Smeris gemist

Politieseries en detectives zijn echt ons ding, want ze zijn super spannend en menig aflevering zit je op het puntje van je stoel. Zo kunnen we niet genoeg krijgen van series als Flikken Maastricht en Penoza en ook Smeris is een favoriet. In deze serie werken twee rechercheurs samen om zaken op te lossen.

Benieuwd naar deze Nederlandse politieserie? Of heb je een aflevering van Smeris gemist? Je kunt alle afleveringen van Smeris terugkijken t/m seizoen 4 bij NLZIET. Probeer de eerste maand gratis en kijk de afleveringen reclamevrij terug via een apparaat naar keuze.
 • logo

  Blijf bij me

  Sep. 2020 • 01:40

  49m min

 • logo

  Cowboys of the Caribbean

  Aug. 2020 • 02:00

  49m min

 • logo

  Koud Kunstje

  Sep. 2020 • 01:40

  47m min

 • logo

  Een laatste dagje samen uit

  Aug. 2020 • 00:40

  46m min

 • logo

  Allemaal corrupt

  Aug. 2020 • 01:00

  50m min

 • logo

  The truth is like poetry

  Aug. 2020 • 00:00

  50m minHet verhaal

De politieserie Smeris gaat over een duo dat bij de recherche werkt, Theo Kamp en Willem Niessen. Ze lossen zaken op die in eerste instantie dood lijken te lopen. Toch krijgen ze het voor elkaar om de juiste aanwijzingen te vinden en de zaken op te lossen. Voorbeelden van zaken die voorbijkomen zijn schietpartijen in de nacht en criminelen die veel geld eisen. De rechercheurs zorgen er alleen zelf voor dat ze in de problemen komen.

De rechercheurs

Theo is een toprechercheur die criminelen kan opsporen. Hij krijgt op zijn werk te horen dat Willem zijn nieuwe partner wordt. Ze proberen heftige zaken en onderzoeken op te lossen, maar een schietpartij verpest hun onderzoek. Ze vinden al snel een getuige, maar die wordt na een tijdje dood gevonden. Theo en Willem denken te weten wie de dader is, maar er is nog te weinig bewijs. Kunnen ze genoeg bewijs verzamelen?

Smeris cast

Er spelen veel acteurs en actrices mee in deze misdaadserie, maar de rechercheurs zijn natuurlijk het belangrijkste in de Smeris cast. Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge (o.a. van Draadstaal en Het zijn net mensen) vervullen de hoofdrollen. Andere rollen zijn weggelegd voor onder andere Kiki van Deursen, Hans Ligtvoet en Leo Alkemade.

 • Jeroen van Koningsbrugge: Jeroen speelt toprechercheur Theo Kamp. Hij is bovengemiddeld goed in het oplossen van moeilijke zaken in Nederland. Maar hij gaat wel te ver in een onderzoek naar een topcrimineel, waardoor hij zich niet meer mag bemoeien met de zaak.
 • Dennis van de Ven: Dennis speelt Willem Niessen, de nieuwe partner van Theo. Willem heeft een erg sterke persoonlijkheid en houdt Theo altijd nauwlettend in de gaten.
 • Kiki van Deursen: Kiki vervult de rol van Maartje van Vught. Ze is een rechercheur die ook samenwerkt met Theo. De twee hebben zo’n klik dat ze een relatie aangaan.
 • Leo Alkemade: Leo speelt Erik-Jan Bol, een teamlid van de recherche. Hij krijgt de opdracht om zaken te observeren.
 • Hans Ligtvoet: naar aanleiding van een schietpartij besluit teamchef Marcel Verweij, gespeeld door Hans Ligtvoet, om Theo te volgen en te schorsen.


Voordelen Smeris terugkijken bij NLZIET
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke seizoenen van Smeris kan ik kijken bij NLZIET?

Goed nieuws als je een of meerdere seizoenen van Smeris gemist hebt, bij NLZIET kun je namelijk t/m seizoen 4 terugkijken.

Wie spelen de hoofdrollen?

Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge (o.a. van Draadstaal en Het zijn net mensen) spelen de hoofdrollen in deze serie. Zij zijn de rechercheurs waar de serie om draait.

Wanneer was de eerste aflevering van Smeris?

De eerste aflevering werd in maart 2014 uitgezonden en de laatste in februari 2020.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 34 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.