Zondag met Lubach gemist

Al sinds 2014 kijk je ieder weekend naar Zondag met Lubach. Omdat je niet ieder televisieprogramma kunt kijken op tijdstip van uitzenden, is het vast wel eens voorgekomen dat je Zondag met Lubach gemist hebt. Bij NLZIET kun je de programma’s die je gemist hebt altijd en overal terugkijken. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct.


Bij NLZIET kun je alle seizoenen Zondag met Lubach terugkijken. Je kijkt alle afleveringen lekker achter elkaar door zonder reclame. Wist je dat er al meer dan 100 afleveringen zijn uitgezonden? Dat wordt lekker bingen!

 • logo

  We zijn er bijna

  Zo 28 mrt. • 21:15

  33m min

 • logo

  Regeerakkoord

  Zo 21 mrt. • 21:15

  29m min

 • logo

  Pandemiepreventie

  Zo 14 mrt. • 21:15

  29m min

 • logo

  Vaccinatiepaspoort

  Zo 7 mrt. • 21:15

  31m min

 • logo

  Excuses voor de slavernij

  Zo 28 feb. • 21:15

  29m min

 • logo

  Wob

  Zo 21 feb. • 21:15

  32m minZondag met Lubach live kijken

Arjen Lubach brengt je op een komische manier op de hoogte van de laatste weetjes. Vanuit Theater Bellevue presenteert Lubach zijn comedyprogramma. Kijk Zondag met Lubach live waar het jou uitkomt via de NLZIET-app op je mobiel, tablet of tv.


Iedere zondag om 21.20 uur brengt Arjen weer op satirische wijze het nieuws van de afgelopen week. Dit betekent ruim dertig minuten gegarandeerd lachen en na het kijken ben je helemaal op de hoogte van het nieuws van afgelopen week.


Over ZML

In ZML zit geen verhaallijn, iedere aflevering worden er losse onderwerpen behandeld. Je hoeft dus niet alle afleveringen gevolgd te hebben om te weten waar het programma over gaat. Dat betekent dat je vanaf nu gewoon kunt instappen bij de eerstkomende aflevering!


Arjen Lubach

De 39-jarige Arjen heeft een indrukwekkend cv. Hij heeft Spaans, filosofie en Zweeds gestudeerd. Hij heeft vier boeken geschreven, bij twee theatergezelschappen gespeeld en meerdere eigen radioprogramma’s gepresenteerd. Ook is hij de afgelopen jaren in tientallen tv-programma’s voorbij gekomen. Hij heeft meegedaan aan Wie Is De Mol?, heeft MolTalk gepresenteerd en heeft het programma De Slimste Mens gewonnen. Hij heeft dus zeker niet stilgezeten de afgelopen jaren. Je ziet hem nu wekelijks op televisie met zijn eigen programma ZML.


Gouden Televizier-Ring

Eind 2016 begon de populariteit van ZML te groeien. Dit zorgde in 2017 voor een nominatie van de Gouden Televizier-Ring. Zondag met Lubach nam het op tegen het programma Beste Zangers van AVROTROS en Expeditie Robinson van RTL 5. Met de enorme populariteit van het programma op dat moment hebben zij de meeste stemmen binnen weten te slepen. ZML won uiteindelijk met 47% van de stemmen.


Kijkcijfers

De kijkcijfers van ZML zijn erg gestegen. In het vijfde seizoen haalde het programma ruim 600.000 kijkers per aflevering. In de eerste aflevering van het zesde seizoen werd de video ‘The Netherlands Second’ geïntroduceerd, wat niet alleen binnen Nederland viral ging, maar over de hele wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat de kijkcijfers sindsdien rond de 1 miljoen liggen. Het kijkcijferrecord ligt op 1.216.000 voor de 9e aflevering van het 6e seizoen.Heb je een aflevering gemist of wil je dit weekend Zondag met Lubach live kijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct!


De voordelen van Zondag met Lubach terugkijken bij NLZIET

 • Zondag met Lubach gemist? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen van alle seizoenen terug
 • Je kijkt alle afleveringen lekker achter elkaar, zonder reclames tussendoor
 • Met een abonnement kijk je live, terug en vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS
 • Wil je partner iets anders kijken? Met één abonnement kijk je op twee schermen tegelijkertijd
 • Mis nooit meer iets van de Nederlandse tv, je kunt namelijk kijken waar en wanneer jij wilt
 • Probeer de eerste maand eens gratis uit. Is NLZIET niets voor jou? Geen probleem, je kunt het abonnement altijd online stoppen, dus je zit nergens aan vast


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer wordt Zondag met Lubach uitgezonden?

Iedere zondagavond om 21.20 uur kun Zondag met Lubach live kijken op televisie.

Op welke zender komt Zondag met Lubach?

Je kijkt naar ZML op NPO 3.

Hoeveel afleveringen van Zondag met Lubach kan ik terugkijken?

Bij NLZIET kun je alle afleveringen van alle seizoenen Zondag met Lubach terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.