Met NLZIET kun je naast programma’s, ook een hoop series kijken en je hebt ze vast niet allemaal gezien! Het voordeel is dat jij bepaalt wanneer je deze series kijkt. Van de meesten kun je hele seizoenen terugkijken, dus je kunt de afleveringen lekker achter elkaar kijken. We hebben een aantal leuke kijktips voor je uitgezocht, zodat jij je niet hoeft te vervelen!


Tip: heb je een pareltje gevonden die meer mensen moeten zien? Deel je favoriete serie met je vrienden in de NLZIET-app.


Red Light

Red Light is een serie over drie vrouwen die elkaar weten te vinden in de prostitutie. Ze krijgen te maken met mensenhandel en uitbuiting. Actrices Carice van Houten, Halina Reijn en Maaike Neuville vervullen de hoofdrollen. De personages blijken elkaar nodig te hebben in hun zoektocht naar vrijheid. Je kunt alle afleveringen vooruitkijken bij NLZIET!


De K van Karlijn

De komische dramaserie De K van Karlijn gaat over Karlijn, gespeeld door Tjitske Reidinga, die de diagnose borstkanker heeft gekregen. Haar man Victor heeft het vooral zwaar met dit nieuws. Karlijn wil voorkomen dat het leven van haar, haar man en hun zoon om haar ziekte gaat draaien. Ze gaat het zware traject in met een hoop humor en ironie, want de gedachte dat het wel eens fout af kan lopen wil ze niet toelaten. Kijk nu alle afleveringen bij NLZIET!

Oogappels

Lastige tieners en alle problemen die erbij komen kijken, dat is wat je kan verwachten in deze serie. Wil je een aflevering van Oogappels seizoen 3 vooruitkijken of heb je de eerste seizoenen van Oogappels gemist? Dat kan bij NLZIET!


Penoza

Penoza is een populaire misdaadserie in de Nederlandse onderwereld. In deze serie komt de hoofdpersonage Carmen erachter dat haar man wel erg belangrijk is in die onderwereld. Ze wil dat hij ermee gaat stoppen, maar in plaats van dat hij stopt, krijgt zij te maken met schuldeisers die haar blijven bedreigen. Penoza gemist? Je kunt alle 5 seizoenen bij NLZIET terugkijken!


Flikken Maastricht

Flikken Maastricht is een Nederlandse politieserie die zich, zoals de naam al zegt, afspeelt in het mooie Maastricht. In deze serie volg je rechercheurs Floris Wolfs en Eva van Dongen en hun collega’s, terwijl ze moorden, misdrijven en drugszaken oplossen. Je volgt de rechercheurs en agenten in hun werk, maar krijgt ook hun privéleven mee. En in Flikken Maastricht lopen privé en werk regelmatig door elkaar. Deze serie heeft inmiddels al 15 seizoenen. Bij NLZIET kijk je ze allemaal terug. Dat wordt bingen!


Beau Sejour

Kato Hoeven wordt onder het bloed wakker in een hotelkamer van hotel BeauSéjour. Ze weet niet hoe ze daar terecht is gekomen. Tot haar schrik ziet ze zichzelf dood in bad liggen. Leeft ze nog wel? En waarom kan niemand haar zien? Kijk nu alle afleveringen bij NLZIET!


Zin gekregen om Nederlandse series te gaan bingen? NLZIET is dé plek om deze te kijken! Wil je liever buitenlandse series kijken? Dat kan ook, want met NLZIET kun je ook hele seizoenen van Cold Feet, The Nest, Silent Witness, Before We Die, Killing Eve, Years & Years en For Life kijken waar en wanneer jij wilt op een device naar keuze.


Nieuwe programma’s in maart

Heb je bovenstaande series al gezien? In maart komen er weer een hoop nieuwe programma’s. Wij zetten de leukste kijktips op een rij met de startdatum erbij!


Chateau Meiland

Wat goeeed! Een van de vrolijkste families op de Nederlandse televisie is weer terug met Chateau Meiland! Het vijfde seizoen komt in maart alweer op de buis. In het vorige seizoen zagen we dat de familie hun chateau in Frankrijk in de verkoop gooide en verhuisde naar het Gelderse Hengelo. In dit seizoen verkoopt de familie, na gedoe om het bestemmingsplan van het huis, het huis in Hengelo en gaan ze op zoek naar een nieuwe woning. Dit seizoen kun je na elke aflevering alvast de volgende aflevering exclusief vooruitkijken bij NLZIET.

Vanaf 1 maart om 20.30u op SBS6.


Chantals Beauty Camper

In het nieuwe programma Chantal’s Beauty Camper gaan Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff op pad met hun roze camper. Ze gaan op missie om mensen in Nederland een make-over te geven. De mensen die de make-over krijgen delen hun mooie verhalen en krijgen hier een onvergetelijke dag voor terug.

Vanaf woensdag 3 maart om 20.30u op RTL 4.


Wie van de Drie

Britt Dekker, Martien Meiland, Najib Amhali en Ryanne van Dorst zullen vanaf maart weer als panel te zien zijn bij het hilarische programma Wie van de Drie. Elke ronde komen er drie mensen die claimen een bepaald beroep te hebben. Aan het panel om er achter te komen wie van de drie echt dit beroep uitvoert.

Vanaf 7 maart om 20.30u bij SBS6.


Onze Boerderij in Europa

Yvon Jaspers trekt samen met een aantal Boer Zoekt Vrouw-stellen per camper door Europa in Onze Boerderij in Europa. Het leven van de boer staat sinds COVID-19 en nieuwe wetgevingen op zijn kop. Yvon gaat samen met deze stellen langs bij boerenbedrijven die de boeren al een stap voor zijn. Op deze manier kunnen ze inspiratie op doen om erachter te komen hoe zij verder kunnen gaan in hun bedrijf.

Vanaf 11 maart om 20.35u op NPO 1.


Stilte AUB!

Het nieuwe amusementsprogramma Stilte AUB! is een uitdagende afvalrace waarin 12 deelnemers, inclusief een BN-er, zich een weg banen door verschillende themakamers met allerlei obstakels. Er geldt echter één regel: er mag geen geluid boven 50 decibel gemaakt worden. Wie blijft er kalm en weet de finish te halen?

Vanaf 12 maart op SBS6. 


De Verraders

In het nieuwe en spannende programma De Verraders komen achttien BN’ers samen voor een adembenemend spel in een kasteel in Zuid-Limburg. Drie van de kandidaten worden de verraders en de overige spelers krijgen een rol als getrouwe. Elke nacht ‘vermoorden’ de verraders een getrouwe. Overdag mag de groep een poging doen deze verraders te ontmaskeren en te verbannen. Door middel van opdrachten kunnen de kandidaten zilver verdienen. Wie gaat er uiteindelijk met de schat vandoor?

Vanaf 13 maart om 21.30u op RTL 4.


We Want More

De succesvolle zangshow We Want More is terug met een tweede seizoen. In het programma laten de kandidaten het beste van zichzelf horen voor een jury bestaande uit Trijntje Oosterhuis, Henk Poort, André Hazes Jr., Davina Michelle en Ali B. De deelnemers zingen in de meest gevarieerde stijlen. Van opera tot jazz en van blues tot pop, niks is te gek in dit programma. Wie weet de jury voor zich te winnen?

Vanaf 13 maart om 20.00u op SBS6.


LEGO Masters

Yes! Het populaire programma LEGO Masters komt met een tweede seizoen! Ook in dit seizoen zullen de kandidaten de mooiste creaties maken met LEGO. Onder begeleiding van presentatoren Ruben Nicolai en Kürt Rogiers maken de duo’s aan de hand van een thema een waar kunstwerk. Ook dit seizoen zullen de bouwsels beoordeeld worden door een brickmaster. Dit seizoen is dit Jonathan Bennink, designmanager bij LEGO Creative Play Lab. Laat het bouwen maar beginnen!

Vanaf 13 maart om 20.00u op RTL 4.


Oogappels

De Nederlandse dramaserie Oogappels is terug met alweer het derde seizoen. In de serie volg je vier verschillende gezinnen waarvan hun pubers met elkaar op de middelbare school zitten. De ouders krijgen hier te maken met dagelijkse puberproblemen en hebben verschillende ideeën over het oplossen van deze problemen. Wat doe je bijvoorbeeld met social media, merkkleding, seks en drugs? Iedereen hanteert andere manieren voor het oplossen hiervan, maar ze hebben één ding gemeen: alles moet perfect!

Vanaf 24 maart op NPO 1.


Kinderen Kopen een Huis

Wat al je als ouders wilt verhuizen, maar je kinderen willen niet? Dan geef je de touwtjes volledig uit handen aan je kinderen! In het programma Kinderen kopen een huis gaan kinderen van gezinnen samen met presentatrice Leonie ter Braak en een makelaar op huizenjacht. De kinderen lijken steeds enthousiaster te worden om te verhuizen als ze zien dat er ook naar hun wensen geluisterd wordt. Zullen de ouders uiteindelijk ook blij zijn met de keuze van het huis?

Vanaf 24 maart om 21.30u op SBS6.


Veel kijkplezier!