VRT live kijken via NLZIET

Wil je VRT live kijken? Met de app van NLZIET kun je waar en wanneer je wilt live tv-kijken. Kijk gemakkelijk tv via internet op een apparaat naar keuze. Je kijkt niet alleen naar programma’s van VRT en Sporza, maar ook naar tv-zenders van de Nederlandse tv. Probeer 14 dagen gratis en mis niets meer van jouw favoriete programma’s.

Zomeraanbieding

Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen, want met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder kastjes en kabels, in heel de EU! Kijk op meerdere apparaten, zoals je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk nu 2 maanden voor €4,95, daarna €7,95 per maand.Voordelen van NLZIET

  • Programma’s live kijken
  • 38 zenders van de Nederlandse én Vlaamse tv
  • Bepaal zelf waar en hoe je online tv-kijkt
  • Kijk op je tv, telefoon, tablet of laptop
  • Kijk tv zonder kabels of kastjes
  • NLZIET is beschikbaar in heel de EU
  • Kijk VRT tot 7 dagen terug


Online tv-kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je programma’s van VRT online kijken. Kijk programma’s van onder andere de zenders Ketnet, Eén en Canvas. En dat is niet het enige, het aanbod is namelijk veel groter. Kijk in totaal naar 38 tv-zenders van de Nederlandse en Vlaamse tv. Stream gemakkelijk jouw favoriete programma’s via je Chromecast, Fire TV, Apple TV, Android TV, smart tv of kijk op een klein scherm, zoals je laptop, smartphone of tablet.


Jouw favoriete VRT programma’s

Zit jij dagelijks klaar om VRT live te kijken? Kijk programma’s, zoals Reizen Waes, Taboe, Down the road of series, zoals Undercover en Lost Luggage. Of ben jij meer van de actualiteitenprogramma’s? Met de Ideale Wereld, Terzake en De Afspraak blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws. Voor kinderen biedt VRT Tik Tak, #LikeMe en Hoodie.


Probeer 14 dagen gratis

Met de app van NLZIET maakt het niet uit waar je bent, en daarom kun jij VRT live kijken wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kijk je tv zonder kabels of kastjes, dus je tv-abonnement is niet meer nodig. Kijk gemakkelijk tv op een apparaat naar keuze en probeer 14 dagen gratis.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik VRT live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je alle programma’s via de VRT livestream kijken, zoals de zenders Eén, Ketnet en Canvas. Ook kun je de sportzender Sporza live kijken met NLZIET.

Wat is het voordeel van VRT live kijken via internet?

Het voordeel van live tv-kijken via internet, is dat je tv-kijkt zonder kabels of kastjes. Installeer de app op een device naar keuze en je kunt overal gemakkelijk online tv-kijken. Zelfs als je op vakantie bent In het buitenland, is NLZIET beschikbaar.

Kan ik ook programma’s van VRT terugkijken?

Ja, je kunt ook programma’s van VRT terugkijken. Alle zenders van VRT zijn tot 7 dagen in replay terug te kijken.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je naar 38 tv-zenders kijken van NPO, RTL, SBS en de regionale omroepen.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van VRT, NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.