Kijktips voor november

Dit zijn de programma’s die je zeker moet zien in november! Welk programma wordt jouw (nieuwe) favoriet?

 

The voice of Holland

De zoektocht naar de nieuwe stem van Nederland gaat weer van start. Net als andere jaren luisteren vier coaches omgedraaid op stoelen naar audities van potentiële sterren. Een nieuwkomer dit jaar is Lil Kleine, verder zijn Anouk, Waylon en Ali B weer van de partij.

The voice of Holland is vanaf 2 november te zien bij RTL 4.

 

 

Undress For Love

Een zoektocht naar de liefde.. Maar dan net even anders. In dit programma beginnen singles bij het eind: naakt! Na een aantal rondes mogen ze de keuze maken met wie zij echt op date willen.

Undress For Love is vanaf 5 november te zien bij RTL 5.

 

 

De Weg Naar Het Miljoen

In dit programma moeten kandidaten letterlijk de juiste weg kiezen om bij de hoofdprijs uit te komen. In dit geval kan de juiste weg leiden naar 1 miljoen euro. Aan de hand van vragen en dilemma’s kiezen de kandidaten een pad, maar of dit pad het juiste is?

De Weg Naar Het Miljoen is vanaf 11 november te zien bij RTL 4.

 

 

Designdroom 

Jeroen van der Boom presenteert vanaf 14 november Designdroom. Hierin gaan zes interieurdesigners de strijd aan om de titel “Beste interieurdesigner van Nederland” te winnen. In deze afvalrace moeten zij alledaagse woonproblemen van normale mensen gaan oplossen. In een studio worden de ruimtes precies nagebouwd.

Designdroom is vanaf 14 november te zien bij SBS6.

 

 

How to be Gay

Margriet van der Linden gaat in zes afleveringen zes landen langs om te onderzoeken hoe het daar zit met de acceptatie van homoseksualiteit. Ze bezoekt onder meer Rusland, China, Libanon en Engeland en ontmoet daar mensen die nog dagelijks worstelen met hun geaardheid.

How to be Gay is vanaf 23 november te zien bij NPO 2.

 

 

Oogappels

Er worden vier verschillende gezinnen gevolgd waarvan de kinderen op dezelfde middelbare school zitten. Elk gezin legt de lat hoog en streeft naar een perfect leven, maar doen dit allemaal op hun eigen manier. Welke opvoeding is het best? Of het slechtst? Of kan je dat niet vergelijken?

Oogappels is vanaf 22 november te zien bij NPO 1.

 

 

Veel kijkplezier!