Temptation Island Gemist?

Kijk de laatste afleveringen nu terug!

Ieder seizoen is de realityshow Temptation Island hét gesprek van de dag! Vier stellen en zestien vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs? Bij NLZIET kun je altijd online Temptation Island terugkijken waar en wanneer jij wilt.

 

Wie weerstaat de verleiding op het eiland….? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct!

Wist je dit over Temptation Island?

  • De eerste aflevering Temptation Island in 2001 werd uitgezonden in Amerika.
  • In 2002 een Nederlands/Vlaamse versie werd gemaakt van Temptation Island. Deze televisieserie was meteen een kijkcijfersucces!
  • De eerste Temptation Island-baby op 6 november 2019 is geboren, zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio zijn nog steeds samen en zij zijn verloofd.
  • Ook dit nieuwe seizoen er weer zestien sexy verleiders en verleidsters op het eiland rondlopen.
  • In seizoen 2018 geen van de koppels de relatietest heeft doorstaan.

Temptation Island online kijken

Vier stellen en zestien begerige vrijgezellen vormen samen de bewoners van het eiland. De presentatie ligt in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Heb je Temptation Island gemist? Vanaf nu mis je nooit meer een aflevering, want met jouw abonnement op NLZIET kijk je makkelijk terug, waar en wanneer je wilt! Met NLZIET kijk je namelijk live, terug en vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Je kunt je favoriete Nederlandse programma’s en series kijken in heel de EU. Dus ook als je op vakantie bent, kun je Temptation Island 2020 terugkijken. Temptation Island VIPS is niet te zien bij NLZIET.

 

De ultieme relatietest?

Zou jij het aandurven om met jouw partner mee te doen aan Temptation Island? Of zie je jezelf als verleider of verleidster? Al elf seizoenen gaan koppels met elkaar de ultieme relatietest aan. Wist je dat de stellen elkaar alleen tijdens het tweede seizoen trouw zijn gebleven? Tijdens alle andere seizoenen hebben de koppels hun handen niet thuis weten te houden.

 

Deelnemers van Temptation Island 2020

Zullen de koppels de relatietest doorstaan komend seizoen? Even voorstellen, dit zijn de dappere deelnemers van 2020:

 

Arda & Elke

Arda (26) en Elke (23) zijn 1 jaar samen en wonen samen in Hasselt. Elke ging vroeger vaak naar feestjes waarbij ze te veel dronk. Sinds ze met Arda een relatie heeft, gaat ze minder vaak uit. Ze weet van zichzelf dat ze speelser wordt naar mannen toe naarmate de avond vordert. Arda hoopt dat Elke de verleiding kan weerstaan.

 

Christian & Angela

Christian (28) en Angela (26) hebben al 8 jaar een relatie. Alleen Angela vertrouwt Christian niet. Daarom gaan ze de ultieme relatietest aan. Angela is snel jaloers en daardoor maken ze veel ruzie. Is Christian de ware voor Angela?

 

Gianni & Melissa

Gianni (27) en Melissa (23) gingen na 3 maanden al samenwonen. Melissa vertrouwt Gianni niet en dat heeft een reden. Gianni is tijdens hun prille relatie vreemdgegaan. Blijft hij trouw aan Melissa op Temptation Island?

 

Karim & Roshina

Karim (23) en Roshina (27) zijn dol op elkaar, maar ze komen niet tot een stabiele relatie. Karim heeft in het verleden van twee walletjes gegeten. Ook heeft Roshina hem meerdere malen betrapt. Ze geven elkaar nog één kans op het eiland der verleidingen.

 

Temptation Talk

Naast Temptation Island kan je sinds 2018 ook kijken naar Temptation Talk op RTL 5. Hierin wordt wekelijks alle afleveringen besproken met oud deelnemers en andere speciale gasten. Dus ben je klaar met Temptation Island terugkijken, kijk dan bij NLZIET ook naar Temptation Talk voor alle ins en outs van het programma.

 

De voordelen van Temptation Island kijken bij NLZIET:

 

Afleveringen Temptation Island 2019

De stellen Heikki en Milou, Morgan en Rodanya, Roger en Laura en Sidney en Demi deden in 2019 mee aan Temptation Island.

 

Roger was onder de indruk van verleidster Lizzy, maar Laura kon de verleiding makkelijk weerstaan. Milou was onzeker tijdens de relatietest, omdat ze jaloers was op verleidster Ayleen. Morgan viel in de laatste aflevering van Temptation Island door de mand. Rodanya kreeg extra beelden van Morgan te zien waarin te zien was dat hij vreemdging. Sidney en Demi maakten elkaar voornamelijk boos, maar ze hebben geen misstap begaan.

 

Temptation Island 2019 is niet meer bij NLZIET terug te kijken.

 

Afleveringen Temptation Island 2018

De meest spraakmakende kandidaat van 2018 was toch wel Tim. Hij leek alles voor Deborah over te hebben, maar was van de een op de andere dag opeens smoorverliefd op verleidster Cherish. Ook het avontuurtje van Megan en Joshua werd veel besproken Mezdi en Daniëlle kwamen er ook niet ongeschonden uit. Later bleek Mezdi in Nederland nog meer vriendinnen te hebben.

 

Afleveringen Temptation Island 2017

Hoe is nu met de koppels van Temptation Island 2017? Merijn en Lisa leken dan wel het betrouwbaarste stel van seizoen 2017 maar niets bleek minder waar! Vooral Merijn kon de verleiding niet weerstaan: “Wij maakten geen schijn van kans!” Merijn en Pommeline waren dan ook hét koppel van Temptation Island 2017!

 

In 2017 zorgden Niels en Rosanna voor heftige afleveringen. Ondanks dit is het stel nog steeds samen en zelfs verloofd. Herbert en Jolien zijn – ondanks alle fouten van Herbert – ook nog steeds erg gelukkig. Met Lize en Jefferson is het minder goed afgelopen. Lize viel voor de langharige singer-songwriter Ken, hun relatie hield stand tot na de opnames maar zij zijn intussen uit elkaar. Jefferson schijnt ook een nieuwe vlam aan de haak te hebben geslagen!

 

Afleveringen Temptation Island 2016

“Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil” was dé quote van Temptation Island 2016. In het voorjaar van 2016 keerde het programma na zeven jaar terug in Nederland en Vlaanderen. Het programma werd een guilty pleasure voor menig tv-kijker! Al in de eerste aflevering ging de Brugse Marvin letterlijk in zee met verleidster Véronique. Leuk om te weten is dat deelnemers Regilio Jacobs en Kirsten Kievit ouders zijn geworden van de eerste Temptation Island-baby!

  • Alle afleveringen Temptation Island van seizoen 2020 terugkijken
  • Kijken in HD-kwaliteit voor slechts €7,95 per maand programma’s van NPO, RTL en SBS
  • Online tv-kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone
Meer weten over online tv-kijken?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.