Canvas live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je Canvas live kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, overal kijk jij online tv. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Zomeraanbieding

Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen, want met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder kastjes en kabels, in heel de EU! Kijk op meerdere apparaten, zoals je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk nu 2 maanden voor €4,95, daarna €7,95 per maand.Voordelen van NLZIET

  • Canvas live kijken op een device naar keuze
  • In de gehele EU beschikbaar
  • Kijk live en on demand naar 38 zenders
  • Kijk naar grote sportevenementen
  • Grootste aanbod van Nederlandse en (Vlaamse) tv
  • Probeer 14 dagen gratis
  • Altijd maandelijks opzegbaar


Canvas online kijken

Om Canvas online te kijken heb je de app van NLZIET nodig. Installeer de app op een apparaat naar keuze, zoals je tv, telefoon, tablet of laptop en kijk overal online tv. Kijk live en on demand naar jouw favoriete programma’s.


Programmering

Bij Canvas valt er altijd wel iets te ontdekken. Van internationale documentaires tot actualiteitenprogramma’s. De zender biedt content voor een publiek dat verdieping nodig heeft. Het net informeert, inspireert en verbindt. Populaire programma’s die je op Canvas live kunt kijken zijn:

  • De Ideale Wereld: in De Ideale Wereld, ter vergelijken met Zondag met Lubach, praat presentator en cabaretier Jan-Jaap van der Wal in iedere aflevering satirische filmpjes aan elkaar die zijn gebaseerd op de actualiteit.
  • Terzake: Terzake brengt het nieuws van de dag. Kathleen cools en Annelies Beck brengen verhelderende interviews. Blijf op de hoogte van de actualiteit met Terzake.
  • De Afspraak: De Afspraak is nog zo’n actualiteitenprogramma. Iedere dag ontvangt de talkshow gasten die vertellen over wat hen bezighoudt.


Naast actualiteit bruist Canvas ook van cultuur. De zender doet live verslag van de grootste evenementen, zoals muziekfestivals. Ook portretteert het net iconen uit de Belgische popgeschiedenis.


Probeer 14 dagen gratis

Benieuwd naar NLZIET? Probeer 14 dagen gratis en ervaar zelf de vrijheid van de Nederlandse en Vlaamse tv. Kijk waar en wanneer je wilt, zonder kabels en kastjes én in heel de EU. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik Canvas live kijken met NLZIET?

Kijk Canvas live op een apparaat naar keuze. Installeer de app van NLZIET op je tv, laptop of tablet en kijk direct Vlaamse tv.

Welke programma’s kan ik van Canvas live kijken?

Populaire programma’s van Canvas zijn: De Ideale Wereld, Terzake en De Afspraak. Naast actualiteitenprogramma’s zendt Canvas de grootste sport- en muziekevenementen uit.

Kan ik Canvas live kijken in het buitenland?

Ja, zeker! NLZIET is in heel de EU beschikbaar.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke zenders heeft NLZIET nog meer?

NLZIET heeft 38 zenders van de NPO, RTL en SBS in haar pakket. Ook kun je regionale omroepen kijken en natuurlijk alle programma’s van de VRT en Sporza: Eén, Ketnet en Canvas.

Kan ik tv-kijken op vakantie met NLZIET?

Ja, zeker! Met NLZIET kun je tv-kijken op vakantie in heel de EU. Je kunt tv-kijken op de camping, op het strand, in je tent, overal!