In april komen er weer genoeg nieuwe programma’s, nieuwe seizoenen, series en films op tv. We hebben de beste programma’s en series voor je op een rijtje gezet!


De Verraders

Eindelijk! De Verraders is vanaf 1 april te zien! In De Verraders gaan 18 bekende Nederlanders, onder leiding van Tijl Beckand, samenwerken in missies om zo zilver te bemachtigen voor de pot. Onder hen verstoppen zich enkele Verraders. Deze verraders zorgen voor angst, verdeeldheid en verdachtmakingen. Weten de Getrouwen de Verraders te ontmaskeren en het zilver binnen te slepen? Kijk vanaf 1 april elke vrijdag naar De Verraders bij NLZIET.


RTL 7 films: movies voor mannen

Klaar voor een beetje actie? In de maand april worden de beste actiefilms uitgezonden op RTL 7. De maand begint met de actiefilm Escape Plan op vrijdag 1 april om 20.30u bij NLZIET.


De Enige Echte

In De Enige Echte, gepresenteerd door Nikkie de Jager, hebben vier bekende Nederlanders wekenlang geoefend om met vier professionals een spectaculaire show te geven. Het enige probleem is dat ze allemaal hetzelfde masker op hebben. Kan de jury, bestaande uit Caroline Tensen, Maik de Boer en Jamai Loman, raden wie van de vijf bijvoorbeeld de echte Kim Feenstra is? Kijk 2 april om 20.00u naar deze eenmalige special. Special toch gemist? Kijk wanneer je wil De Enige Echte terug bij NLZIET.


Code van Coppens

In een race tegen de klok gaan wekelijks twee duo’s van bekende Nederlanders op zoek naar aanwijzingen in speciaal gebouwde spectaculaire escape rooms. Deze Nederlandse versie wordt gepresenteerd door de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens. Kijk vanaf 2 april elke zaterdag om 20.30u naar Code van Coppens bij NLZIET.


Ronde van Vlaanderen

Mathieu van der Poel heeft zich helemaal klaargestoomd voor de Ronde van Vlaanderen. Hij is er klaar voor om Nederland op 3 april te vertegenwoordigen. Kijk naar deze spannende wielerwedstrijd bij NLZIET.


De Slechtste Chauffeur van Nederland

In de Slechtste Chauffeur van Nederland wordt er uit acht slechte chauffeurs de allerslechtste chauffeur gekozen. De kandidaten worden getest op hun rijvaardigheid en verkeersinzicht. Het nieuwe seizoen, gepresenteerd door John Williams, is vanaf 6 april op RTL 5 te zien. En na elke aflevering kijk je een aflevering vooruit bij NLZIET.


Verslaafd!

In Verslaafd! worden mensen die verslaafd zijn aan drugs en alcohol geholpen. Door middel van een Interventie worden ze naar een afkickkliniek gebracht om daar af te kicken. Ewout Genemans volgt dit proces en helpt de wanhopige familie. Het nieuwe seizoen van Verslaafd! is vanaf 6 april wekelijks om 20.30u te zien bij NLZIET.


De Kraak

De Vlaamse thrillerserie De Kraak, van de makers van Undercover, gaat over een jonge IT-student, die na het winnen van een hackers wedstrijd wordt gerekruteerd door een oplichtersbende. De Kraak is vanaf 8 april om 20.30u te zien bij NLZIET.


Make Up Your Mind

Door het grote succes van Make Up Your Mind vorig jaar komen er dit jaar vijf afleveringen! 20 bekende Nederlanders worden volledig omgetoverd tot prachtige dragqueens. Teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer moeten, onder leiding van Carlo Boszhard, samen met een wisselend panellid de dragqueens ontmaskeren. Deze spectaculaire show is vanaf 9 april te zien bij NLZIET.


Oh, Wat Een Jaar!

In Oh, Wat Een Jaar! gaan Chantal Janzen en teamcaptains Ruben Nicolai en Carlo Boszhard elke aflevering terug naar een bepaald jaar. De captains vormen iedereen aflevering een duo met een bekende Nederlander die dat jaar bewust heeft meegemaakt. Het nieuwe seizoen van dit hilarische en muzikale programma is vanaf 9 april weer elke week te zien bij NLZIET.


Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race is de enige wielerwedstrijd die zich nog afspeelt in Nederland. Professionele wielrenners van over de hele wereld komen op 10 april naar Nederland om deze bloedstollende en slopende race te winnen.


The Passion

The Passion is een jaarlijks muzikaal evenement dat tijdens Pasen op Witte Donderdag wordt gespeeld. Het verhaal van de lijdensweg Jezus wordt op een moderne manier verteld. The Passion speelt zich elke keer af in een andere stad, dit jaar in Doetinchem. Kijk donderdag 14 april om 20.30u naar NLZIET.


BN’ers in het ziekenhuis

Natasja Froger, Philippe Geubels, Rachel Hazes en Caroline van der Plas gaan na een intensieve spoedcursus aan het werk als stagiaires in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Zo leren zij van de hardwerkende verpleegkundigen hoe het is om te werken in de zorg. Kijk vanaf woensdag 20 april om 20.30u naar NLZIET en kijk na iedere aflevering één aflevering van BN’ers in het ziekenhuis vooruit.


Beat The Champions VIPS

In Beat The Champions VIPS gaan twaalf bekende Nederlandse quizliefhebbers de strijd aan met de vijf quizmasters. In deze speciale afleveringen proberen de bekende Nederlanders, onder leiding van Chantal Janzen geld in te zamelen voor hun eigen gekozen doel. Beat The Champions VIPS is vanaf 27 april te zien bij NLZIET.


The Greatest Hits

De maand april staat bij Net 5 volledig in het teken van The Greatest Hits. Een programma dat volledig in het teken staat van muziek. In The Greatest Hits: met stip op 1, gaan verschillende bekende Nederlanders terug de tijd in naar hun favoriete muziek.


Verder worden de leukste muziekfilms uitgezonden en staat de maand in het teken van muziekdocumentaires over de grootste artiesten uit onze tijd zoals, Adele, Lady Gaga en Whitney Houston. Kijk de hele maand naar de The Greatest Hits bij NLZIET.


Tip: wil je geen enkele kijktip missen? Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte!