The Voice Senior terugkijken met NLZIET

Heb je een aflevering van The Voice Senior gemist? Kijk dan nu terug op NLZIET. Een talentenshow vol met 60-plussers en mooie verhalen. Alle zangtalenten die toch nog een lang gekoesterde droom wil vervullen door op het podium te staan, krijgen een kans met The Voice Senior. Heb je vrijdagavond iets anders te doen, maar wil je geen aflevering missen? Probeer dan nu NLZIET de eerste maand gratis.


 • logo

  Afl. 7

  Vr 8 okt. • 20:00

  1u 25m min

 • logo

  Afl. 6

  Vr 1 okt. • 20:05

  1u 27m min

 • logo

  Afl. 5

  Vr 24 sep. • 20:00

  1u 27m min

 • logo

  Afl. 4

  Vr 17 sep. • 20:00

  1u 24m min

 • logo

  Afl. 3

  Vr 10 sep. • 20:00

  1u 27m min

 • logo

  Afl. 2

  Vr 3 sep. • 20:05

  1u 25m minThe Voice Senior live kijken

Bij NLZIET kun je The Voice Senior live kijken wanneer je maar wilt. Het voordeel is dat je onderweg of thuis direct de afleveringen kunt kijken op een apparaat naar keuze, zoals je tv, telefoon, laptop of tablet. Waar je ook bent, je kunt van de liveshows en battles genieten bij NLZIET! Nog een voordeel is dat je met een abonnement van NLZIET op twee schermen tegelijkertijd kunt kijken. Perfect als je partner of huisgenoot wat anders wil zien. Benieuwd naar de afleveringen? Probeer NLZIET 1 maand gratis en kijk direct.


60+ op het podium

Voor het derde jaar op rij krijgen 60-plussers in The Voice Senior de kans om hun dromen waar te maken. In The Blind Auditions krijgen de senioren de kans om de coaches te overtuigen van hun zangkunsten. Net als bij de andere The Voice programma’s staan de stoelen omgekeerd en kunnen de coaches de kandidaten dus niet zien. Nadat de kandidaten door zijn naar de volgende ronde is het tijd voor de knock-outs. Hierin mogen alle kandidaten een nummer zingen en gaat hun coach deze beoordelen. De beste talenten mogen door en helaas worden er dus ook een hoop weg gestuurd. Na de eerste twee rondes begint het echte werk. De senioren worden in een aantal weken klaar gestoomd voor de live-shows. Dit is het moment dat ze echt kunnen uitpakken met lichten, achtergronddansers en gast-artiesten. Ben jij ook zo benieuwd wie The Voice Senior 2021 wordt? Mis dan geen moment en kijk zowel The Voice Senior live als terug op NLZIET.

The Voice

Naast The Voice Senior zijn The Voice of Holland en The Voice Kids natuurlijk ook te zien op televisie. The Voice of Holland was in 2010 voor het eerst op tv en meteen al een daverend succes. The Voice of Holland heeft een hoop nieuwe talenten gescout. Zo won O’G3NE het 5de seizoen met het nummer ‘Magic’. Ook Maan van de Steenwinkel heeft TVOH gewonnen, inmiddels heeft zij al een aantal hits op haar naam staan. Net als Samantha Steenwijk die aan het 8ste seizoen meedeed en haar talent ook in De Beste Zangers heeft laten zien. Slechts twee jaar later kwam The Voice Kids voor het eerst op tv. Hier mochten kinderen van 8 tot 14 jaar aan meedoen. Het programma kan ervoor zorgen dat je als onbekend talent een enorme carrière boost krijgt. Dat heeft Vajèn van den Bosch wel bewezen. Zij heeft aan het eerste seizoen meegedaan, maar niet gewonnen. Ondanks dat ze niet won, heeft ze het daarna druk gehad. Ze heeft in verschillende musicals gespeeld en in tv-programma’s zoals: Spangas, Nieuwe Tijden (de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden) en De Spa. Ook van The Voice Kids en The Voice of Holland hoef je geen moment te missen met NLZIET. Zo kijk je net als naar The Voice Senior live, terug en soms vooruit naar deze programma’s.


De coaches en presentatoren van The Voice Senior 2021!

In seizoen 1 zag je nog Gerard Joling en Gordon Heuckeroth samen de talenten coachen. Twee jaar geleden heeft Frans Bauer deze plek overgenomen. Hij mocht voor het eerst talenten gaan coachen. Daarnaast mochten Marco Borsato, Angela Groothuizen en Ilse de Lange een team samenstellen. Zij hadden dit allemaal wel vaker gedaan. Marco Borsato heeft namelijk al aan meer dan 15 verschillende seizoenen van The Voice (of Holland, Senior en Kids) meegedaan. Ook Angela en Ilse kennen het concept door en door, zij hebben beide in totaal 8 verschillende seizoenen van The Voice gedaan. Bij The Voice Senior 2020 is een nieuwe jurylid toegevoegd, namelijk Gerard Joling. Hij zal net zoals in het eerste seizoen de rol van coach vervullen. De complete jury bestaat in The Voice Senior 2021 uit Angela Groothuizen (bekend van Obese), Gerard Joling, Ilse de Lange en Frans Bauer.


De voordelen van NLZIET

 • Je kunt The Voice terugkijken via RTL 4 op een apparaat naar keuze.
 • Heb je een aflevering van The Voice Senior gemist? Alle afleveringen van The Voice Senior kijk je reclamevrij terug.
 • Je kunt naast The Voice Senior 2021, ook het seizoen van The Voice Senior 2020 terugkijken.
 • Meer talentenjachten zien? Kijk ook naar We Want More en Holland’s Got Talent.
 • Kijk in hoge beeldkwaliteit naar je favoriete talent.


The Voice Senior online kijken waar en wanneer je wilt

Fan van zangprogramma’s? Dan zit je bij NLZIET goed! Daarnaast kun je veel andere programma’s van NPO, SBS en RTL kijken waar en wanneer je wilt! Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct. Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding en een abonnement op NLZIET. Blijf op de hoogte van jouw favoriete programma’s! NLZIET is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Wist je dat?

 • De winnaar van het eerste seizoen van The Voice Senior live in RTL Late Night bekend werd gemaakt?
 • De draaiende stoelen een idee van Roel van Velzen was?
 • Er in totaal 18 verschillende coaches in de draaiende stoelen hebben mogen zitten?
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer begint The Voice Senior 2021?

Vanaf 27 augustus is The Voice Senior 2021 te zien bij NLZIET.

Op welk tijdstip wordt The Voice Senior uitgezonden?

Om 20.05u kijk je naar The Voice Senior op RTL 4.

Wie zijn de coaches van seizoen 4?

De coaches van The Voice of Holland 2021 zullen waarschijnlijk

Hoeveel afleveringen van The Voice Senior kan ik kijken bij NLZIET?

Je kunt alle afleveringen van The Voice Senior 2021 reclamevrij terugkijken bij NLZIET.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.