Nieuwe programma's in januari

Het nieuwe jaar is begonnen! Dat betekent dat er ook weer nieuwe programma’s en series te zien zijn op NLZIET. Luid het nieuwe jaar in met je favoriete programma.

 

RTL GP: Dakar

RTL GP houd je op de hoogte van alle gebeurtenissen in de Dakar Rally. Dagelijks is het programma te zien op RTL 7. Daarnaast heeft RTL GP een live blog die je op de hoogte houdt. De hele dag door is de Dakar Rally van minuut tot minuut te volgen. Vanaf 4 januari op RTL 7.

 

Married At First Sight

Married At First Sight is nu terug met een nieuwe presentator, namelijk Carlo Boszhard. In het nieuwe seizoen wagen zes koppels de sprong in het diepe om met elkaar te trouwen, zonder elkaar ooit eerder gezien te hebben. Ze worden door deskundigen aan elkaar gekoppeld. Na vijf intensieve weken wacht de grote beslissing: blijven de koppels gelukkig getrouwd of worden de scheidingspapieren ondertekend? Vanaf 6 januari op maandag- én dinsdagavond om 20.30u op RTL 4.

 

Vier Handen Op Eén buik

In Vier Handen Op Eén buik helpen verschillende, bekende moeders aanstaande moeders met hun zwangerschap. Dit seizoen zullen onder anderen Nienke Plas, Monica Geuze en Kim Kötter te zien zijn. Zij begeleiden de moeders met de voorbereiding op de bevalling en het moederschap. Vanaf 7 januari om 20.25u op NPO 3.

 

New Amsterdam

De favoriet van Net5, New Amsterdam, komt weer op de buis. New Amsterdam is een serie over het oudste ziekenhuis van Amerika en tevens het enige ziekenhuis waar iedereen terecht kan. Hier doet Dr. Max Goodwin zijn intrede als nieuwe medisch directeur. Zijn onconventionele methodes zorgen voor de nodige onrust binnen het team. Bij Dr. Goodwin gaat het niet om geld verdienen, maar om mensen en zorg. Vanaf 7 januari om 21.25u op Net5.

 

Down met Johnny

In de reeks Down met Johnny schakelen jongeren met een beperking Johnny in om de wens van iemand anders uit te laten komen. De mooiste dromen komen voorbij, zoals straaljager vliegen, doedelzak spelen in ’s werelds beste doedelzakband in Schotland en nog veel meer. Degene met een beperking helpt zelf actief mee om de wens van de ander te laten uitkomen. Vanaf 8 januari om 20.30u op SBS6.

 

Help, mijn man is klusser!

Help, mijn man is klusser! Vrouwen schakelen John Williams in, omdat ze ten einde raad zijn. Ze moeten leven in halfverbouwde woningen vanwege hun mannen die een puinhoop maken van de huizen. Maar geen klus is te groot voor Ronald, Marcel en Ruud. Ze verbouwen en renoveren de woningen volledig. Vanaf 8 januari om 20.30u op RTL 4.

 

Over Mijn Lijk

In Over Mijn Lijk volgt Tim Hofman vijf jonge mensen die door een ongeneeslijke ziekte snel dood gaan. Hun levensverwachting is kort maar dat houdt onze vijf helden niet tegen om keihard te leven! Vanaf 9 januari om 21.25u op NPO 1.

 

Wie is de Mol?

Het is alweer bijna tijd voor Wie is de Mol? Wekenlang moeten bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren in China. Ze hebben als doel om geld te verdienen voor de pot. In het programma draait het om teamwork. Maar kun je iedereen wel vertrouwen? Uiteindelijk is maar één iemand de Mol. Vanaf 11 januari om 20.30u op NPO 1.

 

Hart van Oranje

Altijd al willen weten hoe de Oranjes leven? Kijk dan het nieuwe SBS-programma Hart van Oranje. Sandra Schuurhof geeft dagelijks een kijkje in het leven van de Oranjes. Wat gebeurt er achter de paleisdeuren, wie zoekt de kleding van koningin Máxima uit, hoe hoort het nou echt in koninklijke kringen en is de mediacode nog wel van deze tijd? Sandra reist de wereld over en spreekt het koningspaar en de familieleden op het paleis, bij staatsbezoeken en officiële werkbezoeken. Vanaf 14 januari om 21.30u op SBS6.

 

Lang Leve de Liefde

De nieuwe datingshow Lang Leve de Liefde wordt elke werkdag uitgezonden! Het nieuwe datingprogramma is een samenwerking met Relatieplanet. Op die manier worden er matches gemaakt. De potentiële koppels blijven minimaal 24 uur en maximaal vijf dagen bij elkaar. Na de lange date gaan de stellen gelijk samenwonen in een zogenoemde `Lang leve de liefde’-huis. Zal dit experiment bij de nieuwe liefdes slagen? Vanaf 20 januari om 19.00u op SBS6.

 

 

Veel kijkplezier!