Paleis voor een prikkie gemist?

Paleis voor een prikkie terugkijken

In Paleis voor een prikkie gooien de high-society interieurontwerpers Frank en Rogier het roer radicaal om. Elke aflevering proberen ze om voor €250,- een huis om te toveren tot een waar paleis. De twee zijn bekend van het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm waarin kijkers massaal vielen voor het gezellige en enthousiaste duo.

Wist je ook dat:

  • Frank en Rogier tijdens de wintermaanden in St. Tropez verblijven?
  • Ze jaren geleden een chique interieurwinkel in Den Haag hadden? Tegenwoordig genieten de heren van hun vrijheid.
  • Ze bij bijna elk bezoek aan de kringloopwinkels wel wat voor zichzelf kopen?
  • De twee zijn gepersifleerd door Carlo Boszhard en Erik de Vogel? Ze waren te zien in het RTL4-programma De TV-kantine.
  • De heren elke week weer flink moeten puzzelen en afdingen om voor €250,- een compleet nieuw interieur bij elkaar te shoppen?

Aflevering van Paleis voor een Prikkie gemist?

Jarenlang hebben Frank en Rogier als interieurstylisten voor ‘The rich & famous’ gewerkt, maar daar zijn ze nu helemaal klaar mee! De mannen zetten zich in het programma Paleis voor een Prikkie in voor mensen die het niet zo breed hebben. Ze willen bewijzen dat goede smaak niet duur hoeft te zijn en dat zelfs met een budget van €250,- van elk huis een paleis te maken is. Heb je een aflevering van Paleis voor een prikkie gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk Paleis voor een Prikkie terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment Paleis voor een Prikkie terugkijken!

 

Frank en Rogier

Geef Frank en Rogier maar een kringloopwinkel, want: Daar vind je ‘t! Ze bezoeken namelijk elke week de kringloopwinkel om voor een zo laag mogelijk bedrag de huizen van mensen die het niet zo breed hebben te pimpen tot een waar paleis. Frank en Rogier willen bewijzen dat goede smaak niet duur hoeft te zijn. Het duo wordt ondersteund door twee klusjesmannen die het schilder- en kluswerk op zich nemen. Elke aflevering beginnen ze met het zoeken naar de juiste woonstijl passend bij het gezin.

 

Bekend van Steenrijk, straatarm

Frank en Rogier zou je kunnen kennen van het programma Steenrijk, straatarm waarin ze de harten veroverden van vele kijkers. De twee bezitten een villa in St. Tropez en zijn dol op champagne. In het programma hebben ze geruild met een bijstandsgezin uit Beverwijk. De twee maakte hier kennis met de kringloopwinkel, en ze vinden het geweldig.

 

Ben je benieuwd naar Paleis voor een Prikkie of wil je nog eens een aflevering terugkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

Nog meer wooninspiratie opdoen?
Aan de hand van de metamorfoses in Eigen Huis & Tuin laat het klus trio zien hoe leuk klussen en tuinieren is.
In RTL Woonmagazine zie je dagelijks dé trends op interieur en styling gebied voorbij komen.
Met NLZIET kun je altijd op je telefoon of tablet de programma’s van SBS6 live kijken. Handig toch?
  • De leukste realityprogramma’s zoals Paleis voor een prikkie reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.