De must-see's in december!

Yes, je raakt niet uitgekeken, want er beginnen weer zoveel nieuwe programma’s deze maand! Voor welk programma reserveer jij een avondje op de bank? Veel kijkplezier!

 

Flikken Maastricht

Eindelijk, Flikken Maastricht begint weer! Dertien weken lang kijk je op vrijdagavond naar Floris Wolfs en Eva van Dongen. Zij bestrijden de misdaad in en rondom Maastricht. Hoe pakt Eva de draad weer op na wat Bols heeft aangericht?

Flikken Maastricht is vanaf 7 december te zien bij NPO 1

 

Heel Holland Bakt

We hebben er lang op moet wachten, maar eindelijk begint het zesde seizoen van Heel Holland Bakt! Uit de ruim 500 kandidaten worden de vijftien beste thuisbakkers gekozen, zij zullen tegen elkaar gaan strijden voor de titel “Beste thuisbakker van Nederland”.

Heel Holland Bakt is vanaf 9 december te zien bij NPO 1

 

vtwonen verhuist

Verhuizen is één van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van de meeste mensen. Kees Tol en zijn team schieten te hulp bij de verhuizingen van nietsvermoedende mensen. Zij mogen alles uit handen laten vallen. Het team van vtwonen zorgt voor de verhuizing én voor de styling. Benieuwd?

vtwonen verhuist is vanaf 9 december te zien bij SBS6

 

De Slimste Mens

Wie wordt deze winter De Slimste Mens? Onder leiding van presenator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem gaan drie prominente Nederlanders de strijd met elkaar aan. Ga jij kijken?

De Slimste Mens is vanaf 10 december te zien op NPO 2

 

Mijn Kerst is de beste

Frank en Rogier, bekend van Paleis voor een Prikkie, zijn terug! Vier kerstgekke duo’s gaan de strijd met elkaar aan: wie organiseert het beste kerstfeest? Op vrijdag is de weekfinale en weten we wie er wint.

Mijn Kerst is de beste is vanaf 10 december te zien bij Net5

 

Gevoel voor Tumor

In deze Belgische serie volg je Tristan. Hij heeft zijn leven helemaal op orde: zijn studie geneeskunde gaat goed, hij speelt met vrienden in een rugbyteam en heeft veel succes bij de vrouwen. Tot er bij hem kanker wordt ontdekt. Zijn leven staat in eens op zijn kop.

Gevoel voor Tumor is vanaf 16 december te zien bij NPO 3

 

Ik Vertrek Kerstspecial

De meeste mensen vieren Kerst samen met vrienden en familie. Maar wat als je geëmigreerd bent naar het buitenland? In twee speciale kerstafleveringen van Ik Vertrek krijgen bekende gezichten uit het programma een onvergetelijke Kerst!

Ik Vertrek Kerstspecial is vanaf 22 december te zien op NPO 1

 

All You Need Is Love Kerstspecial

Op de avond voor Kerst kijk je natuurlijk naar de All You Need Is Love Kerstspecial! Geliefden worden met elkaar herenigd om samen Kerst te vieren. Mooier kan de Kerst niet beginnen, toch?

All You Need Is Love Kerstspecial is op 24 december te zien op RTL 4

 

Veel kijkplezier!