Beau Five Days Inside gemist?

Beau Five Days Inside terugkijken?

Beau van Erven Dorens neemt je in Beau Five Days Inside opnieuw mee naar verschillende instituten. Hij opent deuren die normaal voor iedereen gesloten blijven. In vijf dagen en nachten probeert Beau erachter te komen hoe het is om daar te wonen en te werken. Heb je Beau Five Days gemist? Kijk Beau Five Days Inside dan terug bij NLZIET, lekker zonder reclame!

Weetjes

  • In 2018 won Beau Five Days de Gouden Televisier-Ring met 52% van de stemmen!
  • Diezelfde avond won Beau dankzij het programma de Zilveren Televizier-Ster beste tv-presentator.
  • Beau verschillende keren keihard heeft gehuild tijdens de opnames? Hij beleefde zoveel heftige dingen dat het hem allemaal teveel werd.
  • Beau overdag werd gevolgd door een cameraploeg en dat hij ‘s avonds en ‘s nachts zelf filmt? Dit levert zeer indringende scènes op.
  • Hij in een kamertje op een afdeling slaapt, of als het nodig is in een slaapzak in de hoek van een woonkamer?
  • Tijdens Beau Five Days Inside Van Erven Dorens op plekken komt waar je normaal niet zomaar binnen komt? Daardoor krijg je een uniek inkijkje.

Beau Five Days Inside seizoen 2

Seizoen 2 in 2019 bestaat uit 8 afleveringen. Beau opent weer deuren voor de kijker waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Hij verblijft een aantal dagen in: een gevangenis, een revalidatiekliniek, een bed-, bad- en broodinstelling, een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, waar ernstig zieke kinderen samen met hun familie vakantie kunnen vieren.

 

Opnames vallen zwaar

De onderwerpen waar Beau mee te maken krijgt tijdens de opnames, vallen hem zwaar en gingen hem niet in de koude kleren zitten. Hij heeft dan ook aangegeven dat dit waarschijnlijk het laatste seizoen zal zijn van het programma.

 

De zes instituten van seizoen 1

Tijdens het eerste seizoen van Beau Five Days Inside verbleef Beau van Erven Dorens vijf dagen en vijf nachten in iedere instelling. Voor zijn eigen veiligheid slaapt hij vaak achter slot en grendel. In iedere aflevering verblijft Beau in een andere instelling.

 

Aflevering 1: Zorginstelling Sherpa in Baarn

De allereerste aflevering van Beau Five Days Inside start hij in Sherpa, een woongemeenschap voor mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Binnen Sherpa wonen allerlei soorten mensen met tal van verschillende soorten handicaps, zowel geestelijk als lichamelijk, waaronder ook zeer ernstige gevallen. Beau is benieuwd hoe het daar is voor de bewoners, de familie van de bewoners en voor de mensen die bij Sherpa werken.

 

Aflevering 2: Tbs-kliniek De Rooyse Wissel in Oostrum

Voor de eerste keer laat tbs-kliniek De Rooyse Wissel in het Limburgse Oostrum iemand voor langere tijd binnen. Beau gaat vijf dagen en nachten voelen hoe het is om achter gesloten deuren te zitten in een tbs-kliniek. Tijdens zijn verblijf maakt hij kennis met zware criminelen, moordenaars en zedendelinquenten.

 

Dit zijn de personen die ná hun gevangenisstraf voor onbepaalde tijd in behandeling gaan in een tbs-kliniek. Hij is dan ook benieuwd naar hoe zo’n behandeling eruit ziet en wat betekent dat nou eigenlijk, ter beschikking van de staat? Voor Beau is dit absoluut het meest spannende en enge bezoek van de hele serie!

 

Aflevering 3: Hospice De Populier in Bakel

De derde aflevering bezoekt Beau hospice De Populier in Bakel. Beau weet van tevoren niet zo goed wat hij kan verwachten van zijn bezoek en is dan ook erg zenuwachtig. Tijdens zijn bezoek leert hij diverse mensen in het hospice kennen, waaronder Mèry. Mèry is door een ernstige medische fout in het hospice terecht is gekomen.

 

Ook maakt hij kennis met de jonge vader Martijn die samen met zijn kinderen voor de laatste keer PSV bezoekt. Beau deelt lief en leed met de bewoners van de hospice. Voor Beau is dit een erg emotioneel bezoek en hij vindt veel steun bij de bewoners en medewerkers van de hospice.

 

Aflevering 4: Jeugdinrichting ‘t Anker in Harreveld

In Harreveld bezoekt Beau ‘t Anker, een gesloten instelling waar probleemjongeren zitten. Jongeren die in Harreveld terechtkomen zijn te jong om naar de gevangenis te gaan, ze hebben vaak problemen thuis en kunnen tot hun 18e in Harreveld blijven.

 

Binnen de muren en hekken van Harreveld is een veilige en rustige omgeving waar de jongeren zonder invloeden van buitenaf aan hun problemen kunnen werken. Voor Beau is dit extra spannend omdat hij zelf ook achter slot en grendel zal gaan.

 

Aflevering 5: Woonvoorziening Woodstock in Den Haag

Beau brengt een bezoek aan de Haagse Schilderswijk, daar zit woonvoorziening Woodstock, een woonvoorziening voor dak- en thuislozen met verslavingsproblemen. De bewoners van Woodstock zijn allemaal hun halve of hele leven verslaafd aan drugs en/of drank.

 

In Woodstock wordt een gedoogbeleid gebruikt, hier mag dus iedereen drank en drugs gebruiken binnen de muren. Het is de enige instelling waarbij de bewoners vrij zijn om te gebruiken wat ze willen. Om in Woodstock te kunnen wonen moet je minimaal 45 jaar oud zijn én verslaafd.

 

Beau wordt met open armen ontvangen!

 

Aflevering 6: Brandwondencentrum Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam

Voor de laatste aflevering brengt Beau een bezoek aan het brandwondencentrum in Rotterdam. Op de ziekenhuisafdeling worden allerlei soorten mensen behandeld, van jongeren met kleinere brandwonden tot mensen die van top tot teen zijn verbrand. Samen met de medewerkers van de afdeling bezoekt Beau de schrijnende gevallen, het raakt hem enorm.

 

Benieuwd naar Beau Five Days Inside of een aflevering gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

Nog meer programma's van Beau van Erven Dorens kijken?
In RTL Boulevard Beau is vaak te zien aan de desk om je te voorzien van het laatste (showbizz) nieuws!
Beau blikt terug op een gesprek met een bekende Nederlander van 5 jaar geleden. Dit levert eerlijke en soms emotionele gesprekken op.
Dagelijks is Beau te zien als presentator aan de desk bij RTL Boulevard. Met NLZIET kijk je ieder moment van de dag live naar RTL 4.
  • De mooiste programma’s zoals Beau Five Days Inside reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van online tv-kijken? Kijk bij de veelgestelde vragen of lees meer over NLZIET.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.