De TV Kantine gemist?

De TV Kantine terugkijken doe je met NLZIET

Het persiflageprogramma waarin Carlo Boszhard samen met Irene Moors op een komische manier bekend Nederland imiteren is terug met alweer het tiende seizoen. Dit seizoen worden er een paar nieuwe typetjes nagedaan waaronder Famke Louise, Robert van Beckhoven en Twan Huys. De TV Kantine gemist? Bij NLZIET kijk je je favoriete programma gemakkelijk terug, op het moment dat het jou uitkomt.

Wist je ook dat:

  • Dit alweer het tiende seizoen van De TV Kantine is?
  • Er in De TV Kantine wekelijks gastspelers meedoen?
  • De titelsong van het programma is ingezongen door Glennis Grace?
  • De TV Kantine in 2010 de Gouden Televizier-Ring won? Met maarliefst 38 procent van de stemmen versloeg het de programma’s Wie is de Mol? en Ik hou van Holland.
  • Het hoogste kijkcijfer aantal op 21 januari 2011 maar liefst 3 miljoen kijkers bedroeg?

Heb je een aflevering van De TV Kantine gemist?

Elke week weer doen Carlo Boszhard en Irene Moors de leukste typetjes na in hun televisieprogramma De TV Kantine. Ook dit seizoen speelt De TV Kantine zich voor het eerst niet in de kantine af maar telkens in een ander tv-programma. Er zijn weer diverse bekende Nederlanders als gastspelers waaronder Chantal Janzen, Elise Schaap, Paul de Leeuw en Ilse Warringa. Heb je een aflevering van De TV Kantine gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk De TV Kantine terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment De TV Kantine terugkijken!

 

Persiflages van het hoogste niveau

Met de juiste kostuums, make-up en persoonlijke trekjes wordt er een totaalplaatje gecreëerd. Er worden weer diverse bekende Nederlanders, maar ook internationaal bekende personen onder de loep genomen en tot in detail geïmiteerd. Dit seizoen worden er tv-programma’s nagedaan waaronder Heel Holland Bakt, Frans Bauer in China en RTL Boulevard. Het seizoen opent dit jaar goed met een terugblik op 10 jaar De TV Kantine met een spectaculair nummer op de melodie van The Final Countdown van de jaren 80 rockband Europe. Bekende Nederlanders die het afgelopen decennium veelvuldig gepersifleerd zijn door het tweetal, geven hoogst persoonlijk acte de présence.

 

Ben je benieuwd? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct naar De TV Kantine.

Nog meer programma's voor een gezellige avond voor de buis
In deze talentenshow mag iedereen zijn of haar talent aan het publiek tonen. De vier juryleden van Holland’s Got Talent (Dan Karaty, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Gordon) krijgen de lastige taak om tussen alle optredens echte talenten te spotten.
Lekker wegzwijmelen op de bank tijdens All You Need Is Love, wie wil dit nu niet? Ruim drie miljoen Nederlanders hebben in 2016 Kerstavond op deze manier doorgebracht. Ook de reguliere uitzendingen van All You Need is Love zijn immens populair!
De gezinnen uit Ik Vertrek dromen vaak al lange tijd over deze grote stap. Kijk mee hoe gezinnen een camping, hotel of restaurant overnemen. Dit gaat helaas niet altijd goed...
  • De grappigste afleveringen van De TV Kantine terugkijken.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET!
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Start Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.