Aflevering van Frans Bauer in Amerika gemist?

Kijk Frans Bauer in Amerika reclamevrij terug!

In Frans Bauer in Amerika reist Frans Bauer samen met zijn vrouw Mariska, maar zonder kinderen naar het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika! De Bauertjes zullen tijdens hun reis de gastvrijheid en de cultuur van Amerika ervaren. Heb je Frans Bauer in Amerika gemist? Kijk het eenvoudig terug bij NLZIET, vrij van reclame!

Dit moet je weten voordat je op vakantie gaat naar Amerika:

  • In de VS is het gebruikelijk om een fooi achter te laten na elke maaltijd, dit omdat de bediening nooit bij de prijs is inbegrepen. Door het systeem heb je wel bijna altijd een vriendelijke en vlotte bediening.
  • Het aansluiten van je elektrische apparatuur is ook nog niet zo simpel in de VS, de vorm van de opladers en de spanning verschilt enorm. Hierdoor heb je in veel gevallen een handige stekker of transformator nodig.
  • Andere maten, gewichten en temperatuur eenheden. Zo is 1 foot 30,48 centimeter en is 20° Celsius gelijk aan 68 Fahrenheit.
  • Mobiel bellen in de VS kan alleen als je gsm beschikt over een zogenaamde ‘triband’ functie. Sommige toestellen zetten deze functie automatisch aan, bij andere moet je dit handmatig doen.
  • Vergeet je Credit Card niet: Amerikanen betalen letterlijk álles met hun Credit Card! Ga dus nooit zonder Credit Card op reis naar de VS want zonder ben je nergens.

Prachtige reis

In het nieuwe NPO-programma Frans Bauer in Amerika gaan Frans en zijn vrouw Mariska voor het eerst naar Amerika toe en alles is dan ook nieuw voor ze. Het begint allemaal al met het regelen van een visa en alle rompslomp die daarbij komt kijken. Zo moeten de Bauertjes de meest gekke vragen beantwoorden en brengen ze een bezoek aan de Amerikaanse ambassade.

Memphis, New Orleans en uiteraard New York

De Bauers bezoeken diverse steden tijdens hun tripje in Amerika waaronder Memphis, New Orleans en ook New York mag hier niet ontbreken.

De reis voorbereiden

Naar Amerika reis je natuurlijk niet zomaar en er zijn heel veel voorbereidingen nodig. Frans en Mariska pakken alles grondig aan. Ze moeten zich allereerst melden op het Amerikaanse Consulaat waar ze hun visa hopen te krijgen, mits alles in orde is natuurlijk.

Frans en Mariska zijn wekenlang weg van huis en er is maar één iemand aan wie ze hun zoons dan toevertrouwen: de moeder van Frans! Ze zal de weken dat Frans en Mariska weg zijn op de jongens passen en het huishouden draaiende houden.

Frans Bauer in China

Frans is terug op tv! In 2019 gaat hij met Mariska op reis naar China om te onderzoeken of het eten daar net zo lekker is als dat van de lokale afhaaltoko. Frans kennende wordt dat weer lachen, gieren, brullen! Ben je benieuwd naar Frans Bauer in China of wil je Frans Bauer in Amerika nog eens terugkijken? Probeer NLZIET één maand gratis en kijk direct!

  • Programma’s zoals Frans Bauer in Amerika reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online televisiekijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.