Eén gemist en terugkijken?

Eén gemist? Kijk tot 7 dagen terug, waar en wanneer je wilt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een NLZIET-abonnement. Probeer 14 dagen gratis en kijk meteen al jouw favoriete tv-programma’s.


Jouw favoriete programma’s van Eén kijken

De grootste televisiezender van Vlaanderen is Eén en geschikt voor het hele gezin. Nieuws en sport, human interest, topfictie en andere amusementsprogramma’s zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Populaire programma’s die je kunt terugkijken zijn:


Reizen Waes
Taboe
Down the road
Château Planckaert
Lost Luggage
Undercover


Vind je bovenstaande programma’s niet interessant? Geen probleem. Met NLZIET kijk je nog veel meer programma’s van de Vlaamse televisie.

In de tv-gids kun je zien welke programma’s er wekelijks worden uitgezonden. Ook kun je programma’s van Ketnet en Canvas bekijken. Zo mis je niets van de VRT.


Hoe kan ik online tv-kijken?

Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken. Kijk live en on demand zonder kabels of kastjes. Om online tv te kijken, installeer je de app van NLZIET op je tv, tablet of smartphone.

Of stream direct jouw favoriete programma’s via je Chromecast of laptop. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct of het wat voor jou is.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Eén terugkijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je een hoop programma s van Eén live– en terugkijken. Populaire programma’s zijn Taboe, Down the road en Undercover. Installeer de app op een apparaat naar keuze en kijk direct jouw favoriete programma’s. Kijk tot 7 dagen terug!

Wat is het voordeel van Eén terugkijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk Eén terugkijken waar en wanneer je wilt. Zelfs In het buitenland is NLZIET beschikbaar. Naast VRT kun je ook alle programma’ s van de Nederlandse tv kijken: NPO, RTL en SBS of kijk naar de regionale omroepen. Een uitzending van RTL gemist of juist van SBS en NPO gemist? Kijk on demand zonder reclame.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja, dat kan zeker. Met NLZIET kun je terugspoelen naar het begin van de aflevering als je het begin van een uitzending gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.