Nu bij NLZIET: De Luizenmoeder

De allesoverheersende “moedermaffia”

 

In de nieuwe comedyserie De Luizenmoeder van AVROTROS speelt Jennifer Hoffman de rol van Hannah. Hannah is een gescheiden moeder die pijnlijke en herkenbare situaties op de nieuwe basisschool van dochter Floor meemaakt.

 

Hannah is vastberaden om na haar scheiding haar leven zo snel mogelijk weer ‘normaal’ te laten lijken. Tijdens de eerste schooldag van Floor maakt Hannah kennis met de andere moeders op het schoolplein, de ouderraad en schooldirecteur. De vreemde leerkrachten en de allesoverheersende “moedermaffia” maken het haar niet gemakkelijk en ze wordt dan ook aangewezen als de nieuwe luizenmoeder!

 

 

Weetje:

Een van de hoofdpersonages van De Luizenmoeder, Juf Ank, zingt elke ochtend met haar leerlingen: “Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent, ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Stamp met je voeten en je handen in de zij, ik ben Ank en wie ben jij?”

Toen André van Duin het kinderliedje in De Wereld Draait Door zong besloten de Gebroeders Rossig uit Wijchen er een carnavalsversie van te maken. Het nummer staat nu in de top 3 van meest gedownloade nummers in iTunes!

 

De serie bestaat uit 10 afleveringen en start vanaf 14 januari. Veel kijkplezier!