Ladies Night

Ladies Night live kijken? Kijk nu bij NLZIET

Ladies Night is dé nieuwe talkshow voor vrouwen. In deze talkshow heeft presentatrice Merel Westrik het met haar gasten over alles wat vrouwen raakt en bezighoudt. Met vaste gasten zoals Linda de mol, Roxanne Hazes en Fidan Ekiz. Naast de vaste gasten zie je in het programma actuele gasten die hun verhaal komen vertellen. Bij NLZIET kijk je Ladies Night live en terug. Dus heb je een keer een aflevering van je Ladies Night gemist? Dan kijk je je nieuwe favoriete talkshow gemakkelijk terug met NLZIET. Probeer nu de eerste maand voor €0,01. Daarna betaal je €7,95 per maand. Je kijkt NLZIET via de app op een apparaat naar keuze waar je maar wilt. Of dat nu thuis, onderweg of op vakantie in Europa is.

De talkshow

Tijdens de show zitten Merel en haar gasten op de bank. Ze beginnen elke week met het bespreken van hun hoogte- en dieptepunten van de week. Iedere week zijn er ook twee nieuwe gasten die komen vertellen over actuele gebeurtenissen. In de eerste aflevering schoof youtuber Nikkie de Jager aan om over haar Youtube kanaal te vertellen. Daarnaast hebben de dames een vaste barman, Fernando (FUNX DJ) en een social mediadeskundige, die iedere week de actualiteiten op social media komt bespreken. De aflevering wordt afgesloten met een kort grappig optreden.

LINDA & Net5

Sinds 2019 zijn Linda de Mol & Jildou van der Bijl de creatief directeuren van LINDA & Net5. Zij gaan de vrouwenzender Net5 nieuw leven in blazen. Linda verbindt de zender aan haar succesvolle tijdschrift en platform LINDA en komt met een heleboel nieuwe series om de nieuwe stijl van Net5 door te gaan voeren. Talkshow Ladiesnight moet daar een grote rol in gaan spelen.

Volgens Linda de Mol draait deze talkshow om Westrik en een poule van vriendinnen die samen het nieuws doornemen. Volgens haar is Ladies Night de perfecte mix is van intimiteit, entertainment en actualiteit. Ladies Night heeft ook een leuke twist. Op LINDA.nl kunnen de vrouwen thuis mee praten over de verschillende onderwerpen die worden besproken in Ladies Night. Via Ladies Night poll kunnen de kijkers hun mening geven over verschillende onderwerpen die in de poll tevoorschijn komen. Merel Westrik zal tijdens het programma exclusieve fragmenten delen van het eerste contact met Linda tot de eerste uitzending van Ladies Night.

Ladies Night Live kijken

Bij NLZIET kun je elke woensdag avond om 21.30u Ladies Night live kijken bij Net5. Je kijkt gemakkelijk op een apparaat naar keuze. Of dat nu je smart tv, telefoon, tablet of laptop is. Zo kijk je waar en wanneer je wil live naar je favoriete programma’s. NLZIET is maandelijks opzegbaar, dus je zit nooit voor langere termijn aan het abonnement vast.

Merel Westrik

Merel Westrik draait al een aantal jaren mee als presentatrice. Ze groeide op in Westzaan en begon haar carrière bij AT5. Eerst als stagiaire, maar kort daarna werd ze al verslaggever. Ze presenteerde bij AT5 programma’s zoals ‘AT5 nieuws’, ‘Kort Amsterdams’ en ‘De zwoele stad’. In september 2011 maakte ze de overstap naar WNL, waar ze samen met Eva Jinek het onbijtprogramma ‘Vandaag de dag’ ging presteren. De zomer van 2012 presenteerde ze een eigen praatprogramma ‘Half 8 live!’. Dat was de vervanger van De wereld draait door gedurende de zomer van 2012. Van 2014 t/m 2019 was Merel te zien bij RTL Nieuws. Ze volgde Suzanne Bosman op. Op 7 april 2014 was haar eerste RTL Nieuws uitzending samen met Rick Nieman. In 2019 was Merel de mol in Wie is de Mol? en werd ze bekend bij het grote publiek. Op 1 augustus 2019 werd bekend gemaakt dat Merel in september over zou stappen naar Net5 en haar eigen talkshow kreeg. En dat is dus Ladies night!

  • Kijk programma's live, terug en vooruit waar en wanneer het jou uitkomt
  • Alle programma's van NPO Plus, RTL XL en KIJK in één app
  • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. Is het niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.