RTL GP: Dakar gemist

Kijk je graag naar sportprogramma’s als RTL 7 Darts? Dan is RTL GP: Dakar wat voor jou! De Dakar Rally is een race door de woestijnen van Saoedi-Arabië en een waar fenomeen binnen de motorsport. De spannende woestijnrally wordt in dit programma besproken door verschillende experts. Een van deze experts is voormalig coureur Tom Coronel, ook wel bekend als jurylid bij De Slechtste Chauffeur van Nederland. Je kunt de Dakar Rally kijken op je tv, smartphone, tablet of laptop waar en wanneer jij maar wil.  


Heb je de Dakar gemist? Bij NLZIET kun je de afleveringen terugkijken. Probeer NLZIET een maand gratis om niks te missen van de Dakar!


 • logo

  Afl. 1

  Za 8 mei. • 16:20

  22m minDe voordelen van Dakar kijken bij NLZIET

 • Je kunt alle afleveringen reclamevrij terugkijken, ideaal als je een aflevering van RTL GP: Dakar gemist hebt.
 • Je kunt de afleveringen van de laatste twee seizoenen terugkijken bij NLZIET.
 • Kijk liveterug en soms vooruit naar programma’s van NPO, RTL en SBS.
 • Kijk al je favoriete programma’s op een device naar keuze, via je telefoon, tv, laptop of tablet.
 • Je kunt ook in het buitenland NLZIET gebruiken. Kijk vanuit heel de EU.
 • Andere sportprogramma’s kijken zoals wedstrijden van de Europa League, Champions League en Veronica Inside.


De woestijnrally

Een van de grootste woestijnraces ter wereld gaat weer van start in januari. De Dakar Rally zal ook dit jaar beginnen in Saoedi-Arabië en zal de hele maand januari plaatsvinden. In deze spectaculaire rally rijden auto’s, vrachtwagens, quads en motoren een race door het Midden-Oosten.


Geschiedenis van de Dakar Rally

De Dakar Rally is een fenomeen dat al sinds 1979 gehouden wordt. De race heeft al in meerdere werelddelen plaatsgevonden. Sinds 2020 wordt de race gehouden in het Midden Oosten, namelijk Saoedi-Arabië. In de beginjaren zijn de races gehouden in Afrika en Europa en van 2009 tot en met 2019 vonden ze plaats in de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Bolivia, Chili en Peru. De laatste twee seizoenen vindt de race plaats in Saoedi-Arabië, waar er een enorme woestijn is en de deelnemers een heftige race voor de boeg staat.


RTL GP: Dakar live

Bij NLZIET kun je elke dag live kijken naar RTL GP: Dakar. Doordeweeks kun je het programma om 19:00 bekijken. In het weekend kun je al een uurtje eerder genieten van een van je favoriete sportprogramma’s, namelijk om 18:00.  Heb je het begin van een aflevering gemist? Geen zorgen! Je kunt het programma vanaf het begin afspelen zodat je helemaal niks hoeft te missen van de Dakar Rally. Is bijvoorbeeld je partner nou NLZIET aan het kijken op de televisie? Niks aan de hand. NLZIET kan op twee apparaten tegelijk gebruikt worden zodat jij tegelijkertijd kunt kijken naar de Dakar Rally.


Wist je dat?

 • Je RTL: GP Dakar dagelijks kunt kijken bij NLZIET?
 • Dat je de afleveringen van het laatste seizoen kunt terugkijken?
 • De race één van de grootste races ter wereld is?
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Op welke zender wordt RTL GP: Dakar uitgezonden?

Je kijkt dagelijks naar RTL GP: Dakar op RTL 7.

Hoeveel seizoenen heeft RTL GP: Dakar?

De laatste twee seizoenen van de negentien kun je terugkijken bij NLZIET.

Kan ik RTL GP: Dakar in het buitenland kijken?

In heel de EU kun je ongestoord de Dakar Rally volgen.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze, zoals je tv, smartphone, laptop of tablet.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 36 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode word je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is elk moment opzegbaar.