Temptation Island Gemist?

Kijk het hele seizoen nu terug!

Ieder seizoen is de realityshow Temptation Island hét gesprek van de dag! Vier stellen en zestien vrijgezellen zorgen wekelijks voor pikante beelden op televisie. Blijven de stellen elkaar trouw in het exotische paradijs? Bij NLZIET kun je altijd online Temptation Island terugkijken waar en wanneer jij wilt.

 

Wie weerstaat de verleiding op het eiland….?

 

De voordelen van kijken bij NLZIET:

 • Afleveringen van Temptation Island 2019 terugkijken
 • Vooruitkijken
 • Kijken in HD-kwaliteit
 • Voor slechts €7,95 per maand kijk je alle programma’s van NPO, RTL XL en KIJK
 • Kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone

Wist je dit over Temptation Island?

 • De eerste aflevering Temptation Island in 2001 werd uitgezonden in Amerika.
 • In 2002 een Nederlands/Vlaamse versie werd gemaakt van Temptation Island. Deze televisieserie was meteen een kijkcijfersucces!
 • De eerste Temptation Island-baby op 6 november is geboren, zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio zijn nog steeds samen en zij zijn verloofd.
 • Ook dit nieuwe seizoen er weer zestien sexy verleiders en verleidsters op het eiland rondlopen.
 • In het vorige seizoen geen van de koppels de relatietest heeft doorstaan.

Online kijken bij NLZIET

Vier stellen en twintig begerige vrijgezellen vormen samen de bewoners van het eiland. De presentatie ligt in handen van Rick Brandsteder en de Vlaamse Annelien Coorevits. Heb je Temptation Island gemist? Vanaf nu mis je nooit meer een aflevering, want met jouw abonnement op NLZIET kijk je makkelijk terug, waar en wanneer je wilt! Zo kan je Temptation Island 2019 terugkijken. Temptation Island Vips is niet te zien bij NLZIET.

 

De ultieme relatietest?

Zou jij het aandurven om met jouw partner mee te doen aan Temptation Island? Of zie je jezelf als verleider of verleidster? Al elf seizoenen gaan koppels met elkaar de ultieme relatietest aan. Wist je dat de stellen elkaar alleen tijdens het tweede seizoen trouw zijn gebleven? Tijdens alle andere seizoenen hebben de koppels hun handen niet thuis weten te houden.

Deelnemers van Temptation Island 2019

Zullen de koppels de relatietest doorstaan komend seizoen? Even voorstellen, dit zijn de dappere deelnemers van 2018:

Demi & Sidney

Demi (22) en Sidney (21) zijn al drie jaar samen, maar echte verleiding hebben ze nog niet gehad. Ze zijn nog nooit echt lang van elkaar weggeweest en wonen nu al twee jaar samen. Temptation Island is voor hen de manier om te testen of ze elkaar kunnen vertrouwen.

Laura & Roger

Dit koppel uit gent heeft al twee jaar een relatie. Toen Laura (21) voor vijf maanden naar Barcelona ging hebben ze regels opgesteld. Maar zowel Laura als Roger (23) heeft zich hier niet aan gehouden. Daarom hebben ze nadat Laura terug was in Nederland de regels niet afgeschaft. toch willen ze hier graag vanaf. Als zij Temptation Island goed doorkomen gaan ze officieel de regels afschaffen.

Milou & Heikkie

Milou (23) en Heikkie (24) zijn inmiddels 8 maanden samen. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een motorcrosswedstrijd, waar Milou met haar toenmalige vriend was. Milou is erg jaloers en weet dan ook alles wachtwoorden van Heikkie en checkt regelmatig zijn telefoon. Als ze Temptation goed doorkomen zijn ze klaar voor de volgende stap: samenwonen.

Rodanya & Morgan

Rodanya en Morgan leerde elkaar kennen tijdens het uitgaan. Voor Morgan was het liefde op het eerste gezicht, maar andersom duurde dat wat langer. Morgan ging na zes maanden vreemd waardoor Rodanya hem niet meer durft te vertrouwen. Afgelopen zomer ging hij weer vreemd, maar tijdens de vakantie samen groeiden ze toch weer naar elkaar toe. Morgan krijgt nu op Temptation Island een laatste kans om zich te bewijzen.

 

Temptation Talk

Naast Temptation Island kan je sinds 2018 ook kijken naar Temptation Talk. Hierin wordt wekelijks alle afleveringen besproken met oud deelnemers en andere speciale gasten. Dus ben je klaar met Temptation Island terugkijken, kijk dan ook Temptation Talk terug voor alle ins en outs van het programma.

Afleveringen Temptation Island 2018

De meest spraakmakende kandidaat van 2018 was toch wel Tim. Hij leek alles voor Deborah over te hebben, maar was van de een op de andere dag opeens smoorverliefd op verleidster Cherish. Ook het avontuurtje van Megan en Joshua werd veel besproken Mezdi en Daniëlle kwamen er ook niet ongeschonden uit. Later bleek Mezdi in Nederland nog meer vriendinnen te hebben.

 

Afleveringen Temptation Island 2017

Hoe is het een jaar later met de koppels van Temptation Island?

Merijn en Lisa leken dan wel het betrouwbaarste stel van seizoen 2017 maar niets bleek minder waar! Vooral Merijn kon de verleiding niet weerstaan: “Wij maakten geen schijn van kans!” Merijn en Pommeline waren dan ook hét koppel van Temptation Island 2017! In 2017 zorgden Niels en Rosanna voor heftige afleveringen. Ondanks dit is het stel nog steeds samen en zelfs verloofd. Herbert en Jolien zijn – ondanks alle fouten van Herbert – ook nog steeds erg gelukkig. Met Lize en Jefferson is het minder goed afgelopen. Lize viel voor de langharige singer-songwriter Ken en ze zijn nu nog steeds samen. Jefferson schijnt ook een nieuwe vlam aan de haak te hebben geslagen!

Afleveringen Temptation Island 2016

“Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil” was dé quote van Temptation Island 2016. In het voorjaar van 2016 keerde het programma na zeven jaar terug in Nederland en Vlaanderen. Het programma werd een guilty pleasure voor menig tv-kijker! Al in de eerste aflevering ging de Brugse Marvin letterlijk in zee met verleidster Véronique. Leuk om te weten is dat deelnemers Regilio Jacobs en Kirsten Kievit ouders zijn geworden van de eerste Temptation Island-baby!

 • Alle afleveringen van seizoen 2019 terugkijken
 • Kijken in HD-kwaliteit voor slechts €7,95 per maand programma’s van NPO, RTL en SBS
 • Online tv-kijken op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone
Meer weten over online tv-kijken?
Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.