Wegmisbruikers gemist?

Wegmisbruikers, het verkeersprogramma dat al 20 jaar te zien is op tv, is nu terug te kijken op NLZIET! De seizoenen 23, 24 en 25 zijn direct te bekijken en zitten vol met rare capriolen die automobilisten uithalen op de weg. Heb je Wegmisbruikers gemist? Met NLZIET kijk je de laatste seizoenen van dit programma terug zonder reclame. Je probeert NLZIET de eerste maand voor slechts €0,01. Kan je na deze maand niet meer zonder? Blijf dan abonnee voor slechts €7,95 per maand!


Wegmisbruikers 2020

In Wegmisbruikers worden automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers geconfronteerd met de gevolgen van hun gedrag. André van der Toorn zorgt er samen met de politie en een cameraploeg voor dat alles op beeld komt en dat de bestuurders aangesproken worden en of beboet. Wegmisbruikers start in 2020 alweer aan hun 25ste seizoen en bereikt hiermee ook de 400 afleveringen.


 • sbs logo

  Aflevering 10

  Sun 22 Mar • 20:30

  39 min

 • sbs logo

  Aflevering 9

  Sun 15 Mar • 20:30

  39 min

 • sbs logo

  Aflevering 8

  Sun 08 Mar • 20:30

  39 min

 • sbs logo

  Aflevering 7

  Sun 01 Mar • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 6

  Sun 23 Feb • 20:30

  40 min

 • sbs logo

  Aflevering 5

  Sun 16 Feb • 20:30

  40 minWegmisbruikers agenten

De agenten in wegmisbruikers worden tijdens de opnames gevolgd door een cameraploeg. Dany Ifrah (35) is één van de agenten die elke zondag op tv te zien is. Omdat hij wekelijks op TV te zien is, is hij ondertussen wel een bekende Nederlander geworden. Hij geeft aan nog wel normaal over straat te kunnen, maar wanneer hij herkend wordt vragen mensen wel meteen waar de camera’s zijn.


Mensen die een enkele keer een foutje maken in het verkeer hebben volgens Dany niks te vrezen. De politie komt volgens hem pas in actie wanneer iemand een reeks aan fouten maakt of wanneer er een patroon te zien is.Wegmisbruikers presentator

André van der Toorn is de presentator van Wegmisbruikers. André is opgegroeid in Den Haag, maar komt oorspronkelijk uit Griekenland waar hij ter adoptie is afgestaan. Als tiener had André een affiniteit met toneel en cabaret, maar hij kwam na zijn eindexamen terecht bij de televisie waar hij begon als televisieredacteur bij AVRO’s Televizier. André heeft een tal van programma’s geproduceerd en gepresenteerd waaronder Man bijt hond, de Aso Show en Ben je belazerd.


Waarom NLZIET?

Stel je voor: je hebt Wegmisbruikers gemist. Geen probleem! Met NLZIET kijk je dit programma én je andere favoriete programma’s met gemak terug zonder vervelende reclames. Bij NLZIET zijn alle programma’s heel overzichtelijk opgesteld waardoor je Wegmisbruikers makkelijk kunt vinden en met één druk op de knop kunt gaan kijken.


Benieuwd naar NLZIET? Probeer de eerste maand uit voor €0,01 en kijk direct! Een maandabonnement kost €7,95 en is altijd online opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Veel kijkplezier!


Wist je dat?

 • Wegmisbruikers is van start gegaan in het jaar 2000?
 • Het programma heeft in het verleden een miljoenenpubliek gehad? Dit is tegenwoordig gedaald naar gemiddeld 500.000 kijkers.
 • Het programma al 25 seizoenen heeft? Dit zijn in totaal 400 afleveringen!


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Wanneer wordt Wegmisbruikers uitgezonden?

Je kijkt op zondagavond om 20.30u naar Wegmisbruikers. Heb je een uitzending Wegmisbruikers gemist? Bij NLZIET kijk je de aflevering terug wanneer het jou uitkomt.

Op welke tv-zender komt Wegmisbruikers?

Op SBS6.

Wie is de presentator van Wegmisbruikers?

De Wegmisbruikers presentator is André van der Toorn.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Je kijkt NLZIET op je laptop, tablet, smartphone, Apple TV, Android TV en smart tv. Twijfel je of jouw apparaat geschikt is? Lees hier meer over onze apps.