VRT live kijken via NLZIET

Wil je VRT live kijken? Met de app van NLZIET kun je waar en wanneer je wilt live tv-kijken. Kijk gemakkelijk tv via internet op een apparaat naar keuze. Je kijkt niet alleen naar programma’s van VRT en Sporza, maar ook naar andere tv-zenders. Probeer 14 dagen gratis en mis niets meer van jouw favoriete programma’s.


Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


Online tv-kijken

Met NLZIET kun je programma’s van VRT online kijken. Kijk programma’s van onder andere de zenders Ketnet, Eén en Canvas. En dat is niet het enige, het aanbod is namelijk veel groter. Kijk in totaal naar 38 tv-zenders.

Stream gemakkelijk jouw favoriete programma’s via je Chromecast, Fire TV, Apple TV, Android TV, smart tv of kijk op een klein scherm, zoals je laptop, smartphone of tablet.


Jouw favoriete VRT programma’s

Zit jij dagelijks klaar om VRT live te kijken? Kijk programma’s als Reizen Waes, Taboe, Down the road of series, zoals Undercover en Lost Luggage. Of ben jij meer van de actualiteitenprogramma’s? Met de Ideale Wereld, Terzake en De Afspraak blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws. Voor kinderen biedt VRT Tik Tak, #LikeMe en Hoodie.


Probeer 14 dagen gratis

Met de app van NLZIET maakt het niet uit waar je bent, en daarom kun jij VRT live kijken wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kijk je tv zonder kabels of kastjes, dus je tv-abonnement is niet meer nodig. Kijk gemakkelijk tv op een apparaat naar keuze en probeer 14 dagen gratis.

Veelgestelde vragen

Kan ik VRT live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s via de VRT livestream kijken, zoals de zenders Eén, Ketnet en Canvas. Ook kun je de sportzender Sporza live kijken met NLZIET.

Wat is het voordeel van VRT live kijken via internet?

Het voordeel van live tv-kijken via internet, is dat je tv-kijkt zonder kabels of kastjes. Installeer de app op een device naar keuze en je kunt overal gemakkelijk online tv-kijken. Zelfs als je op vakantie bent In het buitenland, is NLZIET beschikbaar.

Kan ik ook programma’s van VRT terugkijken?

Ja, je kunt sommige programma’s van VRT terugkijken.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je naar 38+ tv-zenders kijken van NPO, RTL, SBS en de regionale omroepen.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.