Temptation Island Gemist?

Kijk het hele seizoen nu terug!

Ieder seizoen is de realityshow Temptation Island hét gesprek van de dag! Vier stellen en zestien vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs? Bij NLZIET kun je altijd online Temptation Island terugkijken waar en wanneer jij wilt.

 

Wie weerstaat de verleiding op het eiland….?

 

De voordelen van kijken bij NLZIET:

 • Alle afleveringen van het seizoen 2018 terugkijken
 • Vooruitkijken
 • Kijken in HD-kwaliteit
 • Voor slechts €7,95 per maand kijk je alle programma’s van NPO, RTL XL en KIJK
 • Kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone

Wist je dit over Temptation Island?

 • De eerste aflevering Temptation Island in 2001 werd uitgezonden in Amerika.
 • In 2002 een Nederlands/Vlaamse versie werd gemaakt van Temptation Island. Deze televisieserie was meteen een kijkcijfersucces!
 • De eerste Temptation Island-baby op 6 november is geboren, zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio zijn nog steeds samen en zij zijn verloofd.
 • Ook dit nieuwe seizoen er weer zestien sexy verleiders en verleidsters op het eiland rondlopen.
 • In het vorige seizoen geen van de koppels de relatietest heeft doorstaan.

Online kijken bij NLZIET

Vier stellen en twintig begerige vrijgezellen vormen samen de bewoners van het eiland. De presentatie ligt in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Heb je Temptation Island gemist? Vanaf nu mis je nooit meer een aflevering, want met jouw abonnement op NLZIET kijk je makkelijk terug, waar en wanneer je wilt! Zo kan je Temptation Island 2018 terugkijken. Temptation Island Vips is niet te zien bij NLZIET.

 

De ultieme relatietest?

Zou jij het aandurven om met jouw partner mee te doen aan Temptation Island? Of zie je jezelf als verleider of verleidster? Al tien seizoenen gaan koppels met elkaar de ultieme relatietest aan. Wist je dat de stellen elkaar alleen tijdens het tweede seizoen trouw zijn gebleven? Tijdens alle andere seizoenen hebben de koppels hun handen niet thuis weten te houden.

Deelnemers van Temptation Island 2018

Zullen de koppels de relatietest doorstaan komend seizoen? Even voorstellen, dit zijn de dappere deelnemers van 2018:

JEREMY & VANESSA

De Nederlandse Jeremy (23) en Vanessa (23) hebben ruim zes jaar een relatie. Jeremy bleek in het verleden niet helemaal te vertrouwen en hebben toen een pauze in hun relatie ingelast. Jeremy wil aan Vanessa laten zien dat hij te vertrouwen is, maar lukt dit ook op Temptation Island?

MEZDI & DANIËLLE

De Groningse Mezdi (20) en Daniëlle (20) zijn twee jaar bij elkaar. Mezdi heeft zijn vriendin al eerder bedrogen, dus Daniëlle wil dat Mezdi op Temptation Island bewijst dat zij de ware is voor hem. Mezdi wil er alles aan doen om het vertrouwen te herstellen.

TIM & DEBORAH

Ook de Belgische Tim (30) en zijn vriendin Deborah (25) doen mee aan Temptation Island. In hun relatie van drie jaar zijn ze een tijdje uit elkaar geweest. Tim en Deborah willen aan elkaar bewijzen dat ze trouw kunnen blijven, als ze dit doorstaan willen ze gaan samenwonen.

KEVIN & MEGAN

De Vlaamse Kevin (22) en Megan (18) zijn pas een jaar een setje. Kevin wil zijn vriendin bewijzen dat hij trouw kan blijven, want in het verleden heeft hij haar al vijf keer bedrogen. Megan is toen als wraak ook vreemdgegaan. Toch zijn ze nog steeds samen en in Temptation Island wil Kevin bewijzen dat hij de verleidingen wél kan weerstaan.

 

Temptation Talk

Naast Temptation Island kan je sinds 2018 ook kijken naar Temptation Talk. Hierin wordt wekelijks alle afleveringen besproken met oud deelnemers en andere speciale gasten. Dus ben je klaar met Temptation Island terugkijken, kijk dan ook Temptation Talk terug voor alle ins en outs van het programma.

 

Afleveringen Temptation Island 2017

Hoe is het een jaar later met de koppels van Temptation Island?

Merijn en Lisa leken dan wel het betrouwbaarste stel van seizoen 2017 maar niets bleek minder waar! Vooral Merijn kon de verleiding niet weerstaan: “Wij maakten geen schijn van kans!” Merijn en Pommeline waren dan ook hét koppel van Temptation Island 2017! In 2017 zorgden Niels en Rosanna voor heftige afleveringen. Ondanks dit is het stel nog steeds samen en zelfs verloofd. Herbert en Jolien zijn – ondanks alle fouten van Herbert – ook nog steeds erg gelukkig. Met Lize en Jefferson is het minder goed afgelopen. Lize viel voor de langharige singer-songwriter Ken en ze zijn nu nog steeds samen. Jefferson schijnt ook een nieuwe vlam aan de haak te hebben geslagen!

Afleveringen Temptation Island 2016

“Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil” was dé quote van Temptation Island 2016. In het voorjaar van 2016 keerde het programma na zeven jaar terug in Nederland en Vlaanderen. Het programma werd een guilty pleasure voor menig tv-kijker! Al in de eerste aflevering ging de Brugse Marvin letterlijk in zee met verleidster Véronique. Leuk om te weten is dat deelnemers Regilio Jacobs en Kirsten Kievit ouders zijn geworden van de eerste Temptation Island-baby!

 • Alle afleveringen van seizoen 2017 terugkijken
 • Kijken in HD-kwaliteit voor slechts €7,95 per maand programma’s van NPO, RTL en SBS

 • Online tv-kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone
Meer weten over online tv-kijken?
Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.