Eigen Huis & Tuin terugkijken? Dat doe je met NLZIET

Iedereen laten klussen en tuinieren

Wist je dat Eigen Huis & Tuin het langstlopende klusprogramma van de Nederlandse televisie is? Al woon- en klusprogramma telt al meer dan 35 seizoenen. Nu presenteert Evelyn het programma samen met tuinman Tom en klusjesman Thomas. Het bekendste klusduo van Eigen Huis & Tuin is natuurlijk Rob en Nico! Maar ze hebben allemaal maar één doel, Nederland laten klussen en tuinieren!

Doen en laten doen

Aan de hand van de metamorfoses in Eigen Huis & Tuin laat het klus trio zien hoe leuk klussen en tuinieren is. Thomas maakt ware paleizen van huizen en tover de oude badkamer of keuken om in een spa of kookstudio. Maar ook slaap-, kinder-, baby en woonkamers geeft hij een metamorfose en hij laat zien hoe je je huis beveiligd, een goede bijkeuken samenstelt, de wc vervangt of van een smoezelig hok een praktisch washok maakt. Krijg je het Thomas en de ploeg van Eigen Huis & Tuin over de vloer? Dan kun je rekenen op vakmanschap! En thuis krijg je de handigste tips en een overdosis inspiratie om thuis ook de handen uit de mouwen te steken en aan het klussen te gaan.

 

Iedereen kan klussen met Eigen Huis & Tuin

Naast het eigen huis komt natuurlijk ook de tuin aan bod. Tom (van Boer Zoekt Vrouw) verrast de eigenaar van de tuin steeds weer met de nieuwst tuintrends, stijlvolle bestrating en de mooiste beplanting. De tuin is voor ieder gezin anders, de een krijgt een eetbare tuin (nou ja, een tuin vol bloemen en planten die je kunt eten), de ander krijgt een onderhoudsarme tuin en bij een ander gezin staat het speelplezier van de kinderen voorop. Komtom; krijg je Tom en Eigen Huis & Tuin op bezoek, dan zit jij heerlijk buiten van het voorjaar!

 

Evelyn zorgt voor de styling en de kleine klusjes, zodat het huis en tuin niet alleen degelijk maar ook gezellig ingericht zijn.

 

Eigen Huis & Tuin terugkijken

Heb je een aflevering van Eigen Huis & Tuin gemist of wil je die ene metamorfose terugkijken? Kijk op je gemak de afleveringen terug zonde reclame. Kun je lekker snel weer door met klussen! Makkelijk toch?

 

Hoe deed hij dat nou?

Ben je aan het klussen of tuinieren en wil je weten hoe Thomas of Tom dat deed? Pak je tablet of smartphone erbij, met de NLZIET-app kijk je Eigen Huis & Tuin een jaar lang terug. Kijk de aflevering van dat ene leuke project nog eens terug, zet hem naast je neer en doe stap voor stap na wat Tom of Thomas deed. Ging het te snel? Dan spoel je even terug en kijk je opnieuw!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.