De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist?

Kijk De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS reclamevrij terug

In De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS probeert John Williams de Nederlandse wegen een stuk veiliger te maken door een aantal extreem slechte chauffeurs van de weg af te halen. Maar dit jaar zijn het niet zomaar chauffeurs, het zijn BN’ers!

Wist je ook dat:

  • De broertjes Coronel zich elk seizoen weer verbazen over het dramatische rijgedrag van de deelnemers?
  • Het wekelijkse optreden op tv van rijschoolhoudster Patricia Nijman telkens voor nogal wat commentaar op social media zorgt? Het strenge optreden is volgens haar wel echt nodig.
  • Vorig seizoen Juliette en Hans na aflevering twee door John Williams hebben moeten stoppen? De twee zorgde voor veel ruzie in de groep. Uiteindelijk heeft John Juliette een rijvaardigheidscursus aangeboden om toch te zorgen dat ze weer veilig de weg op kan.
  • Seizoen 6 de meeste schade is gereden? Er is voor ruim €100.000 schade gereden.

Een nieuw seizoen met BN’ers

Dit jaar staat je een nieuw seizoen van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS te wachten, maar deze keer met bekende Nederlanders in de hoofdrol! Zes bekende Nederlanders leveren hun rijbewijs in en worden getest op hun rijvaardigheid. Zo moeten ze onder andere door smalle straatjes manoeuvreren, rijden met een aanhanger en de hellingproef uitvoeren. De grote vraag is dan ook, hoe hebben deze mensen ooit hun rijbewijs kunnen halen?

Het programma wordt gepresenteerd door John Williams. Rijschoolhoudster Patricia Nijman en de tweelingbroers Tim en Tom Coronel, bekend als Nederlandse autocoureurs, zijn de juryleden van het programma.

Heb je een aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps.

De deelnemers

Henk Westbroek

Zanger, liedjesschrijver en presentator Henk Westbroek wordt bijgestaan door zijn 28-jarige dochter Chrissie Westbroek. Chrissie heeft haar vader opgegeven omdat Henk ongeveer 1 keer per 2-3 weken schade maakt. Zijn vrouw wil dan ook absoluut niet dat Henk in haar auto rijdt. Henk verliest wel eens het overzicht en rijdt uit principe niet achteruit.

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Shady Mohammed

Rotterdamse personality-ster Koen Kardashian heeft Shady opgegeven voor De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS. Shady kun je kennen van de programma’s Ex On The Beach, Temptation Island en Oh Oh Daar Gaan We Weer. Shady heeft een agressieve rijstijl en kan absoluut niet schakelen. Shady noemt zichzelf ook wel ‘Shady Verstappen’.

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Gerda Havertong

Sesamstraat icoon Gerda Havertong is opgegeven door haar dochter Zulema Havertong. Zulema vindt het niet levensgevaarlijk om bij haar moeder in de auto te stappen, máár wel een uitdaging! Gerda pakt dan ook met enige regelmaat een rotonde mee en door rood rijden is Gerda ook niet vreemd. Gerda let tijdens het rijden vooral op haar omgeving in plaats van op de weg.

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Esther Oosterbeek

De oud Dolly Dots zangeres Esther Oosterbeek is opgegeven door haar vriendin en ook oud zangeres van de Dolly Dots Anita Heilker. Volgens John Williams zijn de twee uitermate geschikt voor het programma, ze zitten namelijk alleen maar te lachen en te lullen met elkaar en hebben daardoor niet door dat ze levensgevaarlijk bezig zijn.

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Michella Kox

Realityster Michella Kox is opgegeven door haar vriendin en voorheen Gooisch meisje Leslie Keijzer. Michella kan volgens Leslie gewoon niet rijden. De snelweg op en inparkeren zijn twee dingen waar Michella bang voor is en dit resulteert dan ook af en toe in een heuse paniekaanval. Desondanks heeft ze in de vijf jaar tijd dat ze haar rijbewijs heeft nog nooit brokken gemaakt.

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Bobbie Bodt

Youtube presentatrice Bobbie Bodt is aangemeld door beste vriend en presentator JayJay Boske. Bobbie stapt niet graag in de auto, maar er zijn ook maar weinig mensen die bij háár in de auto durven te stappen. Bobbie is volgens JayJay chaotisch, nooit in controle, bang en duidelijk een groot gevaar op de weg!

De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Aflevering van De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk terug wanneer het jou uitkomt.

Nog meer bekende Nederlanders in actie zien?
Wie zal dit jaar de mol ontmaskeren? Deze vraag houdt duizenden Nederlanders ieder jaar bezig. Ieder jaar doen er weer tien BN'ers mee.
Volg de strijd om de Robinsontitel wanneer het jou uitkomt met NLZIET en kijk terug waar je maar wilt.
In 5 jaar later blikt Beau van Erven Dorens terug op een gesprek met een bekende Nederlander. Aan de hand van fragmenten halen ze herinneringen op.
  • De leukste programma’s zoals De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.