De gevaarlijkste wegen van de wereld gemist?

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Hoge bergen, ijsvlaktes en onbegaanbare jungles. Dit zijn de perfectie locaties voor De gevaarlijkste wegen van de wereld. 8 weken lang zie je BN’ers vol angst en zenuwen over de engste wegen rijden. Om hier geen moment van te missen kan je via NLZIET de afleveringen terugkijken. Heb je De gevaarlijkste wegen van de wereld gemist? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en start direct met kijken.

Wist je dat:

  • Er in totaal al 49 BN’ers hebben meegedaan aan De gevaarlijkste wegen van de wereld?
  • Er zijn inmiddels al 29 landen bezocht? Dit verschilt van Madagaskar tot Vietnam.
  • Het programma is gebaseerd op het Britse World’s Most Dangerous Roads van BBC? Van dit BCC-programma zijn slechts 9 afleveringen van gemaakt.

De gevaarlijkste wegen

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er in het programma over de gevaarlijkste wegen van de wereld gereden. Twee BN’ers moeten in een paar dagen een levensgevaarlijke route afleggen. Van Indonesië tot Canada en van Zweden tot Mexico. De BN’ers reizen de hele wereld over om op de gevaarlijkste wegen van de wereld te rijden.

 

De Koppels

De spanning en het vertrouwen wat je in elkaar moet hebben, zorgt ervoor dat de 16 BN’ers enorm snel een hele goede band krijgen. De 8 koppels reizen de hele wereld over om over de beruchte wegen te rijden. De koppels bestaan vaak uit enorm verschillende mensen. Zoals de combinatie van Hans Kazan en Brownie Dutch en Maik de Boer en Thomas Dekker. Juist dankzij deze verschillen zijn de gesprekken die gevoerd worden extra boeiend.

 

Maik de Boer & Thomas Dekker

De wielrenners wereld en de showbizz wereld lijken weinig met elkaar gemeen te hebben, toch hebben Maik de Boer en Thomas Dekker elkaar een hoop te vertellen tijdens de reis. Maik vertelt zelfs aan het eind van de reis dat dit precies is waar hij naar op zoek is in een relatie.

 

Marc van der Linden & Diederik Jekel

In Tadzjikistan rijden royalty expert Marc van der Linden en wetenschapsjournalist Diederik Jekel over een van de hoogste wegen van de wereld: de Pamir Highway. Tijdens deze reis vertelt Marc van der Linden een smerig verhaal over een etentje met Gordon in Zuid-Afrika. Marc vroeg zich na het vertellen van dit verhaal af of hij nu al zijn fans heeft weggejaagd.

 

Daarnaast zie je in de gevaarlijkste wegen van de wereld 2018 op NPO 3 Do en Loek Peters, Mickey Hoogendijk en Dennis Weening, Frits Sissing en Tim Haars, Sanne Vogel en Stacey Rookhuizen en Bo Maerten en Toine van Peperstraten.

 

Heb je een aflevering gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct naar De gevaarlijkste wegen van de wereld.

  • Met de apps van NLZIET kijk je waar jij maar wilt naar de mooiste televisieprogamma's
  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement
  • Probeer het eens voor €0,01! Het abonnement is altijd en gemakkelijk opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.