Zondag met Lubach live kijken

Kijk Zondag met Lubach live waar het jou uitkomt!

Arjan Lubach brengt je elke week op een komische manier op de hoogte van de laatste weetjes. Vanuit Theater Bellevue presenteert Lubach zijn comedyprogramma vol nieuws. Kijk Zondag met Lubach live waar het jou uitkomt via de NLZIET-app op je mobiel, tablet of tv. Daarnaast kun je met NLZIET de programma’s die je gemist hebt altijd en overal terugkijken. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct.

Arjen Lubach

De 39-jarige Arjen heeft een indrukwekkend cv. Hij heeft Spaans, filosofie en Zweeds gestudeerd. Hij heeft vier boeken geschreven, bij twee theatergezelschappen gespeeld en meerdere eigen radioprogramma’s gepresenteerd. Ook is hij de afgelopen jaren in tientallen tv-programma’s voorbij gekomen. Hij heeft meegedaan aan Wie Is De Mol?, heeft MolTalk gepresenteerd en heeft het programma De Slimste Mens gewonnen. Hij heeft dus zeker niet stilgezeten de afgelopen jaren. Je ziet hem nu wekelijks op televisie met zijn eigen programma Zondag met Lubach.

 

Gouden Televizier-Ring

Eind 2016 begon de populariteit van Zondag Met Lubach te groeien. Dit zorgde in 2017 voor een nominatie van de Gouden Televizier-Ring. Zondag met Lubach nam het op tegen het programma Beste Zangers van AVROTROS en Expeditie Robinson van RTL5. Met de enorme populariteit van het programma op dat moment hebben zij de meeste stemmen binnen weten te slepen. Zondag met Lubach won uiteindelijk met 47% van de stemmen.

 

Kijkcijfers

De kijkcijfers van Zondag met Lubach zijn erg gestegen. In het vijfde seizoen hadden ze al ruim 600.000 kijkers per aflevering. In de eerste aflevering van het zesde seizoen werd de video ‘The Netherlands Second’ geïntroduceerd, wat niet alleen binnen Nederland viral ging, maar over de hele wereld. Dit heeft ervoor gezorgd dat de kijkcijfers sindsdien rond de 1 miljoen liggen. Het kijkcijferrecord ligt op 1.216.000 voor de 9e aflevering van het 6e seizoen.

 

Heb je een aflevering gemist of wil je dit weekend Zondag met Lubach live kijken? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Met NLZIET kijk je live naar de 16 tv-zenders van NPO, RTL en SBS
  • Kijk op je smartphone, tablet, Apple TV, Android TV, PS4 en op de meeste smart tv's
  • Iets anders kijken dan je partner? Met NLZIET stream je binnen één abonnement op twee apparaten tegelijk
Meer weten over NLZIET?

Meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.