Deze programma's mag je niet missen!

Komende maand kijk je weer naar veel nieuwe programma’s op NLZIET! Nu de finales van The Voice en WIDM (bijna) achter de rug zijn, hebben we weer nieuwe kijktips voor je. Wat dacht je van deze programma’s?

Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!

Hotter Than My Daughter

Hotter Than My Daughter is weer te zien bij RTL 5! Het programma wordt nu voor het eerst gepresenteerd door Bridget Maasland. Dochters die zich doodschamen voor de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeders vragen om hulp. Bridget Maasland schiet te hulp en geeft de moeder en/of de dochter een hoognodige make-over.

Vanaf 2 maart om 20.30u te zien op RTL 5.

DREAM SCHOOL

In DREAM SCHOOL proberen bekende Nederlanders schoolverlaters te inspireren om zichzelf verder te ontwikkelen. De jongeren zijn tussen de 16 en 23 jaar en stuk voor stuk zijn ze vastgelopen in het reguliere schoolsysteem. Gaat het DREAM SCHOOL wel lukken om door te dringen tot de drop outs?

Vanaf 3 maart om 20.25u op NPO 3.

Op Goed Geluk

Op Goed Geluk is een datingprogramma waarin één single man of vrouw uit drie kandidaten de “ideale partner” kiest. Het winnende stel gaat samen op reis en doet in een volgende uitzending verslag over hoe ze elkaar hebben beleefd. Het programma was erg populair in de jaren ’80 en komt nu wederom terug met een nieuw seizoen en een nieuwe presentator, Paul de Leeuw.

Vanaf 4 maart om 20.30u op RTL 4.

Ladies Night

Ladies Night is DE talkshow voor vrouwen! Presentatrice Merel Westrik praat met haar gasten over dát wat vrouwen raakt en bezighoudt. Persoonlijke gesprekken vol humor en ook stevige discussies. Ook zijn er wekelijks muzikale optredens te verwachten!

Vanaf 4 maart om 20.30u op Net5.

Mr. Frank Visser rijdt visite

In Mr. Frank Visser rijdt visite gaat hij op pad in heel Nederland om mensen van hoognodig juridisch advies te voorzien. Is hun claim terecht of onterecht? Mr. Frank Visser weet zelfs de moeilijkste dilemma’s op te lossen.

Vanaf 5 maart om 21.30u op SBS6.

The Voice Kids

The Voice Kids gaat weer van start! De talentenjacht is voor kinderen, maar vergis je niet! Deze kinderen zijn erg getalenteerd. De Kids krijgen in ‘The Blind Auditions’ de kans om zichzelf te bewijzen voor de coaches en door te mogen naar ‘The Battles’. Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Wendy van Dijk.

Vanaf 6 maart om 20.30u op RTL 4.

Wie Het Laatst Lacht

Doodgewone Nederlanders en bekende Nederlanders worden verrast door bizarre, onverwachte of vreemde situaties. Hoe reageren ze als ze in de maling worden genomen? De verborgen camera’s zullen ervoor zorgen dat dat duidelijk in beeld komt.

Vanaf 6 maart om 20.30u op SBS6.

Dit Was Het Nieuws

De puntentelling is niet belangrijk, maar alsnog strijden de twee teams tegen elkaar! Dit Was Het Nieuws is een spelprogramma waarin twee teams bestaand uit een vaste teamleider en een wekelijkse gast de strijd met elkaar aangaan. Wel wordt er aan het einde een winnaar aangewezen.

Vanaf 7 maart om 21.40u op NPO 1.

The Big Escape

Tien deelnemers proberen te ontsnappen uit de meest uitdagende escaperooms. Elke aflevering bevinden de deelnemers zich in en andere situatie waar ze complexe opdrachten moeten voltooien. Dit seizoen staan de opdrachten in het teken van technische ontwikkelingen en vooruitgang.

Vanaf 16 maart om 20.25u op NPO 3.

Veel kijkplezier!