The Voice Kids gemist?

Elke vrijdagavond is het weer tijd voor dit populaire zangprogramma. In deze talentenjacht strijden kinderen tussen de zes en veertien jaar tegen elkaar om de felbegeerde plaats in de finale te krijgen. Eén iemand mag zichzelf uiteindelijk de winnaar noemen. Heb je een aflevering van The Voice Kids gemist? Probeer dan NLZIET voor één maand gratis en kijk alle afleveringen terug. Bij NLZIET kun je ook iedere week The Voice Kids live kijken. Volg je favoriete programma ook gemakkelijk op je telefoon of tablet. Handig als je niet thuis bent!


 • rtl logo

  Afl. 14

  Fri 05 Jun • 20:00

  85 min

 • rtl logo

  Afl. 13

  Fri 29 May • 20:00

  71 min

 • rtl logo

  Afl. 12

  Fri 22 May • 20:00

  65 min

 • rtl logo

  Afl. 11

  Fri 15 May • 20:00

  64 min

 • rtl logo

  Afl. 10

  Fri 08 May • 20:00

  68 min

 • rtl logo

  Afl. 9

  Fri 01 May • 20:00

  66 min


De voordelen van The Voice Kids kijken bij NLZIET

 • Heb je een uitzending van The Voice Kids gemist, omdat je vrijdagavond wat anders te doen had? Bij NLZIET kun je dit programma terugkijken waar je maar wilt via je smartphone, tablet of televisie. Zelfs als je onderweg bent, kun je alle RTL-programma’s kijken met de NLZIET-app op je telefoon, laptop of tablet.
 • Naast dat je RTL-programma’s kunt kijken, heb je ook alle uitzendingen van NPO, SBS en meer tot je beschikking. Je kijkt in totaal naar maar liefst 34 zenders bij NLZIET. Zo kun je alles van de Nederlandse tv volgen wanneer je wilt.
 • Kun je geen genoeg krijgen van deze talentenjacht? Dan kun je ook het vorige seizoen van The Voice of Holland én The Voice Senior bingen. Probeer NLZIET gratis en kijk direct!Het concept

The Voice of Holland werd voor het eerst in 2010 uitgezonden op RTL 4. Een show waar het draait om kwaliteit en de stem van de deelnemers. Alleen deelnemers die écht goed kunnen zingen, worden uitgekozen dankzij het systeem van blinde auditie.


De vier coaches kunnen de kandidaten tijdens hun eerste auditie alleen horen en niet zien, omdat ze omgedraaid zitten in hun stoel. Wanneer ze iemand goed vinden en willen uitkiezen, drukken ze op de knop op de stoel. Later in de afleveringen kunnen de zangcoaches wel hun leerling bewonderen. De coaches beoordelen uiteindelijk wie het beste kan zingen. Het Nederlandse format werd wereldwijd verkocht en wordt inmiddels in meer dan 150 landen uitgezonden.Sinds 2012 op televisie

Deze talentenjacht is ontstaan uit TVOH en heeft eigenlijk hetzelfde concept, alleen kunnen nu kinderen in plaats van volwassenen zich aanmelden. Kids tussen de zes en veertien jaar kunnen zich opgeven voor het televisieprogramma.


Elke ronde valt er iemand af. Zo blijven een paar mensen over die gegarandeerd een plaats in de finale krijgen. De winnaar kreeg de eerste jaren een studiebeurs van 10.000 euro en inmiddels zelfs een beurs van 25.000 euro. De rondes die ze moeten volgen, zijn the blind auditions, the battles, the knock-outs, live-shows en de finale.


Sinds 2012 wordt dit programma uitgezonden en er zijn al veel vocal talenten die zijn doorgegroeid, zoals Vajèn van den Bosch die musicalactrice is geworden, en onder andere te zien was in Goede Tijden, Slechte Tijden en SpangaS.


Naast The Voice of Holland en The Voice Kids, is er ook een senior-variant: The Voice Senior. In de talentenshow vervullen 60-plussers hun ultieme droom om het podium te betreden met hun zangkunsten.


The Voice Kids 2020

In 2020 mogen de coaches weer nieuwe zangtalenten verwelkomen. Eén van die talenten, bezorgde de coaches kippenvel met het lied ‘Als het avond is’ van Suzan & Freek. Het publiek was ook gelijk fan.


Nederlandse liedjes zijn in trek bij de kandidaten. Zo zong Thomas ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. Naast zingen, begeleidde hij zichzelf op de gitaar. Met zijn optreden trok hij het hele publiek met zich mee.


Sabien deed eerder mee aan het programma, maar ging toen helaas niet door. Nu is ze terug met haar cover van ‘Hoe het danst’ van Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle. Ze maakte veel indruk tijdens haar blind audition. Het niveau is bij The Voice Kids 2020 erg hoog!


The Voice Kids coaches

Dit jaar zijn er vier coaches die de talenten begleiden: Ali B, Anouk, Marco Borsato en Sanne Hans.


 • Ali B: Ali B is naast coach bij The Voice of Holland, ook begeleider bij de Kids-variant. Hij kan rappen én zingen. De alleskunner werd vooral bekend door het nummer ‘Wat zou je doen’ met Marco Borsato, die toevallig ook coach is.
 • Marco Borsato: Als iemand je met liedjes kan raken, is het Marco Borsato wel. Hij zit al jaren in het vak, want zijn zangcarrière begon al in 1990! Met zijn hit ‘Dromen zijn bedrog’ zette hij zichzelf op de kaart als zanger en zijn zangcarrière is nog niet voorbij. Inmiddels is hij ook al een aantal jaar coach bij deze talentenjacht. Hij zal in 2020 niet bij de live finale aanwezig zijn, omdat hij kampt met een burn-out.
 • Sanne Hans: Zangeres Sanne Hans, is dit seizoen weer van de partij. Dit talent bracht samen met haar band ‘Just a flirt’ uit en heeft daarna veel ervaring opgedaan als coach bij The Voice of Holland en The Voice Kids. Sanne is gespecialiseerd in zowel Nederlandse als Engelse muziek.
 • Anouk: Bijna iedereen in Nederland kent popzangeres Anouk. Deze rockchick kan de deelnemers heel wat leren. Anouk is oprecht en eerlijk. Daarom weten de talenten wat ze van haar kunnen verwachten.


Heb je de laatste aflevering gemist, of wil je er meerdere achter elkaar kijken? Meld je nu aan bij NLZIET en kijk direct!


Wist je dat?

 • Seizoen 9 afleveringen meer heeft dan de vorige seizoenen?
 • De talentenshow een feestfinale krijgt in juni?
 • De nieuwe uitzendingen van het zangprogramma een half uur korter zijn, zodat RTL meer afleveringen kan garanderen?
 • Er ook muziekalbums zijn van het programma? De drie albums heten: The Songs, The Song 2 (The Blind Auditions) en Save the World (de finale).
 • Het zevende seizoen het eerste seizoen was waarbij er in plaats van drie stoelen, vier stoelen waren?
 • De winnaar van het eerste seizoen Fabiënne Bergmans is?


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.


Op welke zender wordt The Voice Kids uitgezonden?

Kijk iedere week op RTL 4 live naar The Voice Kids.

Op welk tijdstip wordt The Voice Kids uitgezonden?

Om 20.00 uur kijk je naar The Voice Kids.

Wie zijn de coaches in The Voice Kids 2020?

De coaches van The Voice Kids 2020 zijn Ali B, Anouk, Marco Borsato en Sanne Hans.

Hoeveel afleveringen van The Voice Kids kan ik kijken bij NLZIET?

Je kijkt alle afleveringen van dit seizoen van The Voice Kids terugkijken bij NLZIET.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.