SpangaS gemist?

Blijf op de hoogte van alles in en rondom het Spangalis College

In deze Zapp-serie volg je het dagelijkse leven van leerlingen van het Spangalis College. Hier komen alle problemen van alledaagse middelbare scholieren aan bod. In de jeugdsoap zie je niet alleen wat er binnen de klaslokalen gebeurt maar ook daarbuiten. Bij NLZIET kijk je alles van NPO en dus ook wanneer je SpangaS gemist hebt, kijk je lekker terug wanneer het jou uitkomt. Je kunt SpangaS nu ook zelfs vooruitkijken! Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

De leukste weetjes over het Spangalis College:

  • Wist je dat SpangaS zich afspeelde in een oude politieacademie in Amsterdam? Tegenwoordig wordt het opgenomen in Zaandam.
  • Lijkt het je leuk om eens echt in het Spangalis College rond te kijken? Dat kan, want SpangaS is regelmatig op zoek naar figuranten.
  • SpangaS gebruikt elke afleveringen wel zo’n 40 figuranten, en soms bij een feest of evenement zijn er wel 120 figuranten op de set aanwezig!
  • Er is ook een Zwitserse variant van SpangaS is, de opnames daarvan binnen de school worden in het Nederlandse Spangalis College opgenomen. De buitenopnames gebeuren wel in Zwitserland.
  • En wist je al dat SpangaS in straattaal ‘cool’ betekent?

SpangaS gemist

Zou jij ook wel op het Spangalis College willen zitten? Op dit college krijg je natuurlijk gewoon les zoals op alle andere scholen, maar maak je ook heel veel spannende avonturen mee. Zo wordt er bijvoorbeeld een Foodtruckfestival gehouden, komen er liefdesproblemen aan bod of krijgen de leerlingen ruzie met een leraar. In SpangaS komen alle situaties die je op de middelbare school meemaakt aan bod.

 

Heb je een uitzending van SpangaS gemist en wil je het terug- of vooruitkijken, zonder steeds te hoeven wachten op reclame? Kijk nu terug en vooruit bij NLZIET, vrij van reclame!

 

SpangaS live kijken

Om op de hoogte te blijven van alle avonturen in het Spangalis College kun je natuurlijk geen dag missen van je favoriete serie! Heb je nou geen tijd of zin om het op tv te kijken en dreig je daardoor SpangaS te missen?

 

Dat is vanaf nu verleden tijd, want bij NLZIET kun je gemakkelijk SpangaS live op je laptop of via de mobiele apps kijken, zonder reclame.

 

SpangaS vooruitkijken

Kan jij nou geen genoeg krijgen van deze serie? Geen probleem! Bij NLZIET kan je nu ook SpangaS vooruitkijken. Zo ben jij als eerst op de hoogte van alle nieuwtjes rondom het Spangalias college. Je kunt alle afleveringen al een week vooruitkijken, dus op maandagavond kan je al de aflevering van volgende week maandag zien.

 

SpangaS afleveringen & seizoenen

In de serie gaat het over de leerlingen van twee klassen. In één van de klassen zitten Filiz, Maud, Jip, Joris en Mo en in de andere klas zitten Dylan, Luna, Jackie, Otis en Elza.

 

Naast de dagelijkse misverstanden, ruzies, verliefdheid en leuke dingen worden er ook heftigere dingen besproken. Zo zie je ouders die gaan scheiden, dierbaren die ziek worden en pesterijen op school. Ook zie je hoe de leerlingen worstelen met onzekerheden en andere problemen.

 

Wist je dat er inmiddels al meer dan 1.800 afleveringen zijn geweest verdeeld over 13 seizoenen? Elke aflevering weer maken de leerlingen van het Spangalis van alles mee, binnen, maar ook buiten de school. Inmiddels is SpangaS niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie, in 2019 is namelijk alweer het 13de seizoen begonnen.

 

SpangaS cast & acteurs

De cast bestaat uit leerlingen van jong tot oud, van brugklassers tot eindexamenleerlingen. En dat maakt SpangaS nou juist zo leuk, je ziet vriendschappen en liefdes ontstaan.

 

Er zijn in totaal meer dan 50 leerlingen te zien geweest in SpangaS. Ken je bijvoorbeeld Jolé nog uit de eerste seizoenen of Charley die van seizoen 3 tot seizoen 8 te zien was.

 

Heb je nou een seizoen van SpangaS gemist? Dan kan je die gewoon terugkijken bij NLZIET. Je kunt vanaf seizoen 6 alle afleveringen terugzien. Dat zijn 8 seizoenen en 1400 afleveringen die je kan terugkijken.

 

Ook de leraren van het Spangalis College spelen natuurlijk een erg belangrijke rol in de serie. Zo spelen leraar Jochem en conciërge Aldert al vanaf aflevering 1 mee.

 

Tijdens de 13 seizoenen is er een hoop veranderd, zo zijn er zijn nieuwe leraren en de leerlingen van seizoen 1 zijn inmiddels al lang volwassen! Herken jij de cast van het eerste seizoen van SpangaS nog? Kijk snel:

 

Heb je nu zin om SpangaS te kijken? Meld je aan bij NLZIET en kijk direct, veel kijkplezier!

  • Kijk je favoriete programma's live, terug en soms zelfs vooruit
  • In één app naar de programma's van NPO, RTL en SBS kijken
  • Probeer NLZIET eens uit. Is het niets voor jou? Geen probleem, het abonnement is altijd online opzegbaar, je zit dus nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.