Grenzeloos Verliefd gemist?

Grenzeloos Verliefd terugkijken bij NLZIET

Zou jij het aandurven? Huis en haard verlaten om bij je grote liefde te zijn in een ander land? In Grenzeloos Verliefd gaan dappere tortelduifjes het avontuur aan. Kijk je ook graag naar dit programma en heb je een aflevering van Grenzeloos Verliefd gemist? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct.

Al tien seizoenen Grenzeloos Verliefd

Grenzeloos Verliefd is een serie op Net5 en is al meer dan tien seizoenen te zien op televisie! In iedere aflevering volgt een man of vrouw zijn of haar hart voor de liefde en vertrekt naar een ander land. Meestal gaat het om dappere Nederlandse vrouwen die vertrekken naar het buitenland. De vrouwen laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een andere cultuur.

Vakantieliefde

De meeste liefdesverhalen uit Grenzeloos Verliefd zijn ontstaan vanuit een vakantieliefde. Maar na zoveel seizoenen zijn er allerlei liefdesverhalen voorbijgekomen. Zo hebben de stellen elkaar onder andere ontmoet tijdens het studeren, werken of stagelopen, maar de vakantieliefde komt het meest voorbij.

Kijk bijvoorbeeld naar het verhaal van de Amsterdamse Kim (35). Twee jaar geleden ontmoette zij de Zuid-Afrikaanse Patrick (38) tijdens een vakantie en intussen heeft Kim haar koffers gepakt en willen ze een B&B starten in Zuid-Afrika. Is de liefde er nog steeds na afloop van de vakantie en hoe zal dit nieuwe avontuur hen vergaan?

Een ander bijzonder verhaal is dat van Nadia (24) die tijdens haar vrijwilligerswerk op Lesbos de Afghaanse vluchteling Wahid (20) ontmoet. Ze krijgen en relatie en Nadia besluit om naar Griekenland te verhuizen. Intussen wacht Wahid nog steeds op asiel. Hoe zien hun leven er nu uit?

Benieuwd naar alle liefdesverhalen van dit seizoen of heb je een aflevering van Grenzeloos Verliefd gemist? Met NLZIET kijk je terug wanneer het jou uitkomt

Cultuurverschillen

Wanneer de dappere dames en heren uit Grenzeloos Verliefd verhuizen naar een minder ontwikkeld land, hebben zij vaak moeite om hun draai te vinden. Zo zijn er de cultuurverschillen, spreken ze meestal de taal (nog) niet, speelt heimwee een grote rol en blijkt het vaak lastig om een baan te vinden in een ander land. Ook heeft de vrouw vaak een hele andere rol dan zij in Nederland gewend is. In sommige landen is het helemaal niet normaal dat de vrouw een baan zoekt en geld verdient en wordt er verwacht dat zij zich bezighoudt met het huishouden. Al deze factoren zorgen ervoor dat het enorm wennen is in het nieuwe land. Heeft het liefdes sprookje een happy end?

Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland

Na elf succesvolle seizoenen komt Net5 met een spin-off van dit populaire programma. Het programma heet Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland. Presentatrice Jennifer Hoffman bezoekt Nederlandse vrouwen die op het punt staan om te bevallen. Deze vrouwen zijn allemaal naar een ander land geëmigreerd en verblijven met hun buitenlandse geliefde in een land waar de cultuur toch wel erg verschilt met Nederland. Tijdens hun zwangerschap en na de bevalling komen zij erachter dat veel zaken anders zijn geregeld: de kinderopvang, kraamhulp, babyvoeding en opvoedingsgewoontes. Hoe ga je hier mee om als kersverse moeder? Ook dit programma kijk je op NLZIET!

Grenzeloos Verliefd op Net5

De leukste vrouwenzender van de Nederlandse televisie is Net5! Hier kijk je onder andere naar vtwonen, Huizenjacht, Buitenlandse bruiloft en House Rules. Nu direct Net5 kijken? Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Je kijkt dus wanneer jij wilt naar je favoriete programma’s. Heb je een aflevering van Grenzeloos Verliefd gemist of wil je het laatste seizoen nog eens kijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct!

  • Bepaal zelf wanneer je naar je favoriete tv-programma's kijkt! Met NLZIET kijk je live, terug en vooruit
  • Je kunt de programma's van NLZIET in heel de EU kijken
  • Probeer NLZIET de eerste maand gratis. Is het niets voor jou? Geen probleem, het abonnement is altijd online opzegbaar
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.