Het zijn net mensen gemist

Het zijn net mensen is weer terug met een nieuw seizoen! In het spelprogramma van RTL 4 moeten teams vragen beantwoorden over de natuur, gepresenteerd door Humberto Tan. Elke week wordt Het zijn net mensen live uitgezonden om 21.30u. Heb je een aflevering van Het zijn net mensen gemist? Met NLZIET kun je alle afleveringen van seizoen 5 reclamevrij terugkijken!

Kun je niet wachten om alvast vooruit te kijken? Met NLZIET kun je elke zondag één aflevering vooruitkijken waar en wanneer je wilt! Meld je aan bij NLZIET en kijk direct. • rtl logo

  Afl. 1

  Sun 07 Jun • 21:35

  48 min

 • rtl logo

  Afl. 6

  Sun 31 May • 21:40

  41 min

 • rtl logo

  Afl. 5

  Sun 24 May • 21:40

  38 min

 • rtl logo

  Afl. 4

  Sun 17 May • 21:45

  41 min

 • rtl logo

  Afl. 3

  Sun 10 May • 21:40

  42 min

 • rtl logo

  Afl. 2

  Sun 03 May • 21:50

  40 minOver het programma

Het zijn net mensen is een komische spelquiz over de natuur. BN’ers moeten samen met hun eigen team zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden. Elke week doen er twee nieuwe teams mee die strijden voor de overwinning.

Het team dat wint, bezit de meeste kennis over de natuur. Opdrachten kunnen bestaan uit dieren uitbeelden, een dierenquiz en natuurweetjes. Arjan Postma licht de vragen toe. 

De vaste teamcaptains zijn Martijn Koning en Jeroen van Koningsbrugge (o.a. bekend van Smeris). Ze houden allebei van tv-spellen. Zo deed Jeroen van Koningsbrugge mee aan Ik hou van Holland en Martijn Koning aan Dit was het nieuws. Ook waren ze beiden te zien in Beste Kijkers.

Presentator Humberto Tan

Humberto Tan kennen we voornamelijk van RTL Late Night. Maar dus ook van het hilarische televisieprogramma Het zijn net mensen. Wat veel mensen niet weten, is dat hij al een lange tijd op tv te zien is.

Zo was hij presentator bij het NOS Journaal en Studio Sport. Ook vervulde hij een gastrol in het populaire programma de TV Kantine. Vanaf 2008 presenteerde hij met andere presentators en presentatrices RTL Boulevard. In 2013 brak hij definitief door met zijn eigen talkshow, RTL Late Night.


Het zijn net mensen vooruitkijken

Wist je dat je bij NLZIET sommige programma’s vooruit kunt kijken, zoals Eigen Huis & Tuin en Temptation Island? En Het zijn net mensen dus ook! Je kunt dit programma elke zondag op de normale zendtijd kijken, maar je kunt dus ook elke zondag één aflevering vooruitkijken. Dan loop jij steeds lekker een aflevering voor.

Maar wanneer weet je wanneer je een aflevering van Het zijn net mensen kunt vooruitkijken? We sturen je een reminder! Als je Het zijn net mensen in je favorieten toevoegt, krijg je automatisch een melding in de NLZIET-app als er een nieuwe aflevering voor je klaarstaat.

Nog meer voordelen NLZIET

 • Het zijn net mensen gemist? Met NLZIET kun je zowel seizoen 5, als eerdere seizoenen reclamevrij terugkijken! Wil je je kennis verbreden? Dan kun je alle afleveringen van seizoen 2 en 4 ook kijken.
 • Met NLZIET kun je elke week een aflevering van Het zijn net mensen live- en terugkijken waar en wanneer je maar wilt via je smartphone, tablet of laptop. Doordat je op twee schermen tegelijk kunt kijken, hoef je niet te wachten op je partner die eerst een ander programma wil afkijken!
 • Ben je groot fan van spelshows? Bij NLZIET heb je een aanbod aan spelshows NPO, RTL en SBS, zoals de Slimste Mens, Weet ik Veel, Wie van de Drie en Deze quiz is voor jou. Probeer nu de eerste maand gratis en kijk al je favoriete programma’s.

Wist je dat?

 • Het zijn net mensen niet alleen in Nederland, maar ook in België wordt uitgezonden?
 • De eerste presentator Paul de Leeuw was?
 • Het programma al 5 seizoenen heeft?
 • De natuurquiz vooral over het dierenrijk gaat?
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wanneer wordt Het zijn net mensen uitgezonden?

Op zondag, om 21.30u op RTL 4, kun je Het zijn net mensen live kijken. Het zijn net mensen gemist? Met NLZIET kun je seizoen 5 reclamevrij terugkijken.

Wie presenteert het televisieprogramma?

Humberto Tan presenteert de spelshow. Hij wordt bijgestaan door boswachter Arjan Postma en de teamcaptains met hun leden.  

Wie zijn de teamcaptains?

Jeroen van Koningsbrugge en Martijn Koning zijn de vaste teamcaptains van het programma. Elke week nemen ze andere kandidaten met zich mee.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.