The voice of Holland live kijken

Wil je The voice of Holland live kijken?

The voice of Holland is al jarenlang een begrip als het gaat om de Nederlandse talentenjachten. Tijdens de show gaat de jury op zoek naar écht zangtalent en de auditie is daarom zelfs blind. De beste stem wint uiteindelijk de felbegeerde titel: The voice of Holland! Wil je The voice of Holland live kijken waar het jou uitkomt? Gebruik de app van NLZIET en kijk waar je maar wilt.

De coaches van The voice of Holland

De afgelopen seizoenen zijn er verschillende coaches geweest, welke is jouw favoriet?

 • Lil’ Kleine - Seizoen 9
 • Waylon - Seizoen 7 t/m 9
 • Guus Meeuwis - Seizoen 7
 • Sanne Hans - Seizoen 6 t/m 8
 • Anouk - Seizoen 6 en 8 t/m 9
 • Ali B - Seizoen 4 t/m 9
 • Ilse de Lange - Seizoen 4 t/m 5
 • Treintje Oosterhuis - Seizoen 3 t/m 5
 • Marco Borsato - Seizoen 2 t/m 6
 • Roel van Velzen - Seizoen 1 t/m 3
 • Nick & Simon - Seizoen 1 t/m 3
 • Angela Groothuizen - Seizoen 1 t/m 2
 • Jeroen van der Boom - Seizoen 1

De ultieme talentenjacht

The voice of Holland is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé ultieme talentenjacht van Nederland. De show draait om zangtalent en onder begeleiding van de coaches proberen de deelnemers zo hoog mogelijk te scoren week na week.

 

De spectaculaire muzikale zoektocht voert je mee naar de meest talentvolle zangers of zangeressen van ons land. De presentatie ligt al vanaf het eerste seizoen in handen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk.

 

Blind Auditions

Het begint allemaal al bij de Blind Auditions waarin de kandidaten blind beoordeeld worden door de viertallige jury. De juryleden zitten namelijk op de beroemde rode stoelen en zien de deelnemers niet. Pas wanneer een jurylid een deelnemer goed genoeg vindt en hem of haar graag in zijn team wil hebben dan draait hij of zij de stoel om.

 

De kandidaat mag vervolgens, wanneer er meerdere juryleden om zijn gedraaid, bij wie hij of zij graag in het team wil.

 

The Battles

Tijdens de Battles gaan de teams onderling de strijd aan en worden er duo’s gevormd door de coaches. De duo’s moeten zich van hun beste kant laten zien om door te mogen gaan naar de Knockouts. De coaches maken uiteindelijk de keuze wie van de twee er doorgaat en voor wie het avontuur ophoudt.

 

The Knockouts

Wanneer de Battles helemaal uitgevochten zijn, is het tijd voor de Knockouts. De coaches hebben op dit moment nog zeven zangtalenten in hun team zitten. Tijdens de Knockouts moet meer dan de helft van het team naar huis en de rest gaat door naar de felbegeerde liveshows!

 

Liveshows

De twaalf inmiddels overgebleven zangtalenten zijn inmiddels helemaal klaargestoomd voor de liveshows van The voice of Holland. Tijdens de liveshows mogen ze hun zangtalenten op live televisie laten zien en vallen er gedurende de afleveringen een aantal kandidaten af. Uiteindelijk vindt de finale plaats en wordt The voice of Holland bekend gemaakt!

 

Benieuwd naar NLZIET en The voice of Holland live kijken? Probeer NLZIET voor €0,01 en kijk direct!

 • De beste talentenjachten live kijken waar het jou uitkomt
 • Live, terug en vooruitkijken naar NPO1, NPO2, NPO3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, SBS6, Net5, SBS9, Veronica, RTL Z, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
 • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. Niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar
Meer weten over NLZIET?

Meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.