Een aflevering van Zuidas gemist?

Zuidas terugkijken? Kijk reclamevrij bij NLZIET

Zuidas is een dramaserie gemaakt door BNNVARA en gebaseerd op de ervaringen van het schrijverscollectief ZoZuidas. In Zuidas leer je alles over de harde advocatenwereld. Heb je een aflevering van het advocaten programma Zuidas gemist? Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk reclamevrij alle afleveringen terug.

Weetjes over Zuidas:

  • Mark Rietman heeft al meerdere keren een advocaat of bankier gespeeld. Hij is nu zelfs te zien in de reclame voor ABN Amro.
  • Noortje Herlaar die Lavinia speelt, is ook te zien in De 12 van Oldenheim als Peggy. Terwijl ze in Zuidas een serieus ambitieuze advocaat speelt, is ze als Peggy te zien als iemand die juist helemaal vrij is en jaren heeft rondgereisd.
  • De schrijfsters zijn al bezig met een volgende serie die zich niet op De Zuidas afspeelt.

Door de ogen van

Het schrijverscollectief ZoZuidas bestaat uit drie vrouwen: twee advocaten en één bankier. Ze hebben sinds het starten van hun blog al veel artikelen mogen schrijven voor verschillende dagbladen, tijdschriften en websites.

Hun volgende doel was het krijgen van een eigen televisieserie. Dat is nu gelukt met de serie Zuidas. Het hoofdpersonage Sabia maakt alle lastige, maar ook mooie momenten van het werk mee. Alle harde beslissingen die gemaakt moeten worden maar ook de beloning die je krijgt wanneer je het goed doet.

Een vreemde eend

Sabia droomde ervan om te werken op de Zuidas, maar door een verslaving verpestte ze haar sollicitatie. Hierna besluit ze naar rehab te gaan en in een cafe te gaan werken op de plek waar ze nog steeds het liefst aan het werk zou gaan.

Drie maanden later krijgt ze dan alsnog de kans om haar dromen waar te maken. Samen met de zoon van de baas gaat ze de strijd aan om na haar stageplek een functie binnen het bedrijf te krijgen.

Sabia begint onderaan maar ook in de hogere functies is er veel onderlinge strijd. Zo wil Lavinia niks liever dan partner worden binnen het advocatenkantoor. Helaas voor haar heeft Edwin hetzelfde doel en is hij niet van plan om snel op te geven.

Helemaal in de top zitten Christine en Rudolf. Hun baan is de ultieme goal voor alle advocaten, maar al snel wordt het duidelijk dat hun leven verre van perfect is. Wil je hier niks van missen? Kijk dan de serie Zuidas terug bij NLZIET. Met de NLZIET app kijk je zonder reclame op je mobiel, tablet of smart tv. Gewoon kijken op je laptop of pc kan natuurlijk ook!

  • Kijk de mooiste en spannendste Nederlandse series bij NLZIET
  • Liever op je mobiel, tablet of smart tv kijken? Download de NLZIET app
  • Kijk live, terug en vooruit naar 16 Nederlandse zenders
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken met NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.