Wie is de Mol finale 2022

Aanstaande zaterdag weten we het eindelijk: Wie is de Mol van 2022? Na het grote avontuur in Albanië zijn er nog drie finalisten over: Everon Jackson Hooi, Fresia Cousiño Arias en Kim-Lian van der Meij. Wie is de Mol finale live kijken? Meld je aan en kijk direct!Everon Jackson Hooi

Everon Jackson Hooi is voornamelijk bekend van zijn rol als Bing in Goede Tijden, Slechte Tijden. Everon is een kandidaat die de andere kandidaten vertrouwden. Hij werd, na het vertrek van Hila, penningmeester en hij ging hard op zoek naar het verloren geld. Was dit vertrouwen echt of speelde hij als acteur de rol als Mol?


Fresia Cousiño Arias

Fresia Cousiño Arias is sinds 2018 sportpresentator bij ESPN. Als groot sport fan liet Fresia haar meest fanatieke kant zien tijdens de opdrachten in Wie is de Mol? Ze was daarnaast ook een sympathieke kandidaat, alle andere kandidaten mochten haar graag. Heeft Fresia iedereen om de tuin kunnen leiden met haar fanatieke en sympathieke spel als Mol 2022?


Kim-Lian van der Meij

Zangeres, actrice en presentatrice Kim-Lian van der Meij presenteert programma’s als Thank You For The Music en 50/50. Kim-Lian werd vanaf het begin al door meerdere personen verdacht. Ze steelde geld uit de pot en maakte verschillende duidelijke fouten. Probeert Kim-Lian haar medekandidaten op het verkeerde spoor te zetten of zijn dit echte streken van de Mol?


Afleveringen titels

Naast het aandachtig observeren van de finalisten worden er ook meerdere Wie is de Mol? hints gegeven door de makers van het programma. Zo kan de kijker erachter komen wie de Mol is. Eén van deze hints zijn de namen van de afleveringen. We hebben ze alle 9 voor je op een rijtje gezet.


Aflevering 1: De tijd zal het leren

Aflevering 2: Zwijgen

Aflevering 3: Nietszeggend

Aflevering 4: Stemmen

Aflevering 5: Kettingreactie

Aflevering 6: Golfbeweging

Aflevering 7: Coulissen

Aflevering 8: Mollenvanger

Aflevering 9: Bedriegen


Wie is de Mol? hints

Wij hebben de laatste aflevering van Wie is de Mol? extra goed geanalyseerd en de belangrijkste molacties van onze finalisten uit gehaald.

Fresia heeft in de eerste opdracht: Alarmerend, geen geld verdiend. Ze had twee grote bedragen gevonden, maar ze werd gepakt door de bewaker. Everon heeft drie bedragen gevonden, maar deze waren opvallend laag. Kim-Lian kwam met hoge bedragen veilig de deur uit. Betekent dit dat we Kim-Lian kunnen uitsluiten als Mol?

In de supermarktopdracht vond Fresia een feestmasker. Zou ze al geweten hebben dat de laatste aflevering een gemaskerd bal is?

Het thema van dit seizoen Wie is de Mol? heeft veel te maken met goud. Het molgeld heeft een gouden randje en we zien elke keer het gouden masker terugkomen. Kim-Lian won een gouden stuiver, en presenteerde in 2013 het Gouden Televizierring-gala in een gouden jurk. Opvallend: in dat jaar won Wie is de Mol? de felbegeerde ring.

Kun jij het verband leggen tussen deze hints en zo de Mol van Wie is de Mol? 2022 ontmaskeren?

Kijk Wie is de Mol finale live bij NLZIET

Kijk alle afleveringen van Wie is de Mol? terug bij NLZIET. En kijk de Wie is de Mol? finale live op zaterdag 5 maart om 20:30 bij NLZIET. Veel kijkplezier!