Adam Zkt. Eva VIPS gemist?

Puur natuur daten

Kijk het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS terug bij NLZIET. Bekende Nederlanders gaan op zoek naar een nieuwe liefde in een tropisch oord zonder kleren. Wil je geen aflevering missen? Probeer dan nu NLZIET één maand voor €0,01. Zo kun je waar en wanneer het jou uitkomt zonder reclame Adam Zkt. Eva VIPS terugkijken.

De bekende Nederlanders

Ook dit jaar gaan 6 BN’ers op zoek naar de liefde. Door middel van een oproep stellen ze zich voor en vragen ze onbekend single Nederland om zich op te geven. De BN’ers van dit jaar zijn:

Beau Hesling

Beau is een Nederlands fotomodel en playmate. In 2015 is ze gestopt met modellenwerk en is ze zich gaan richten op het geven van voedingsadvies via haar blog.

Eric Dikeb

De 48-jarige Eric is bekend als après-ski-artiest en dj. Hij heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan het nummer Pizzahaha waarin hij alleen zingt over de Pizzahut, Kentucky Fried Chicken en McDonalds.

Jeffrey Wammes

Jeffrey is een bekende turner, hij traint onder andere met Yuri van Gelder. 2011 was zijn beste jaar toen hij in totaal acht medailles op de wereldkampioenschappen behaalde.

Jeroen Post

De 43-jarige Jeroen heeft een lang cv en is al een tijd bekende Nederlander. Hij is onder andere bekend als dj, zanger, producer en voormalig vj van TMF.

Joshua

Joshua heeft zijn bekendheid te danken aan zijn rol als verleider in Temptation Island. Hier wist hij Meghan, die toen een relatie had, te verleiden.

Dewi Pechler

De 35-jarige Dewi is bekend als zangeres. Ze heeft in 2002 meegedaan aan Idols en in 2009 aan het programma Popstars. Ze heeft sindsdien een aantal hits gehad en had ze een rol in de musical Hair.

 

Met wie zitten deze bekende Nederlanders straks op een tropisch eiland? En gaan ze hier de liefde vinden? Mis geen moment van dit spannende avontuur en kijk Adam Zkt. Eva VIPS terug op NLZIET.

  • Kijk waar je maar wilt de leukste series en programma's terug, live of vooruit
  • Binnen één abonnement met twee apparaten tegelijk streamen
  • Kijk live naar de 16 zenders van NPO, RTL en SBS
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.