Welke nieuwe series en programma’s komen er in februari 2022 op NLZIET? Wij zetten de leukste kijktips op een rij met de startdatum erbij, want er komen een hoop nieuwe programma’s!

Tip: heb je een pareltje gevonden die meer mensen moeten zien? Deel je favoriete serie met je vrienden in de NLZIET-app.


Olympische Winterspelen

De samenvattingen van de Olympische Winterspelen worden bij NLZIET uitgezonden, live op NPO 1. Naast de samenvattingen wordt iedere werkdag de belangrijkste sporten uitgelicht van 03.00u tot 17.00u via het programma Peking live, waar de focus op schaatsen ligt.
Van 4 februari t/m 20 februari op NPO 1.


Volg Je Me Nog?

Onder leiding van Ruben Nicolai strijden in de komische panelshow ‘Volg Je Me Nog?’ teamcaptains Tijl Beckand en Nynke de Jong met twee BN’ers in hun team in verschillende spellen om de meeste likes. Wie weet het meest over de online wereld?
Vanaf 10 februari op RTL 4.


De Verraders

In dit spannende programma komen achttien BN’ers samen voor een adembenemend spel in een kasteel in Zuid-Limburg. Drie van de kandidaten worden de verraders en de overige spelers krijgen een rol als getrouwe. Elke nacht ‘vermoorden’ de verraders een getrouwe. Wie gaat er uiteindelijk met de schat vandoor? Kijk De Verraders seizoen 2 iedere week bij NLZIET.
Vanaf 20 februari op RTL 4. • logo

  Afl. 7

  Vr 13 mei. • 20:00

  1u 7m min

 • logo

  Afl. 6

  Vr 6 mei. • 20:00

  1u 13m min

 • logo

  Afl. 5

  Vr 29 apr. • 20:00

  1u 11m min

 • logo

  Afl. 4

  Vr 22 apr. • 20:00

  1u 5m min

 • logo

  Afl. 3

  Vr 15 apr. • 20:05

  1u 11m min

 • logo

  Afl. 2

  Vr 8 apr. • 20:00

  1u 10m minDe Avondshow – Met Arjen Lubach

Arjen Lubach is terug met een avondshow! Een nieuwe, satirische show die het vervolg is op Zondag met Lubach. Vanaf 22.10u op NPO 1 worden de afleveringen uitgezonden.
Vanaf 21 februari op NPO 1.


Familie Gillis: massa is kassa

Ook in dit seizoen worden miljonair Peter Gillis en zijn vriendin Nicol gevolgd in massa is kassa. Peter is oprichter van De Oostappen Groep Vakantieparken. Hij runt tien vakantieparken door heel Nederland en België. 
Vanaf 22 februari op SBS6.


Champions League: Benfica – Ajax

Eindelijk is het zover, de Champions League gaat weer van start met de eerste wedstrijd Benfica – Ajax. Op RTL 7 kijk je de live uitzendingen van de Champions League. Gemist? Alle afleveringen kijk je tot 7 dagen terug.
Vanaf 23 februari op RTL 7.


De Erfgenaam

In dit programma gaat presentator Ruben Nicolai op zoek naar rechtmatige erfgenamen van onbekende nalatenschappen. Tijdens zijn zoektocht naar deze erfgenamen komen vaak bijzondere familiegeschiedenissen aan het licht.
Vanaf 23 februari op RTL 4.


Hazes is de Basis

Een nieuw programma waarin ruim twintig artiesten een cover maken van de bekendste Hazes-nummers. Het programma wordt gepresenteerd door Jeroen van der Boom.
Vanaf 26 februari op SBS6.


Hoge Bomen

Jeroen van der Boom presenteert dit seizoen weer Hoge Bomen! In dit programma ontvangt de zanger en presentator een bekende gast waarmee hij in een persoonlijk gesprek aan de piano het leven van diegene schetst.
Vanaf 26 februari op SBS6.


Boer zoekt Vrouw

Yes, het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gaat weer van start. In dit populaire programma gaan alleenstaande boeren op zoek naar ware liefde. Elke boer kiest vier kandidaten uit die bij hem of haar op de boerderij mogen logeren. Uit die kandidaten worden de matches gekozen. Boer zoekt Vrouw gemist? Bij NLZIET kijk je alle seizoenen terug.
Vanaf 27 februari op NPO 1.


Humberto

Humberto houd je op de hoogte van al het laatste nieuws dit tv-seizoen. Er is genoeg op tv namelijk! In februari is er ook genoeg sport te zien, zoals de Olympische Winterspelen en de Champions League. Humberto bespreekt alle hoogtepunten in zijn talkshow.
Vanaf 27 februari op RTL 4.


Veel kijkplezier!