Paleis voor een prikkie gemist?

Paleis voor een prikkie terugkijken

In Paleis voor een prikkie gooien de high-society interieurontwerpers Brian en Peer het roer radicaal om. Elke aflevering proberen ze om voor €250,- een huis om te toveren tot een waar paleis. Het nieuwe seizoen is op SBS6 live te zien. Maar ben je niet thuis en heb je daardoor een aflevering van Paleis voor een prikkie gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je reclamevrij alle afleveringen van dit seizoen terugkijken via je smartphone, tablet of laptop. Meld je aan en kijk direct.

Wist je ook dat:

 • Brian en Peer het nieuwe presentatieduo is van het programma?
 • Eerst Frank en Rogier het programma presenteerden?
 • Ze bij bijna elk bezoek aan de kringloopwinkels wel wat voor zichzelf kopen?
 • De heren elke week weer flink moeten puzzelen en afdingen om voor €250,- een compleet nieuw interieur bij elkaar te shoppen?
 • Brian en Peer uit het luxe segment komen?

Paleis voor een prikkie 2021

De mannen zetten zich in het programma Paleis voor een Prikkie in voor mensen die het niet zo breed hebben. Ze willen bewijzen dat goede smaak niet duur hoeft te zijn en dat zelfs met een budget van €250,- van elk huis een paleis te maken is.

Heb je een aflevering van Paleis voor een prikkie gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk Paleis voor een Prikkie terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment Paleis voor een Prikkie terugkijken!

Nieuw presentatieduo

Brian en Peer is het nieuwe presentatieduo van Paleis voor een prikkie, voorheen waren het Frank en Rogier van Steenrijk, Straatarm. Geef Brian en Peer maar een kringloopwinkel, want: Daar vind je ‘t! Ze bezoeken namelijk elke week de kringloopwinkel om voor een zo laag mogelijk bedrag de huizen van mensen die het niet zo breed hebben te pimpen tot een waar paleis.

Ook willen Brian en Peer bewijzen dat goede smaak niet duur hoeft te zijn. Het duo wordt ondersteund door twee klusjesmannen die het schilder- en kluswerk op zich nemen. Elke aflevering beginnen ze met het zoeken naar de juiste woonstijl passend bij het gezin.

Voordelen van Paleis voor een prikkie kijken bij NLZIET

 • Paleis voor een prikkie gemist? Geen probleem, met NLZIET kun je gemakkelijk Paleis voor een prikkie terugkijken via je smartphone, tablet of laptop.
 • Alle afleveringen van Paleis voor een prikkie seizoen 5 kijk je reclamevrij terug! Ook kun je eerdere seizoenen terugkijken.
 • Met NLZIET kijk je naar ruim 36 zenders van SBS, RTL en NPO.
 • Vanaf 2018 is NLZIET beschikbaar in de gehele EU. Dus je kunt Paleis voor een prikkie zelfs in het buitenland kijken.

Ben je benieuwd naar Paleis voor een Prikkie of wil je nog eens een aflevering terugkijken? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!

Nog meer wooninspiratie opdoen?
Aan de hand van de metamorfoses in Eigen Huis & Tuin laat het klus trio zien hoe leuk klussen en tuinieren is.
In RTL Woonmagazine zie je dagelijks dé trends op interieur en styling gebied voorbij komen.
Met NLZIET kun je altijd op je telefoon of tablet de programma’s van SBS6 live kijken. Handig toch?
 • De leukste realityprogramma’s zoals Paleis voor een prikkie reclamevrij terugkijken
 • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
 • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.