Eén live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je gemakkelijk Eén live kijken. Kijk waar en wanneer je wilt op een apparaat naar keuze. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding én een abonnement op NLZIET. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct alles van de Nederlandse en (Vlaamse) tv.


Jouw favoriete programma’s van Eén kijken

Het grootste televisiekanaal van Vlaanderen is Eén. Voor de hele familie is het net geschikt. Nieuws en sport, Human Interest, topfictie en andere ontspanningsprogramma’s zorgen ervoor dat er bij Eén voor ieder wat wils is. Populaire programma’s die je op Eén live kunt kijken zijn:


Reizen Waes
Taboe
Down the road
Château Planckaert
Lost Luggage
Undercover


Vind je deze programma’s niet interessant? Geen probleem. Met NLZIET kun je namelijk nog veel meer programma’s kijken van de Vlaamse tv.

In de tv-gids kun je wekelijks zien welke programma’s er worden uitgezonden. Daarnaast kun je ook programma’s kijken van Ketnet en Canvas. Zo mis je niets meer van de VRT.


Hoe kan ik online tv-kijken?

Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken. Kijk live en on demand tv zonder kabels of kastjes. Om online tv te kijken, installeer je de app van NLZIET op je tv, tablet of smartphone. Of stream direct jouw favoriete programma’s via je Chromecast of laptop. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct of het wat voor jou is.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Eén live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je een hoop programma s van Eén live kijken. Populaire programma’s zijn Taboe, Down the road en Undercover. Installeer de app op een apparaat naar keuze en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van Eén live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk Eén live kijken waar en wanneer je wilt. Zelfs In het buitenland is NLZIET beschikbaar. Naast VRT kun je ook alle programma’ s van de Nederlandse tv kijken: NPO, RTL en SBS of kijk naar de regionale omroepen.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja, dat kan zeker. Met NLZIET kun je terugspoelen naar het begin van de aflevering als je het begin van een VRT, RTL, SBS of NPO uitzending gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.