Dit zijn de leukste kijktips van de maand februari

Afgelopen maand zijn er weer een hoop nieuwe programma’s op televisie geweest. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Heb jij een programma gemist of ben je er gewoon nog niet aan toegekomen om het te bekijken? Geen probleem, met NLZIET kijk je het terug waar en wanneer het jou uitkomt, reclamevrij!

 

#forever

Deze nieuwe jeugd-dramaserie volgt het leven van vier jonge vrienden. De vier hebben compleet verschillende achtergronden en zijn vastbesloten om voor altijd bij elkaar te blijven. Samen maken ze vanalles mee en blijkt uiteindelijk of de pubers inderdaad ‘#forever’ bij elkaar zullen blijven.

 

10 jaar Grenzeloos Verliefd

Arie Boomsma gaat op bezoek bij stellen uit de afgelopen 10 jaar van Grenzeloos Verliefd. In Nederland en in het buitenland. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen?

 

Love Island

Deze maand is alweer het tweede seizoen begonnen van het populaire Britse realitydatingprogramma. Sexy, jonge singles worden gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op het Spaanse partyeiland Mallorca. Om op het eiland te blijven moeten er koppels worden gevormd.

 

Beau Five Days Inside

Beau van Erven Dorens neemt een kijkje in instellingen in Nederland waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt. Hij bezoekt onder andere een hospice, een tbs-kliniek en een brandwondencentrum. Beau draait vijf dagen mee in de instellingen om erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken.

 

Curvy Supermodel

Onder leiding van de altijd mooie Anna Nooshin wordt gezocht naar het eerste Curvy Supermodel van Nederland. Anna Nooshin zal jureren samen met curvy topmodel Daniëlle van Grondelle, fotograaf Nigel Barker en stylist JeanPaul Paula.

 

Dagboek van een Minnares

In Dagboek van een Minnares wordt het leven van minnares Laura gevolgd. Laura heeft een affaire met haar leidinggevende, hij is getrouwd en heeft kinderen. Wat gaat er in het hoofd van Laura om en voor wie kiest haar minnaar uiteindelijk?

 

Dance around the world

Jan Kooijman gaat samen met goede vriend Ish Ait Hamou op zoek naar de ziel van dansen over de hele wereld. Ze worden op elke plek weer ondergedompeld in de lokale cultuur en gebruiken en de verbindende factor: Dans.

 

De Handhavers

In deze nieuwe serie worden handhavers gevolgd in hun werk op straat en in het openbaar vervoer. Waar krijgen ze dagelijks mee te maken en hoe gaan ze daarmee om? De camera volgt alles nauwlettend en geeft je een inkijkje in de wereld van de handhavers van Nederland.

 

De Leugendetective

Waarheidsexpert Dan Ribacoff neemt professionele leugentesten af in De Leugendetective. Hij laat geen onderwerp onbesproken en zorgt ervoor dat partners, exen en prille lovers het meest eerlijke gesprek van hun leven voeren.

 

De Olympsiche genen van…

In De Olympische genen van… word er dieper ingegaan op een Olympische Speler. De ouders van de olympische sporters blikken terug en kijken vooruit op het leven van hun bekende zoon of dochter. Hoe zijn de sporters begonnen en wat drijft hen?

 

De Slechtste Chauffeur Van Nederland VIPS

De Slechtste Chauffeurs van Nederland is terug en ditmaal met BN’ers! Onder andere Michelle Kox, Gerda Havertong en Bobbie Bodt gaan dé strijd aan om de titel die niémand wil hebben: ‘De Slechtste Chauffeur Van Nederland’. John Williams neemt de presentatie van het programma, met gevaar voor eigen leven, op zich.

 

De wereld volgens 80-jarigen

Viktor Brand presenteert het hilarische en soms ontroerende programma De wereld volgens 80-jarigen. Acht hoogbejaarden verlaten huis en haard om een maand lang in de wereld van nu te duiken. Van skydiven tot een spray tan en van yoga tot techno muziek! Ze ontdekken of vroeger inderdaad alles beter was, of is het tegenwoordig zo slecht nog niet?

 

Doe Het Lekker Zelf

Hobbyknutselaars nemen het onder leiding van Chantal Janzen tegen elkaar op. De komende weken gaan ze als een malle tekeer om elke week van iets ouds iets nieuws te maken én krijgen ze een klus van een échte opdrachtgever. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd en na 6 weken wordt de winnaar aangewezen.

 

DREAM SCHOOL

In dit programma wordt er geprobeerd vroegtijdige schoolverlaters opnieuw te inspireren om zichzelf te ontwikkelen in het leven. De jongeren zijn stuk voor stuk vastgelopen in het reguliere schoolsysteem, allemaal met hun eigen persoonlijke reden. Ze gaan drie weken naar de DREAM SCHOOL waar ze les krijgen van diverse BN’ers.

 

Ellie op Patrouille

Ellie Lust, bekend als woordvoerder bij de politie, heeft een eigen nieuw programma! In Ellie op Patrouille gaat Ellie wekelijks op pad met buitenlandse collega’s.

 

Gorts Wijnkwartier

De bekendste wijnboer van Nederland, Ilja Gort, geeft elke week antwoord op alles wat je zou willen weten over wijn maken, wijn kopen maar vooral: Wijn drinken!

 

Hart van Oranje

In februari leeft heel Nederland mee met TeamNL tijdens de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang. In Hart van Oranje krijgt de kijker dagelijks een unieke update over alles wat er gebeurt voor en achter de schermen.

 

Jullie Huis, Onze Regels

Hoe goed doe je het eigenlijk als ouders? En werkt het beter om juist veel of weinig regels voor een kind op te stellen? In Jullie Huis, Onze Regels ruilen twee ouderparen die een heel andere manier van opvoeden hebben een paar dagen van huis en kinderen.

 

Marktplaats: Heel Holland Handelt

Iedere werkdag worden de meest bijzondere en inspirerende verhalen achter Marktplaats-advertenties uitgelicht. Onder andere Irene Moors, Jeroen van der Boom en Maik de Boer gaan op zoek naar het verhaal achter de advertentie.

 

Married At First Sight

In Married At First Sight worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld door een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar, klaar om te gaan trouwen zonder elkaar te kennen. Dit alles onder leiding van Peter van der Vorst.

 

Memories

Memories is terug met Katja Schuurman als presentatrice! Katja gaat op zoek naar mensen die vertellen over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. Hoe gaat het nu met deze oude liefde?

 

Models in Cape Town

In Models In Cape Town krijg je een kijkje in het leven van echte modellen. De 6 modellen proberen in Kaapstad een carrière op te bouwen. Alle hoogtepunten en dieptepunten komen voorbij.

 

Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak kwamen spraakmakende zaken voorbij. Victor Brand gaat samen met Mr. Frank Visser terug naar de deelnemers. Hoe gaat het nu met beide partijen?

 

RTL Gezondheidstest

Kun je zware botten hebben? En: Is het ongezond om elke dag je haar te wassen? Wendy van Dijk en Ruben Nicolai zoeken het uit en stellen allerlei vragen aan bekende Nederlanders, het studiopubliek en de kijkers thuis.

 

The Voice Kids

Nadat The Voice is afgelopen begint nu The Voice Kids aan een nieuw seizoen! In The Voice Kids wordt er gezocht naar een zangtalent tussen de zes en veertien jaar oud.

 

Tiki Taka Touzani

Voetbalprogramma waarin de wereldberoemde freestyler Soufiane Touzani langsgaat bij Nederlandse profvoetballers die in het binnen- en buitenland spelen. Hij speelt Tiki Taka met en zonder bal met de voetballers, wat resulteert in spectaculaire challenges en verrassende gesprekken.

 

Van Der Vorst Zoekt Spullen

Special waarin Peter van der Vorst langsgaat bij de Nederlandse sterren om spullen in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Hij speurt met onder anderen Kensington, Rafael van der Vaart, Estavana Polman, Roel van Velzen, André Hazes jr., Han Peekel, Estelle Cruijff en Nick Schilder naar spullen die ze willen verkopen voor KiKa.

 

Veel liefs uit Holland

In dit programma gaan Nederlandse expats op zoek naar de liefde. Ze zoeken iemand met wie ze het Nederlandse gevoel kunnen delen en die bereid is alles achter te laten voor de liefde.