Bonje met de Buren gemist

Elke maandag burenruzie bij SBS6

Beter een goede buur dan een verre vriend! Hoe denk jij hierover? In Bonje met de Buren is dit in ieder geval niet aan de orde. Geluidsoverlast, het (verkeerd?) plaatsen van een schutting of steeds weer hondenpoep voor de deur zijn onderwerpen die wekelijks voorbij komen. Leontine Borsato en Dennis van der Geest zetten alles op alles om burenruzies op te lossen! In een camper rijden ze door het hele land om geïrriteerde buurmannen en buurvrouwen om de tafel te krijgen.

Wist je dat?

  • Bonje met de Buren al sinds 2010 een kijkcijferhit is?
  • Er toen wekelijks gemiddeld 1,2 miljoen kijkers van de gênante ruzies smulden?
  • John Williams en Natasja Froger toen het programma presenteerden bij RTL4?
  • Het programma in 2012 twee jaar gestopt is en in 2014 terugkwam bij SBS6?
  • De burenruzies toen opgelost werden door Jochem van Gelder en Patty Brard?
  • Het voor Dennis van der Geest echt als een overwinning voelt als er een burenruzie is opgelost?
  • Hij zelfs zegt dat het voelt alsof hij een judo wedstrijd heeft gewonnen?

Terugkijken wanneer jij wilt

Iedere week op maandag kijk je bij SBS6 naar een gloednieuwe aflevering. Toch lukt het niet altijd om op tijd thuis te zijn en klaar te zitten voor de televisie. Met NLZIET kun je nu jouw vaste tv-avond zo indelen hoe en wanneer jij wilt. Je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit. Dus heb je een aflevering van Bonje met de Buren gemist? Geen enkel probleem, kijk al jouw favoriete series en programma’s gewoon terug wanneer het jou uitkomt! En weet je wat nog een voordeel is? Bij NLZIET kijk je veel programma’s zonder reclame. Dit betekent dat je nog meer tijd overhoudt om lekker nog een aflevering te kijken!

 

Nieuw presentatieduo

In 2017 is Bonje met de Buren eindelijk weer terug op de buis! Het programma is in een nieuw jasje gestoken en ook is er een gloednieuw presentatieduo aangesteld die ruziënde buren weer tot bedaren gaan brengen. Deze taak nemen Dennis van der Geest en Leontine Borsato vanaf nu op zich. Dennis van der Geest is voormalig judoka, maar zien we ondertussen ook als presentator van onder andere Fort Oranje, Ninja Warrior en De wereld rond met 80-jarigen. Leontine Borsato is de vrouw van Marco Borsato. Haar televisie carrière startte als actrice, maar bij het grote publiek werd zij bekend met Het rad van Fortuin. Presentator Hans van der Togt kondigde haar altijd aan met de tekst: “En wie laat ons weer alle letters zien, onze enige, echte, eigen… Leontine”. Daarna is zij onder andere presentatrice geweest van Hart in Aktie en Een goede buurt. Leontine en Dennis zullen zich elk over één van de twee ruziënde partijen ontfermen met als doel om gezamenlijk de ruzie uit de wereld te helpen.

In de tuin, onderweg of op zolder

Met NLZIET kun je televisieprogramma’s kijken hoe jij wilt! Heb je Bonje met de Buren gemist? Dan kijk je lekker terug op de manier hoe het jou uitkomt. Met de mobiele app van NLZIET kijk je onderweg, in de tuin of op zolder. Ook kun je de smart tv app gebruiken om programma’s en series op het grote scherm te kijken! Kijken op een laptop of computer is natuurlijk ook mogelijk.

Een programma missen is nu echt verleden tijd. Heb je Bonje met de Buren gemist, of ben je benieuwd naar alle andere series en programma’s die NLZIET te bieden heeft? Probeer NLZIET een maand voor €0,01. Veel kijkplezier!

  • Series en programma's vooruit en terugkijken wanneer het jou uitkomt
  • Live televisiekijken naar de 12 zenders van NPO, RTL en SBS
  • Binnen één abonnement kijken op twee schermen: mobiel, tablet, laptop of smart tv
Kijk nog meer reality bij NLZIET
Volg iedere werkdag de belevenissen van de Utopianen. Je kijkt Utopia live of terug met NLZIET.
Ook dit seizoen belooft Temptation Island weer heftig te worden! Welk koppel zal de ultieme relatietest doorstaan?
Bijna iedereen droomt er weleens over: het geluk in het buitenland zoeken. Zou jij dit avontuur durven te starten? Deze gezinnen gaan ervoor!
Meer over NLZIET

Wil je meer weten over NLZIET? Lees dan de pagina met Veelgestelde Vragen.

Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Wat kost NLZIET?
De eerste maand kun je NLZIET uitproberen voor €0,01. Ben je overtuigd door het enorme reclamevrije aanbod en de vrijheid om tv te kijken waar en wanneer jij wilt? Dan blijf je van NLZIET genieten voor maar €7,95 per maand. Je kunt uiteraard op ieder moment online opzeggen, dus je zit nergens aan vast!
Hoe kan ik betalen bij NLZIET?
Bij NLZIET betaal met automatische incasso. Het abonnement op NLZIET start met een betaling van €0,01 via iDeal, PayPal of creditcard. Na de gratis maand zullen wij maandelijks €7,95 incasseren van je rekening via de door jou gekozen betaaloptie.
Hoe kan ik NLZIET opzeggen?
Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen door in te loggen op onze website en naar Mijn NLZIET te gaan en op het abonnementsoverzicht te klikken.