Komt een man bij de dokter terugkijken

Komt een man bij de dokter gemist?

Het komische sketchprogramma’s is terug voor seizoen 6! Komt een man bij de dokter weet al zes seizoenen lang duizenden mensen te vermaken. Heb je een aflevering van Komt een man bij de dokter gemist? En wil je die terugkijken? Dat kan bij NLZIET! Bij NLZIET kun je alle programma’s van de Nederlandse tv terug, live en soms vooruitkijken. Probeer nu de eerste maand gratis. Bevalt het? Sluit dan abonnement af voor maar 7,95 per maand. Het abonnement is elke maand online opzegbaar.

Wist je dat:

 • Aan het einde van elke aflevering bloopers worden getoond?
 • Je Komt een man bij de dokter live en terug kunt kijken bij NLZIET?
 • Er nu al 6 seizoenen zijn gemaakt?
 • Seizoen 6 maar liefst 12 afleveringen heeft?
 • Je als kijker zelf moppen kunt insturen naar SBS6?

Het programma

Komt een man bij de dokter is een humoristisch sketchprogramma dat grappen omzet in sketches. Dit programma bezorgt jong en oud een lach op het gezicht. Alle flauwe kantoorgrappen, kantinepraat en soms naïeve teksten komen voorbij. Het programma begon in 2012 onder de leiding van John de Mol en Rogier Visser bij SBS6. In totaal zijn er voor zes seizoenen Komt een man bij de dokter al meer dan 1500 moppen opgenomen.

Komt een man bij de dokter seizoen 6

Voor het zesde seizoen zijn er weer 340 moppen opgenomen die te zien zijn in twaalf afleveringen. De sketches worden onder andere gespeeld door Esmée van Kampen, Leo Alkemade, Trudi Klever, Ferdi Stofmeel, Michiel Nooter, Frits Lambrechts en Loes Schnepper. Ieder seizoen zijn er ook gastoptredens te zien in het programma. Zo zijn Jody Bernal en Hans Kazàn te zien in de sketches van seizoen 6.

De cast

 • Leo Alkemade – Ruud van der Spek
  Leo speelt de rol van Ruud. Ruud is vader en is getrouwd met Mandy. Leo heeft meegedaan aan Expeditie Robinson en is hij sinds 2019 vaste gast bij Echt waar?!.
 • Trudi Klever – Barbara Brouwer
  Trudi speelt de rol van Barbara. Trudi was te zien in de jeugdseries Het Huis Anubis en SpangaS.
 • Michiel Varga – Dokter Masselink
  De Nederlandse acteur speelt de Dokter in het programma. Dokter Masselink is een directe man en is getrouwd met Mevrouw Masselink. Michiel heeft veel bijrollen in verschillende hitseries gespeeld zoals Flikken Maastricht en Gooische Vrouwen.
 • Mylène d’Anjou – Mevrouw Masselink
  Mylène had net zoals Michiel ook een klein rolletje te pakken in Flikken Maastricht. Daarnaast speelde ze ook in Goede Tijden, Slechte Tijden en Hoe over leef ik.
 • Marieke Westenek – Mandy van der Spek
  Marieke is het meest bekend van haar rol in de jeugdserie Het Huis Anubis. Daarnaast heeft ze ook in Soof 2, Ravelijn, Popoz en Bro’s before Ho’s gespeeld.
 • Ferdi Stofmeel – Marco Kramer
  Ferdi is acteur. Hij is vooral bekend van zijn rollen in Rundfunk, Heer & Meester en De regels van Floor.
 • Esmée van Kampen – Esther Kramer
  De Nederlandse actrice is het meest bekend van haar rollen in de series Familie Kruys en in de nieuwe serie Dit Zijn Wij. Ze heeft ook in het theater gestaan met Sister Act en The Christmas Show gespeeld.

Komt een man bij de dokter terugkijken

Heb je zin in een avondje lachen op de bank? Dan zit je goed met dit programma! De komische sketches zorgen gegarandeerd voor een avond de slappe lach. Dus heb je een aflevering van Komt een man bij de dokter gemist? Of wil je meerdere afleveringen van Komt een man bij de dokter terugkijken? Meld je dan nu aan bij NLZIET en kijk direct. De eerste maand probeer je gratis uit.

Mis nooit meer iets van de Nederlandse tv en kijk al je favoriete cabaret en sketch programma’s terug in één app. Veel kijkplezier!

 • De leukste programma's van de Nederlandse televisie in één app
 • Kijk live, terug en vooruit naar de programma's van NPO, RTL en SBS
 • Is NLZIET toch niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.