André Hazes: ik haal alles uit het leven

André Hazes: ik haal alles uit het leven gemist?

André is terug met een tweede seizoen bij SBS6! In het eerste seizoen kon je al alles volgen van zijn weg naar twee uitverkochte Ahoy optredens. Hierna heeft hij niet stilgezeten. In het tweede seizoen zie je hoe hij keihard verder werkt aan zijn carrière.

 

Zowel privé als professioneel is zijn leven een rollercoaster. Ook in het tweede seizoen probeert hij hier een balans in te vinden. Heb je een aflevering van André Hazes: ik haal alles uit het leven gemist? Kijk dan waar en wanneer je wilt terug bij NLZIET.

Wist je dat:

  • De eerste aflevering van het eerste seizoen bijna 700.000 kijkers?
  • Twee van de drie shows die hij in oktober 2018 in Ahoy geeft zijn al helemaal uitverkocht?
  • André er wel van houdt om leuke foto’s op Instagram te delen? Hij heeft inmiddels al 4.000 berichten gedeeld wat hem al 400.000 volgers heeft opgeleverd.

André als artiest

André’s leven staat niet stil. Zowel qua werk als privé is er in de afgelopen maanden een hoop veranderd. In de vorige serie zag je dat hij nog bezig met twee Ahoy shows. Dit jaar staan er al drie nieuwe shows op de planning. Daarnaast is hij bezig met nieuw tv-werk en treedt hij op bij Vrienden van Amstel Live. Hier wordt hij natuurlijk in ondersteund door zijn tourmanager Djarno, geluidstechnicus Peet en manager Ricardo.

 

André als partner en vader

Privé probeert hij ondanks zijn drukke schema te werken aan zijn relatie met Monique. Daarnaast willen ze ook graag gaan verhuizen. Het terrein van zijn schoonouders wordt toch echt te klein voor het jonge gezin.

 

Ook is André zijn band met zijn moeder weer voorzichtig aan het opbouwen, na een lange periode waarin ze geen contact hadden.

 

Privé is het dus ook niet rustig in het leven van André. Hij vreest dat hij daardoor nu al belangrijke momenten in het leven van zijn zoon gemist heeft.

 

Monique neemt veel van de zorg voor kleine André jr. op zich, maar zij probeert ook aan haar carrière te werken. André jr. kan inmiddels al lopen en zegt zijn eerste woordjes. Voor André is dit een belangrijke tijd om veel tijd met zijn zoon door te brengen. Maar heeft hij genoeg tijd?

 

Heb je een aflevering van André Hazes: ik haal alles uit het leven gemist? Kijk het terug bij NLZIET. Probeer NLZIET nu één maand voor €0,01 en kijk reclamevrij alle afleveringen terug.

  • De programma's van NPO, RTL en SBS terug- en vooruitkijken binnen één abonnement
  • Kijk live televisie naar NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9, Veronica, RTL Z, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
  • Met de app voor tablet en smartphone heb je altijd je favoriete programma's op zak
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.