5 jaar later gemist

5 jaar later met Beau van Erven Dorens terugkijken?

In 5 jaar later blikt Beau van Erven Dorens terug op een gesprek met een bekende Nederlander van 5 jaar geleden. Samen kijken ze naar fragmenten van de interviews en worden de bekende Nederlanders geconfronteerd door Beau.

Wist je ook dat:

  • 5 jaar later bedacht is door Jeroen Pauw? Hij heeft dit jarenlang gepresenteerd voor de NPO en is zelfs nu nog producer van het programma.
  • De aflevering met Diederik Samson in 2017 bekroond werd met de televisieprijs “De tv-beelden” in de categorie “Beste actuele programma”?
  • Er elk jaar weer tussen de 9 en 13 interviews worden opgenomen om jaren later gebruikt te kunnen worden voor het programma?
  • Maar dat er ook interviews zijn die nooit gebruikt zijn omdat de deelnemer bijvoorbeeld geen tot nauwelijks ontwikkeling heeft doorgemaakt?
  • Het 5 jaar later interview met Conny Mus nooit heeft kunnen plaatsvinden? Conny is binnen vijf jaar na het interview komen te overlijden.

Hoe zag je 5 jaar geleden de toekomst voor je?

In het programma 5 jaar later blikt Beau van Erven Dorens samen met diverse bekende Nederlanders terug op een interview dat ze 5 jaar eerder hebben gevoerd. Het interview van 5 jaar eerder is al die tijd in een kluis bewaard gebleven en tijdens de uitzending worden hier fragmenten van getoond. Beau bespreekt met zijn gasten wat er van de voorspellingen die zij toen hebben gedaan is uitgekomen. Naast de voorspellingen wordt er aandacht besteed aan gebeurtenissen in het nieuws en andere dingen die in de afgelopen 5 jaar voorbij zijn gekomen.

Het tiende seizoen alweer

Het programma waarvan we inmiddels bij het tiende seizoen zijn beland, wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Beau heeft het programma niet altijd gepresenteerd, voorheen werd het programma namelijk uitgezonden op de NPO en gepresenteerd door Jeroen Pauw, ook wel bekend van het programma Pauw. Pauw is in de allereerste aflevering van seizoen tien de hoofdpersoon geweest. Er werd toen een oud interview van vijftien jaar geleden gebruikt.

Heb je een aflevering van 5 jaar later gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk 5 jaar later terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps.

De deelnemers van seizoen 10

Jeroen Pauw

Voor de eerste aflevering van 5 jaar later heeft Beau afgesproken met Jeroen Pauw, de bedenker van het programma. Na 10 jaar presenteren neemt Beau het stokje van hem over. Samen blikken de mannen terug op een interview van 15 jaar geleden, dat toen is afgenomen door de ex-vriendin van Jeroen, presentatrice Daphne Bunskoek. Dingen als geen kinderen, het liefdesleven en het overlijden van zijn moeder blijven niet ongerept. De voorspelling van Pauw was dat hij vanaf 2008 niet meer zou hoeven te werken voor het geld. Is die voorspelling uitgekomen?

Bram Moskowicz

5 jaar geleden sprak toenmalig topadvocaat Bram Moskowicz over zijn leven, zijn dromen en zijn strijd om strafpleiter te blijven. Bram is de eerste persoon die voor de tweede keer te gast is in 5 jaar later. In 5 jaar is er erg veel veranderd, Bram heeft namelijk zijn toga moeten inleveren en ook in zijn liefdesleven is het een en ander veranderd. Hoe gaat het nu met Bram en hoe kijkt hij terug op het gesprek van toen?

Sacha de Boer

Op haar hoogtepunt bij het NOS journaal werd Sacha de Boer verkozen tot de beste en mooiste nieuwslezeres van Nederland. 13 jaar geleden sprak Sacha tijdens het interview vrijuit over haar dromen, haar man en haar uiterlijk. In 2013 trok Sacha de stoute schoenen aan: Ze stopte als nieuwslezeres en ging haar passie fotografie achterna. Sacha vertelt in 5 jaar later over de afgelopen jaren en haar grote liefde Rick Nieman.

Linda de Mol

5 jaar geleden sprak Linda de Mol over haar gezin, haar grote successen en haar enorme werklust. Maar naast de successen van haar tijdschrift LINDA en haar vele tv-programma’s heeft Linda ook veel verdriet gekend de afgelopen jaren. Zo heeft Linda afscheid moeten nemen van haar beide ouders en is ze samen met haar familie slachtoffer geworden van afpersing en bedreiging. Hoe staat Linda nu in het leven?

Jesse Klaver

Het piepjonge kamerlid Jesse Klaver sprak 5 jaar geleden over zijn torenhoge ambities, zijn manier van politiek bedrijven, zijn moeder en kinderwens. Beau zoekt Klaver op in de vleugel van GroenLinks op het binnenhof in Den Haag. Jesse Klaver is persoonlijker dan ooit tevoren.

Susan Smit

13 jaar geleden sprak bestseller auteur Susan Smit over haar passie schrijven, haar leven en haar dromen. Beau zoekt Susan op in haar woonplaats Amsterdam, de Jordaan. De schrijfster laat zien waar haar bestsellers geschreven worden en vertelt openhartig over haar liefdesleven.

Epke Zonderland

Olympisch kampioen Epke Zonderland sprak 5 jaar geleden over zijn lichaam, zijn familie en zijn nooit aflatende ambities. In Epke’s eigen turnhal in Heerenveen zoekt Beau hem op. Het blijkt een emotioneel gesprek te worden met Epke die zijn kwetsbare kant laat zien en droomt over de Olympische Spelen in 2020.

Hugo Borst

Jarenlang was Hugo Borst op televisie te zien totdat hij er zo’n 8 jaar geleden schoon genoeg van kreeg. Beau blikt met Hugo terug op het interview van een aantal jaar geleden en spreekt met hem over zijn gelukkige jeugd, zijn angsten en zijn moeder.

Halina Reijn

Halina Reijn is een van de meest toonaangevende Nederlandse actrices die we kennen. Zo’n 12 jaar geleden sprak ze in het interview over haar dromen, haar kinderwens en het onvermijdelijke ouder worden. Reijn speelde met onder andere Tom Cruise en Jude Law en is de hele wereld over gereisd. Beau zoekt haar thuis op in hartje Amsterdam waar ze vertelt over haar leven, haar ambities en haar goede vriendin Carice van Houten.

Heb je 5 jaar later gemist of wil je alles lekker achter elkaar door kijken? Probeer één maand NLZIET voor €0,01 en kijk direct!

Kijk de beste RTL 4 programma's bij NLZIET
Trouwen met iemand die je helemaal niet kent. Het klinkt bizar, maar toch is dat precies waar dit programma om draait. Benieuwd?
Vier gezinnen laten huis en haard achter om een nieuw bestaan op te bouwen in Kaapverdië. Hoe zal het ze vergaan?
Carlo Boszhard en Irene Moors persifleren bekend Nederland op een komische manier! Dit wordt gegarandeerd een avondje lachen.
  • De mooiste programma’s zoals 5 jaar later reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.