Kijk Toren C terug bij NLZIET

Bij NLZIET bepaal je zelf waar en wanneer je Toren C kijkt. Wil je het laatste seizoen van Toren C terugkijken? Met NLZIET kijk je gemakkelijk televisieprogramma’s terug en vooruit. Kijk alle afleveringen op je televisie, smartphone of tablet. Probeer de eerste maand NLZIET gratis. Bevalt het? Blijf dan abonnee bij NLZIET voor maar €7,95 per maand en kijk alle programma’s van NPO, RTL en SBS.


Wist je dat:

  • De meeste afleveringen van Toren C zijn opgenomen op een bedrijventerrein bij Amsterdam Sloterdijk?
  • Het nieuwe seizoen in januari 2020 wordt uitgezonden en dit tevens het laatste seizoen is?
  • De seriehit een enorm succes is en daarom is verkocht aan Canada en Frankrijk?
  • De Franse versie van Toren C in 2013 genomineerd werd voor een Emmy-award?
  • Twee actrices (bijna) alle rollen zelf spelen en er maar een paar gastrollen zijn?


Al 7 seizoenen een succes

Al sinds 2008 is Toren C op NPO 3 te zien. Vanwege succes in binnen- en buitenland kondigden de schrijvers het nieuwe en tevens laatste seizoen in 2020 aan. Toren C is een satirisch programma waarin actrices Margôt Ros en Maike Meijer in zo’n veertig personages duiken.

De uiteenlopende karakters maken de meest bijzondere dingen mee in een bedrijvencomplex. Heerlijk om naar te kijken! Heb je een aflevering van Toren C gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je op elk moment van de dag je favoriete programma terugkijken!


Toren C seizoen 7

Ook in seizoen 7 maken de hoofdpersonages van alles mee. Met de comeback is kantoorhumor weer springlevend. Naast dat de typetjes, zoals Karin de Groot, Chantal van de Kerkhoff en de pubermeisjes weer van de partij zijn in het kantoorgebouw, zijn er in de laatste afleveringen van Toren C ook gastrollen voor andere bekende Nederlanders.


Cast Toren C


Hoofdrollen

  • Margôt Ros: Margôt bedacht en schreef de televisieserie. De actrice is onder andere bekend van De Vloer Op en Flikken Maastricht.
  • Maike Meijer: Ook Maike schreef het script voor Toren C. Ze had veel rollen in Nederlandse films, zoals De gelukkige huisvrouw en De jurk. Daarnaast vervulde ze gastrollen in Baantjer en Lieve Lust.

Gastrollen

  • Wibi Soerjadi: Wibi is een bekende componist en concertpianist. Op zijn elfde wist hij het al: later ga ik piano spelen. De musicus maakte zijn opwachting in Toren C, omdat hij een enorme fan van de serie bleek te zijn.
  • Frans Duijts: wie zich ook goed kon inleven in de rol, was Frans Duijts. Normaal gesproken kan hij een aardig potje zingen, maar voor acteren loopt hij ook niet weg.
  • Mr. Frank Visser: Mr. Frank Visser kennen we van het programma Mr. Frank Visser doet uitspraak en Wordt u al geholpen? Daarom is hij uitermate geschikt voor een gastrol in de seriehit als de rijdende rechter.


Toren C 2020

De komische sketches zorgen al zes seizoenen voor buikpijn van het lachen. Er werden na 2016 geen nieuwe verhalen meer geschreven. Toch besloten de twee schrijvers de serie in 2020 weer op te pakken en met een comeback te komen voor de diehard fans.


Zo komen er sketches voorbij over keukenprinsessen, mislukte reanimaties en het waxen van bikinilijnen. De pubermeisjes, de portiers, Ankie en Ellemieke maken weer ongemakkelijke situaties mee op de afdelingen. In de afleveringen worden ze bijgestaan door gastacteurs, zoals Wibi Soerjadi en Mr. Frank Visser.


Heb je een van de seizoenen van Toren C gemist? Of wil je het laatste seizoen terugkijken? En wil je alle afleveringen van het laatste seizoen zien? Meld je dan snel aan bij NLZIET, zodat je nooit meer iets hoeft te missen! Een proefabonnement start je gratis. Kijk alle programma’s van NPO, SBS en RTL bij NLZIET.