Opgezadeld met Britt gemist?

Kijk Opgezadeld met Britt terug zonder reclame

Britt Dekker kennen we inmiddels allemaal wel. In 2010 won ze het programma Echte meisjes in de jungle en daarna zag je haar terug in verschillende realityseries. Nu is ze terug met haar nieuwe reality serie Opgezadeld met Britt. Hier zie je hoe ze zich voorbereidt op paardencompetities met haar paard George en op presentatieklussen voor Talpa.

Heb je Opgezadeld met Britt gemist? Bij NLZIET kijk je dit programma terug, waar en wanneer je maar wilt. Je kunt het programma live kijken via NLZIET, maar ook later terugkijken. Probeer NLZIET nu de eerste maand gratis. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand.

Britt en John de Mol

Begin 2019 werd duidelijk dat Britt Dekker voor Talpa aan de slag ging toen zij bekend maakte dat ze een paard kreeg van John de Mol. Haar werd al jaren gevraagd om programma’s voor Talpa te presenteren, maar dit heeft zij altijd afgewezen. Tot ze het idee had om haar droompaard te vragen. Tegen haar verwachting in ging John de Mol akkoord met deze deal.

Hoe haar leven is veranderd sinds zij haar contract heeft getekend bij Talpa zie je allemaal in haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt. Zo volg je haar tijdens haar reis met paard George van Barcelona naar Nederland. Net als haar voorbereidingen voor de programma’s die ze voor gaat maken. Zo gaat ze op autocue les en mag ze jurken passen bij Addy van den Krommenacker.

Kijk hier alvast naar het moment in Opgezadeld met Britt toen Britt voor het eerst op George reed:

Britt Dekker

Dekker begon haar carrière bij Take Me Out. Hierna werd ze gevraagd voor Echte meisjes in de jungle. Ze werd de winnaar en won toen €30.000. Niet veel later kreeg ze samen met Ymke Wieringa een eigen online programma: “De zomer van Britt en Ymke”. Ze heeft hierna zelfs een nummer uitgebracht. Dit heette “F*cking Vet”, dit was een uitspraak die ze in haar programma veel deed. Het liedje heeft zelfs op nr. 11 in de top 100 gestaan. Later hebben Britt en Ymke ook nog samengewerkt in de programma’s “Britt en Ymke en het mysterie van…”, de talkshow “Britt en Ymke stellen vragen”, “Waar rook is… zijn Britt en Ymke” en “Britt en Ymke aan de bak in Blanes”.

Na 2014 heeft ze een aantal jaar geen programma’s meer gepresenteerd. Maar sinds 2018 was ze weer te zien bij Zappsport en sinds 2019 heeft ze haar eigen programma Britt’s Beestenbende op NPO 3. En nu dus ook weer haar eigen realityshow: Opgezadeld met Britt.

Heb je Opgezadeld met Britt gemist? Of wil je haar graag zien bij Waar is de Mol? of Ik hou van Holland? Meld je dan nu aan en kijk programma’s van de Nederlandse tv tot een jaar terug. Lekker je favoriete programma’s bingen of je nu thuis, onderweg of op vakantie in Europa bent. Veel kijkplezier!

  • Kijk de programma's van NPO Plus, RTL XL en KIJK in één app
  • Live, terug en vooruitkijken naar je favoriete programma's waar en wanneer jij wilt
  • De eerste maand kijk je gratis. Probeer het eens! Online opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.