Aflevering van Een Nacht met mijn Ex gemist?

Een Nacht met mijn Ex terugkijken?

Bij elke relatie die eindigt, zijn er dingen die je anders had willen doen. Exen die na de relatie nooit meer over hun ware gevoelens hebben gesproken gaan met elkaar de confrontatie aan. Dit is misschien wel de meest intense avond van hun leven. Heb je Een Nacht met mijn Ex gemist? Kijk het eenvoudig terug bij NLZIET, vrij van reclame!

De meest opmerkelijke uitspraken:

  • ''Als een man vreemdgaat, kun je dat niet vergelijken met als een vrouw vreemdgaat.''
  • ''Ik moet huilen omdat ik dit eigenlijk echt niet had willen horen.''
  • ''Voor mij was je de ware en dat ben je nog steeds.''
  • ''Ik haat je net zo erg als dat ik van je hou.''

De meest heftige gesprekken met je ex

Ben jij ook zo’n grote liefhebber van Temptation Island? Dan is er goed nieuws want NPO 3 komt met een nieuwe guilty pleasure. In het nieuwe programma Een Nacht met mijn Ex brengen twee exen een dag en nacht met elkaar door.

In Een Nacht met mijn Ex komen de meest heftige gesprekken voorbij. Twee exen komen samen in een appartement waar ze een dag en nacht zullen doorbrengen. Zonder enige afleiding zullen de voormalige geliefden geobserveerd worden.

De exen hebben brandende vragen waar ze absoluut antwoord op willen, maar zijn ze wel klaar voor de harde waarheid? Zijn ze klaar voor het laatste moment samen?

En gaan ze na deze heftige avond ieder hun eigen kant op of vallen ze weer voor elkaar en geven ze hun relatie een nieuwe kans? Je ziet het allemaal in het nieuwe BNNVARA-programma Een Nacht met mijn Ex.

“Als een man vreemdgaat kun je dat niet vergelijken met als een vrouw vreemdgaat.”

Voor sommige mensen klinkt het als een nachtmerrie om een avond door te moeten brengen met je ex. De koppels staan ondanks alles wat er gebeurt is nog steeds open voor een gesprek. Dit is het perfecte ingrediënt voor een avond moeilijke gesprekken, kwetsbare uitingen en het blootgeven van jezelf.

En het leuke aan dit programma is dat overal camera’s hangen en je op de voet kunt volgen hoe de exen de avond met elkaar beleven.

“Voor mij was je de ware, en dat ben je nog steeds.”

De producent heeft laten weten dat tenminste één van de twee open staat om de relatie voort te zetten. In totaal zijn er vier afleveringen te zien van Een Nacht met mijn Ex en per aflevering komen er drie stellen aan bod.

Ook Temptation Island verleidsters

Voor de Temptation Island-fans hebben we nog meer goed nieuws want twee oud-verleidsters Natasja en Ashley doen ook mee met het programma!

  • De meest ultieme guilty pleasures zoals Een Nacht met mijn Ex reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.