Love is in the air gemist

Heb je Love is in the air gemist? Kijk terug bij NLZIET!

Emotionele herenigingen tussen familieleden die elkaar jaren niet gezien hebben. Ze wonen duizenden kilometers bij elkaar vandaan en hebben niet de mogelijkheden om elkaar op te zoeken. Met deze families reist Robert ten Brink de hele wereld over zodat ze elkaar weer in de armen kunnen sluiten.

Love is in the air

Sinds 2012 is Love is in the air te zien op RTL 4. In dit programma kunnen families zich opgeven als zij een familielid in het buitenland hebben en hem of haar missen. Moeders, zussen, broers, kinderen en ouders worden allemaal gemist en herenigd. Robert gaat met een paar uitgekozen families naar de landen waar hun geliefden verblijven. Hier bezoekt hij de familieleden en onthult hij na een kort gesprek dat er buiten iemand op hen staat te wachten. Daar staat de ingevlogen familie te wachten en kunnen ze elkaar na jaren weer in de armen sluiten.

In Love is in the air 2019 is er niet gekozen voor een land, maar voor meerdere gebieden. Zo reist Robert af naar Afrika, Azië, en Zuid-Amerika. In de eerste aflevering herenigt Robert ten Brink twee families die allebei een dierbare hebben in Tanzania. Heb je de eerste afleveringen van Love is in the air gemist en wil je deze graag terug zien? Kijk ze nu reclamevrij terug op NLZIET.

All You Need Is Love

Love is in the air is gebaseerd op het populaire programma All You Need Is Love. In All You Need Is Love werden families al bij elkaar gebracht. Er waren genoeg aanmeldingen om een heel programma te vullen, dus is er ook besloten om dit te doen. De succesvolle manier waarop Robert ten Brink de kandidaten begeleidde in de reis had hij al kunnen oefenen. Hij presenteert namelijk al sinds 1992 All You Need Is Love. Sinds de eerste aflevering is Robert ten Brink de presentator. In All You Need Is Love is meer afwisseling in de liefde. In dit programma kunnen mensen iets speciaals regelen voor hun partner, maar ook hun liefde verklaren aan iemand. Bij Love Is In The Air is het echt alleen het herenigen van familieleden die elkaar wegens omstandigheden al jaren niet gezien hebben.

Robert ten Brink

Robert is in 1955 geboren in Amsterdam. Hij is ooit begonnen als acteur, maar is uiteindelijk bekend geworden als presentator. Robert heeft in zijn jaren als presentator bij een hoop zenders gewerkt:

  • 1979 – 1982: KRO
  • 1983 – 1989: NOS
  • 1986 – 1992: VARA
  • 1992 – 1998: Veronica
  • 1998 – 2006: SBS6
  • 2006 – heden: RTL 4

Hij heeft in zijn carrière een hoop populaire programma’s gemaakt. Het eerste echt grote programma wat hij presenteerde was Het Jeugdjournaal van de NOS. Hij werd in 1989 presentator van Lingo en begon in 1992 als presentator van All You need Is Love. Ook presenteerde hij grote programma’s zoals Lotto Weekend Miljonairs. In 2019 presenteert hij datzelfde format weer onder de naam BankGiro miljonairs. Ook was hij op RTL 4 te zien als presentator van Holland’s Got Talent.

Kijk waar en wanneer je wilt

Kijk Love is in the air op RTL 4 live waar je maar wilt op je wil mobiel, laptop, smart tv, tablet en Apple TV. Heb je Love is in the air gemist? Kijk dan reclamevrij terug wanneer het jou uitkomt. Probeer nu een maand gratis en kijk je favoriete programma’s live of terug.

  • Kijk programma's van RTL, SBS en NPO terug waar en wanneer het jou uitkomt
  • Live tv-kijken naar 21 tv-zenders
  • Probeer de eerste maand voor €0,01. Niets voor jou? Het abonnement is online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.