Café Hendriks en Genee gemist

Een aflevering van Café Hendriks en Genee gemist?

Mis geen moment van je favoriete Café van Nederland. In Café Hendriks en Genee worden alle actualiteiten besproken. Hélène Hendriks en Wilfred Genee bundelen hun krachten in dit programma. Heb je een aflevering van Café Hendriks en Genee gemist? Meld je aan en kijk de aflevering lekker terug zonder reclame bij NLZIET.

Dit wist je nog niet over Wilfred en Hélène:

  • Wist je dat Wilfred Genee supporter is van de voetbalclub SC Cambuur?
  • Wist je dat Hélène Hendriks haar tv-carrière begonnen is bij de club waar ze fan van is? Ze is supporter van NAC en heeft voor de zender van deze club gewerkt.
  • Wist je dat dit de eerste keer is dat Hélène Hendriks en Wilfred Genee samenwerken?

Het Café

In dit praatprogramma wordt al het nieuws van afgelopen week en van komende week besproken. Wilfred Genee en Hélène Hendriks hebben de presentatie in handen. Zij komen natuurlijk beiden uit de sport, maar dit is niet waar het programma om draait. Sport wordt zeker besproken, maar is alleen een onderdeel van het programma. Geen onderwerp wordt bij Café Hendriks en Genee gemist, alles wordt besproken. Zo worden nieuwtjes uit bijvoorbeeld de entertainment business, de politiek en economie behandeld.

Om de nieuwtjes te bespreken worden mensen uitgenodigd die expert zijn op een bepaald gebied. Zo zijn onder andere Johan Derksen, Angela de Jong, Peter R. de Vries, Thierry Baudet, Frans Duijts en Jeroen van der Boom te gast geweest. Ben je benieuwd naar wat deze mensen te zeggen hebben en heb je een aflevering van Café Hendriks en Genee gemist? Kijk deze dan gemakkelijk terug met de app van NLZIET op je mobiel, tablet, smart tv en andere apparaten.

De presentatoren

Wilfred Genee

Wilfred is al sinds jaar en dag het vaste gezicht van (Voetbal) Veronica Inside, de voetbaltalkshow die veel meer is dan alleen dat.

Hij is rechten gaan studeren en heeft ook uiteindelijk de titel meester in de rechten behaald. Ondanks zijn rechtenstudie wilde Genee altijd al iets met sport doen. Hij heeft zelf als amateur bij een club in Leeuwarden gekeept.

Met sport begon hij bij Sport7 en uiteindelijk bij SBS6, canal+ en later bij RTL. Bij RTL 7 is hij met VI begonnen dat uiteindelijk is overgenomen door Veronica, waardoor Genee weer verhuisde van RTL naar Veronica.

Naast zijn werk voor de tv is Genee ook een bekende stem op de radio. Hij is hier bekend geworden met zijn programma The Friday Move waarin hij gasten ontvangt uit de media, politiek en entertainment business. Dit mag hij al sinds 2009 presenteren.

Hélène Hendriks

Hélène is opgegroeid als een van een drieling. Ze begon in haar jeugd met hockey en mocht uiteindelijk in het eerste team van Push Breda spelen. Met deze club wist ze zich zelfs nog te promoveren naar de hoofdklasse. Hier heeft ze uiteindelijk 12 jaar in gespeeld.

Haar tv-carrière begon ze bij Brabant10 en NAC TV. Later ging ze naar Omroep Brabant om FC Brabant te presenteren. Hier werden alle wedstrijden van de Brabantse Jupiler League uitgezonden. Later ging ze ook wedstrijden van de Limburgse clubs in de Jupiler League verslaan.

In 2013 maakte ze de overstap naar FOX Sports. Hier heeft ze het programma 90 minutes gepresenteerd en later was ze een van de vaste presentatoren van het open kanaal.

Inmiddels is ze regelmatig te zien bij Veronica en presenteert ze de programma’s rondom de UFC en is ze een van de vaste gezichten van de Champions League uitzendingen.

Café Hendriks en Genee kijken waar je maar wilt

Dit luchtige nieuwsprogramma wil je niet missen en dat hoeft ook niet! Je kan het nieuwe seizoen live kijken bij Veronica. Heb je een aflevering van Cafè Hendriks en Genee gemist dan kan je deze later terugkijken wanneer het jou uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld in de trein, thuis op de bank wanneer de kids iets anders willen kijken of op de camping wanneer je op vakantie bent. Vanaf nu kijk je dus tv waar en wanneer jij het wilt bij NLZIET.

Café Hendriks en Genee kijkcijfers

Ondanks dat velen vonden dat de kijkcijfers tegen vielen, maakte John de Mol dit niks uit. Het programma gaat gewoon door met een tweede seizoen. Naast de tegenvallende kijkcijfers waren er ook spraakmakende tv-momenten. Zo werd het interview met Peter R. de Vries veel besproken vanwege de ongemakkelijke momenten. Hendriks en Genee hielden een kritisch interview en Peter beet flink van zich af. Kijk hier naar het fragment:

Wil je niets missen van Café Hendriks en Genee? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct. Veel kijkplezier!

  • Kijk jouw favoriete Veronica-programma's gemakkelijk live en terug met NLZIET
  • Met de NLZIET-app kijk je op je mobiel, tablet, televisie en andere apparaten
  • Benieuwd of NLZIET iets voor jou is? Probeer het eens, het abonnement is altijd online opzegbaar, je zit dus nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.