Nieuwe programma's in december toegevoegd

Dit zijn de leukste kijktips van december

 

December is voor veel mensen een hectische maand vol met gezelligheid en familiebezoek. Je komt er dan ook niet altijd aan toe om te genieten van je vaste tv-avond. Met NLZIET kijk je gemakkelijk terug wat je allemaal gemist hebt:

 

Een Huis Vol

In een huis vol krijg je de levens van drie gezinnen te zien die hectischer zijn dan normaal. Eén van de gezinnen bestaat zelfs uit twaalf personen! In de serie zie je hoe zij een manier hebben gevonden om hun grote gezin draaiende te houden.

 

De Slimste Mens

In de Slimste Mens zie je iedere dag drie bekende Nederlanders die tegen elkaar gaan strijden voor de titel ‘De Slimste Mens’. Na elke aflevering valt er één kandidaat af. De anderen gaan door naar de volgende ronde waar ze zichzelf weer mogen bewijzen.

 

Serious Request TV

Dit jaar staat het Glazen Huis in Apeldoorn. Het geld dat opgehaald wordt zal naar kinderen gaan die noodgedwongen gescheiden van hun ouders leven. Hoe het eraan toe gaat in Apeldoorn kan je zien op Serious Request TV!

 

Het doet zo zeer

In de documentaire van Heleen van Royen: ‘Het doet zo zeer’ laat ze de laatste jaren van haar dementerende moeder zien. Alle moeilijke beslissingen komen voorbij van verhuizen tot aan euthanasie.

 

Grenzeloos Verliefd

Dappere Nederlanders die de hele wereld over gaan om bij hun geliefdes te zijn. Hoe is het als je echt bij elkaar gaat wonen in een ander land? Zijn de cultuurverschillen te overbruggen of wordt het te veel?

 

Steenrijk, Straatarm

Na het succes van het eerste seizoen is nu ook het tweede seizoen begonnen. Hierin zijn nieuwe gezinnen te zien die van leven wisselen en ontdekken hoe het is om heel weinig of heel veel geld uit te geven.

 

Homeless Experience

Na acteur Dragan Bakema laat nu ook Imanuelle Grives drie weken lang alles achter om op straat te gaan leven. In een voor haar onbekende stad moet ze zien te overleven en gaat ze opzoek naar drinken, eten en een slaapplek.

 

Jan Wordt Vader

Jan Versteegh schreeuwt het van de daken wanneer hij hoort dat hij vader wordt! In zijn nieuwe programma zoekt hij uit wat het voor hem betekent om vader te worden en vraagt hij zich af wanneer je een goede vader bent.

 

Zo viert Nederland Kerst

Vijf verschillende presentatoren reizen door het hele land en gaan op zoek naar echte kerstfanaten. De nadruk wordt gelegd op prachtig versierde huizen en de leukste kerstmarkten!

 

 

Veel kijkplezier!