Eén gemist en terugkijken?

Eén gemist? Kijk tot 7 dagen terug, waar en wanneer je wilt. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een NLZIET-abonnement. Probeer het 1 maand gratis en kijk meteen alles van de Nederlandse en (Vlaamse) tv.Voordelen van NLZIET

NLZIET heeft een hoop voordelen:

 • Kijk Eén terug waar je wilt
 • Ook Eén live kijken
 • Kijk alles van de VRT terug: Eén, Ketnet en Canvas
 • NLZIET is ook beschikbaar In het buitenland
 • Alles van de Nederlandse en (Vlaamse) tv in één app
 • Probeer 1 maand gratis
 • Daarna slechts 7,95 per maand
 • Een abonnement is online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast


Jouw favoriete programma’s van Eén kijken

De grootste televisiezender van Vlaanderen is Eén en is geschikt voor het hele gezin. Nieuws en sport, human interest, topfictie en andere amusementsprogramma’s zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is op Eén. Populaire programma’s die je live kunt terugkijken zijn:


 • Taboe: presentator Philippe Geubels gaat op zoek naar de grenzen van humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep waarmee je eigenlijk niet mag lachen.
 • Down the road: zeven jongeren met het downsyndroom maken een roadtrip door de mooiste gebieden In het buitenland. Tijdens deze reis ontmoeten ze elkaar op een andere manier, waardoor er bijzondere vriendschappen ontstaan.
 • Château Planckaert: wie van Chateau Meiland houdt, gaat zeker ook fan zijn van Château Planckaert. De familie Planckaert gaat de uitdaging aan om een kasteel in Frankrijk om te toveren tot een mooi onderkomen.
 • Lost Luggage: deze psychologische drama gaat over mensen in hun zwaarste momenten. Ze proberen weer liefde en hoop te vinden.
 • Undercover: Wie kent de populaire serie Undercover nou niet? Twee undercoveragenten leiden een dubbelleven wanneer ze in een organisatie terechtgekomen van een drugsbaron.


Vind je deze programma’s niet interessant? Geen probleem. Met NLZIET kijk je nog veel meer programma’s op de Vlaamse televisie. In de tv-gids kun je zien welke programma’s er wekelijks worden uitgezonden. Ook kun je programma’s van Ketnet en Canvas bekijken. Zo mis je niets van de VRT.


Hoe kan ik online tv-kijken?

Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken. Kijk live en on demand zonder kabels of kastjes. Om online tv te kijken, installeer je de app van NLZIET op je tv, tablet of smartphone. Of stream direct jouw favoriete programma’s via je Chromecast of laptop. Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct of het wat voor jou is.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik Eén terugkijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je een hoop programma s van Eén terugkijken. Populaire programma’s zijn Taboe, Down the road en Undercover. Installeer de app op een apparaat naar keuze en kijk direct jouw favoriete programma’s. Kijk tot 7 dagen terug!

Wat is het voordeel van Eén terugkijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk Eén terugkijken waar en wanneer je wilt. Zelfs In het buitenland is NLZIET beschikbaar. Naast VRT kun je ook alle programma’ s van de Nederlandse tv kijken: NPO, RTL en SBS of kijk naar de regionale omroepen.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja, dat kan zeker. Met NLZIET kun je terugspoelen naar het begin van de aflevering als je het begin van een uitzending gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.