Eén live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je gemakkelijk Eén live kijken. Kijk waar en wanneer je wilt op een apparaat naar keuze. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding én een abonnement op NLZIET. Probeer nu 1 maand gratis en kijk direct alles van de Nederlandse en (Vlaamse) tv.


Voordelen van NLZIET

NLZIET heeft een hoop voordelen:

 • Kijk Eén live waar je wilt
 • Op een apparaat naar keuze
 • Kijk alles van de VRT live: Eén, Ketnet en Canvas
 • NLZIET is ook beschikbaar In het buitenland
 • Alles van de Nederlandse en (Vlaamse) tv in één app
 • Probeer 1 maand gratis
 • Daarna slechts 7,95 per maand
 • Een abonnement is online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast


Jouw favoriete programma’s van Eén kijken

Het grootste televisiekanaal van Vlaanderen is Eén. Voor de hele familie is het net geschikt. Nieuws en sport, Human Interest, topfictie en andere ontspanningsprogramma’s zorgen ervoor dat er bij Eén voor ieder wat wils is. Populaire programma’s die je op Eén live kunt kijken zijn:


 • Taboe: presentator Philippe Geubels gaat op zoek naar de grenzen van humor. Hij trekt een week op avontuur met een groep waarmee je eigenlijk niet mag lachen.
 • Down the road: zeven jongeren met het downsyndroom maken een roadtrip door de mooiste gebieden In het buitenland. Tijdens deze reis ontmoeten ze elkaar op een andere manier, waardoor er bijzondere vriendschappen ontstaan.
 • Château Planckaert: wie van Chateau Meiland houdt, gaat zeker ook fan zijn van Château Planckaert. De familie Planckaert gaat de uitdaging aan om een kasteel in Frankrijk om te toveren tot een mooi onderkomen.
 • Lost Luggage: deze psychologische drama gaat over mensen in hun zwaarste momenten. Ze proberen weer liefde en hoop te vinden.
 • Undercover: Wie kent de populaire serie Undercover nou niet? Twee undercoveragenten leiden een dubbelleven wanneer ze in een organisatie terechtgekomen van een drugsbaron.


Vind je deze programma’s niet interessant? Geen probleem. Met NLZIET kun je namelijk nog veel meer programma’s kijken van de Vlaamse tv. In de tv-gids kun je wekelijks zien welke programma’s er worden uitgezonden. Daarnaast kun je ook programma’s kijken van Ketnet en Canvas. Zo mis je niets meer van de VRT.


Hoe kan ik online tv-kijken?

Met NLZIET kun je gemakkelijk online tv-kijken. Kijk live en on demand zonder kabels of kastjes. Om online tv te kijken, installeer je de app van NLZIET op je tv, tablet of smartphone. Of stream direct jouw favoriete programma’s via je Chromecast of laptop. Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct of het wat voor jou is.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik Eén live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je een hoop programma s van Eén live kijken. Populaire programma’s zijn Taboe, Down the road en Undercover. Installeer de app op een apparaat naar keuze en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van Eén live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk Eén live kijken waar en wanneer je wilt. Zelfs In het buitenland is NLZIET beschikbaar. Naast VRT kun je ook alle programma’ s van de Nederlandse tv kijken: NPO, RTL en SBS of kijk naar de regionale omroepen.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja, dat kan zeker. Met NLZIET kun je terugspoelen naar het begin van de aflevering als je het begin van een uitzending gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 37 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.