Harkum

Harkum gemist? Kijk nu terug bij NLZIET

Het dorpje Harkum staat op z’n kop wanneer het dorp opeens 700 miljoen op de bank heeft staan. In deze serie volg je de ambtenaren van Harkum en zie je hoe het dorp omgaat met de enorme hoeveelheid geld die ze opeens tot hun beschikking hebben. Ben je benieuwd geworden naar deze serie of heb je Harkum gemist? Met een abonnement op NLZIET kijk je alle afleveringen van dit programma gemakkelijk terug! Probeer de eerste maand voor €0,01 en kijk direct.

Wist je dat:

  • Harkum is gebaseerd op de Noorse serie Roeng?
  • EndemolShine en BNNVARA gezamenlijk de serie Harkum produceren?
  • Harkum vooruit te kijken is bij NLZIET?

De serie Harkum

Harkum is een nieuwe komedie serie van BNNVARA. De serie speelt zich af in Ter Aar, maar voor de serie verandert Ter Aar in Harkum. In het nogal saaie en rustige dorp waar niks te beleven valt is Tom Verweij de burgermeester. Tom raakt in paniek wanneer hij erachter komt dat er met het gemeentegeld gespeculeerd is op de beurs. Als het geld weg is, betekent dat sowieso het einde van zijn carrière als burgemeester. Maar Tom hoeft zich helemaal geen zorgen te maken want met het gemeentegeld is er 700 miljoen euro winst behaald op de beurs. Het dorp heeft dus ineens geld voor het oprapen! De vraag is alleen wanneer de overheid vragen komt stellen. Ook ontstaan er door de grote hoeveelheid geld ineens wilde plannen in het dorp. Als dat maar goed komt..

 

De Cast

Bas Hoeflaak

Bas Hoeflaak speelt burgermeester Tom Verweij. Hij is een Nederlandse acteur en cabaretier. Hij maakt deel uit van het cabaret duo Droog Brood. Bas speelde verschillende rollen in films en series zoals: Baantjer, Sluipschutters en het Klokhuis.

 

Jelka van Houten

Jelka van Houten speelt Ada. Je kent haar van verschillende films en series, zoals Zomerhitte, Aaf, Jackie, Mannenharten, Jeuk en Costa gespeelt. Ook heeft ze voor haar rol in de musical Turks Fruit de John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol gewonnen.

 

Annet Malherbe

Agnes wordt gespeelt door Annet Malherbe. Zij werd bekend bij het grote publiek met haar rol als juffrouw Jannie in Debiteuren Crediteuren. Ze speelde de moeder van Abeltje in Abeltje en is ook bekend uit haar rol van Willemijn Lodewijkx in Gooische Vrouwen.

 

Leny Breederveld

Gemma wordt gespeeld door Leny Breederveld. Zij heeft verschillende films en series om haar naam staan zoals De Luizenmoeder, Plan C, Dokter Tinus, Patatje oorlog en Lover of Loser.

 

Mariana Aparicio Torres

Mariana Aparicio Torres speelt Maaike. Zij speelde in de serie Van God Los en Icarus. Ook heeft ze in verschillende films en theatershows gespeeld.

 

René van ’t Hof

René van ’t Hof speelt Gerard de conciërge. René werd bekend bij het grote publiek als Kees Flodder in de eerste Flodderfilm van Dick Maas. Daarna speelde hij in verschillende films, zoals Pietje Bell, Alles is liefde en was hij te zien in reclamespotjes van de ANWB en Comedy Central.

 

Kijk Harkum Seizoen 1 nu bij NLZIET

Heb je een aflevering van Harkum gemist of wil je nog aan deze nieuwe Nederlandse serie beginnen? Met een abonnement op NLZIET volg je alle afleveringen van Harkum. Thuis, onderweg en zelfs in heel Europa kijk je via onze app op een apparaat naar keuze. Je kunt alle afleveringen die al geweest zijn zien en Harkum zelfs een week vooruitkijken. Probeer NLZIET nu de eerste maand voor slechts €0,01. Daarna betaal je €7,95.

  • Met NLZIET mis je niets van de Nederlandse tv, kijk naar de programma's van NPO, RTL en SBS wanneer het jou uitkomt
  • Kijk live terug, terug en vooruit naar je favoriete programma's
  • Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe lang kan ik gratis NLZIET kijken?

Gaslicht.com biedt jou 6 maanden gratis NLZIET aan! Lever nu je code in en maak kennis met NLZIET. Heb je al eens eerder een abonnement bij NLZIET gehad? Dan kijk je 5 maanden gratis. Daarna kost een regulier maandabonnement €7,95. Het abonnement kun je altijd online stopzetten in je account op onze website, dus je zit nergens aan vast. Veel kijkplezier!

Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
Je kunt alle beschikbare content bekijken op je computer, tablet, smartphone en op je smart tv. Je kunt ook via Chromecast, Airplay, Apple TV, PS4, Android TV en Fire TV genieten van NLZIET op het grote scherm.
Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Tot wanneer kan ik de code inwisselen?
Je kunt de code een week lang inleveren vanaf het moment dat je deze hebt ontvangen per e-mail. Het abonnement kun je ieder moment opzeggen, dus je zit nergens aan vast.
Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.