De gevaarlijkste wegen van de wereld gemist?

De gevaarlijkste wegen van de wereld

Hoge bergen, ijsvlaktes en onbegaanbare jungles. Dit zijn de perfectie locaties voor De gevaarlijkste wegen van de wereld. Acht weken lang zie je BN’ers vol angst en zenuwen over de engste wegen rijden. Om hier geen moment van te missen kan je via NLZIET de afleveringen terugkijken. Heb je De gevaarlijkste wegen van de wereld gemist? Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en start direct met kijken.

Wist je dat:

  • Er in totaal al 66 BN’ers hebben meegedaan aan De gevaarlijkste wegen van de wereld?
  • Er zijn inmiddels al 36 landen bezocht? Dit verschilt van Madagaskar tot Vietnam.
  • Het programma is gebaseerd op het Britse World’s Most Dangerous Roads van BBC? Van dit BCC-programma zijn slechts 9 afleveringen van gemaakt.

De gevaarlijkste wegen

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt er in het programma over de gevaarlijkste wegen van de wereld gereden. Twee BN’ers moeten in een paar dagen een levensgevaarlijke route afleggen. Van Indonesië tot Canada en van Zweden tot Mexico. De BN’ers reizen de hele wereld over om op de gevaarlijkste wegen van de wereld te rijden.

 

De Koppels

De spanning en het vertrouwen wat je in elkaar moet hebben, zorgt ervoor dat de 16 BN’ers enorm snel een hele goede band krijgen. De 8 koppels reizen de hele wereld over om over de beruchte wegen te rijden. De koppels bestaan vaak uit enorm verschillende mensen. Zoals de combinatie van Tygo Gernandt en Akwasi en het koppel Anouk Hoogendijk en Loiza Lamers. Juist dankzij deze verschillen zijn de gesprekken die gevoerd worden extra boeiend.

 

Kluun en Sef

Rapper Youssef Gnaoui (Sef) en schrijver Raymond van de Klundert (Kluun) slingeren samen over de wegen van Brazilië. Hoewel hun levens verre van op elkaar lijken, hebben zij elkaar onderweg veel te vertellen. Sef heeft het over zijn afkomst en vertelt vol trots over zijn zoon. Kluun onthult dat hij er van beschuldigd werd dat het schrijven van zijn boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ een vooropgezet commercieel plan was. Benieuwd naar de hele aflevering?

 

Monica Geuze en Remy Bonjasky

YouTuber Monica Geuze en kickbokslegende Remy Bonjasky rijden door ‘de parel van Afrika’: Oeganda. Zij hebben meer gemeen dan ze vooraf dachten. Onderweg praten ze openhartig over hun jeugd. Beiden hebben gescheiden ouders en dit heeft voor beiden sporen achter gelaten. Monica is nu zelf moeder en vertelt wat de geboorte van haar dochter voor haar betekent. Benieuwd naar de rest van het gesprek?

 

Daarnaast kijk je in De gevaarlijkste wegen van de wereld 2019 op NPO 3 naar deze koppels: Tygo Gernandt en Akwasi, Anouk Hoogendijk en Loiza Lamers, Susan Visser en Joshua Nolet, Shirma Rouse en Fajah Lourens, Tony Junior en Dieuwertje Blok, Fred Teeven en Kelvin Boerma.

 

Heb je een aflevering gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct naar De gevaarlijkste wegen van de wereld.

  • Met de apps van NLZIET kijk je waar jij maar wilt naar de mooiste televisieprogamma's
  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement
  • Probeer het eens voor €0,01! Het abonnement is altijd en gemakkelijk opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.