Temptation Island Gemist? Kijk het hele seizoen nu terug!

Vier stellen en twintig vrijgezellen…

Ieder seizoen is de realityshow Temptation Island hét gesprek van de dag! Vier stellen en twintig vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs? Heb je Temptation Island gemist? Bij NLZIET kun je het altijd online terugkijken.

Wie weerstaat de verleiding op het eiland….?

Alles over Temptation Island

Wist je dit over Temptation Island?

  • De eerste aflevering Temptation Island in 2001 werd uitgezonden in Amerika.
  • In 2002 een Nederlands/Vlaamse versie werd gemaakt van Temptation Island. Deze televisieserie was meteen een kijkcijfersucces!
  • De eerste Temptation Island-baby op 6 november is geboren, zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio zijn nog steeds samen en zij zijn verloofd.
  • Ook dit nieuwe seizoen er weer twintig sexy verleiders en verleidsters op het eiland rondlopen. Pommeline is één van de meest opvallende verschijningen. Van deze verleidster zijn pikante foto’s uitgelekt op het internet.
  • In het huidige seizoen geen van de koppels de relatietest heeft doorstaan.

Kijk terug en vooruit bij NLZIET

Vier stellen en twintig begerige vrijgezellen vormen samen de bewoners van het eiland. Iedere donderdag om 20.30 uur wordt er op RTL5 een nieuwe aflevering uitgezonden. De presentatie ligt in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Heb je Temptation Island gemist of ben je benieuwd naar de volgende aflevering? Vanaf nu mis je nooit meer een aflevering, want met jouw abonnement op NLZIET kijk je gemakkelijk live, terug en vooruit, waar en wanneer je wilt!

Afleveringen Temptation Island 2016

“Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil” was dé quote van Temptation Island 2016. In het voorjaar van 2016 keerde het programma na zeven jaar terug in Nederland en Vlaanderen. Het programma werd een guilty pleasure voor menig tv-kijker! Al in de eerste aflevering ging de Brugse Marvin letterlijk in zee met verleidster Véronique. Leuk om te weten is dat deelnemers Regilio Jacobs en Kirsten Kievit ouders zijn geworden van de eerste Temptation Island-baby!

De ultieme relatietest?

Zou jij het aandurven om met jouw partner mee te doen aan Temptation Island? Of zie je jezelf als verleider of verleidster? Al negen seizoenen gaan koppels met elkaar de ultieme relatietest aan. Wist je dat de stellen elkaar alleen tijdens het tweede seizoen trouw zijn gebleven? Tijdens alle andere seizoenen hebben de koppels hun handen niet thuis weten te houden.

Deelnemers van Temptation Island 2017

Hoewel het seizoen nog maar net begonnen was, heeft geen van de koppels de relatietest doorstaan. Even voorstellen, dit zijn de dappere deelnemers van 2017:

NIELS & ROSANNA

De Nederlandse Niels (26) en Rosanna (24) hebben ruim twee jaar een relatie en wonen sinds acht maanden samen. Tijdens het stappen krijgen zij beiden veel aandacht, maar konden toen de verleidingen weerstaan. Lukt dit ook wanneer ze zich bevinden op Temptation Island?

 

LIZE & JEFFERSON

De Vlaamse Lize (23) en Jefferson (21) zijn een jaar bij elkaar. Jefferson heeft zijn vriendin al eerder bedrogen, dus Lize acht de kans groot dat hij in de herhaling valt. Jefferson wil er alles aan doen om het vertrouwen te herstellen.MERIJN & LISA

Ook de Nederlandse Merijn (24) is niet altijd even trouw aan zijn vriendin Lisa (21). In hun relatie van anderhalf jaar kwam Lisa erachter dat Merijn contact had met andere vrouwen. Sindsdien laat Lisa haar vriend geen moment alleen.

JOLIEN & HERBERT

De Vlaamse Jolien (23) en Herbert (22) zijn al zes jaar bij elkaar. Herbert wil zijn vriendin bewijzen dat hij trouw kan blijven, want in het verleden heeft Herbert haar wel eens bedrogen. Als Herbert zich in kan houden, zou Jolien graag met hem aan kinderen beginnen.

Meer weten over online tv-kijken?
Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 12 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken.
Naar welke zenders kan ik live tv-kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5 en SBS9.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.
  • Alle afleveringen van seizoen 2017 terugkijken
  • Kijken in HD-kwaliteit voor slechts €7,95 per maand programma’s van NPO, RTL en SBS

  • Online tv-kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone