit aantal is sindsdien alleen maar gestegen.
  • Wist je dat Diana ook regelmatig cliënten helpt die in het buitenland onder het mes zijn gegaan en daar verminkt zijn?
  • Wist je dat Monica Geuze, Nienke Plas, Linda de Mol, Caroline Tensen, Katja Schuurman en Nance Coolen allemaal iets van plastische chirurgie hebben laten doen?

Een kijkje achter de schermen

Tegenwoordig wordt het steeds normaler om iets aan je uiterlijk te veranderen en wordt er ook openlijk over gesproken. Maar hoe gaat dat dan te werk als je een kont zoals Kim Kardashian wilt hebben? En wat is dan echt te gek?

Voor de leeftijdsloze Diana Gabriels is niks te gek. Haar doel is om iedereen haar praktijk zelfverzekerder uit te laten gaan dan dat ze erin kwamen. Ze is een excentrieke dame wat ervoor zorgt dat veel cliënten speciaal voor haar naar de praktijk komen. Ze bemiddelt tussen cliënten en cosmetisch chirurgen en zorgt er zo voor dat iedereen tevreden de deur uitloopt. Haar cliënten komen veelal vanuit het social media kanaal van de praktijk. Hierop laten ze alles zien, maar dan ook echt alles. Van het moment dat de client de praktijk binnenloopt, tot de complete operatie zelf en het eindresultaat. Soms gaan ze zo ver dat het volgens de regels van Instagram niet mag.

Vul je woensdagavond met Net5! Elke woensdag kijk je nu om 20.30u naar Plastisch Fantastisch en om 21.30u naar Ladies Night. Had je geen tijd en heb je een Aflevering van Plastisch Fantastisch gemist? Kijk deze vanaf een uur na uitzending terug bij NLZIET.

Een echt familiebedrijf

Diana heeft veel mensen in dienst en twee van haar werknemers zijn haar eigen kinderen. Joanna is haar dochter en die houdt zich bezig met de regelgeving. Haar moeder wil alleen maar meer, meer, meer, maar Joanna zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Ondanks dat veel mensen denken dat Diana haar dochter pusht om onder het mes te gaan is niks minder waar. Diana vind haar dochter perfect en wil niet dat zij iets aan haar uiterlijk verandert. Ondanks haar strenge moeder heeft ze wel degelijk een aantal ingrepen gehad.

Haar zoon Ian is pas 18, maar is al aan de slag in het bedrijf van zijn moeder. Hij werkt als personal trainer en helpt mensen die vlak na een operatie weer in shape willen komen. Naast dat hij de cliënten helpt, helpt hij ook zijn moeder in de sportschool. Ondanks dat ze al ouder wordt, zorgt ze enorm goed voor haar lichaam. Ze sport drie tot vijf keer in de week en eet gezond. Ze heeft niet alleen hoge eisen voor zichzelf, maar ook voor haar werknemers. Iedereen moet fit en zelfverzekerd zijn. Een personal trainer op de loonlijst is dan ook niet meer dan logisch.

Bekende cliënten

Met haar grote bekendheid trekt Diana ook menig BN’er naar haar praktijk. In de eerste aflevering zie je al Michael van der Plas en zijn vriendin. Ook Pommeline van Temptation Island is een vaste klant bij Diana. Ook krijg je te zien hoe YouTuber Jessie Maya een grote operatie ondergaat aan haar gezicht. Ben je benieuwd geworden of heb je een aflevering van Plastisch Fantastisch gemist? Kijk de afleveringen dan nu terug bij NLZIET!

  • Kijk programma's van NPO, RTL en SBS waar en wanneer jij wilt
  • Sommige series zijn al te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden
  • Probeer NLZIET eens een maand uit. Opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.