Met NLZIET kun je naast programma’s, ook een hoop series kijken en je hebt ze vast niet allemaal gezien! Het voordeel is dat jij bepaalt wanneer je deze series kijkt. Van de meeste kun je hele seizoenen terugkijken, dus je kunt de afleveringen lekker achter elkaar kijken. We hebben een aantal leuke kijktips voor je uitgezocht, zodat jij je niet hoeft te vervelen!DNA

De serie DNA gaat over een rechercheur die een gelukkig leven leidt met zijn vrouw en kind. Hij besluit om samen met zijn gezin naar Polen te gaan om een ontvoering van een baby te onderzoeken, maar dan gebeurt het ondenkbare: zijn vrouw is plotseling verdwenen…


Nieuw Zeer

Een sketchserie over en met herkenbare, hedendaagse types en hun ergernissen. Met Ilse Warringa, Pierre Bokma en Elise Schaap. Van nepnieuws tot het klimaat, er komen allerlei onderwerpen voorbij.

Oogappels

Lastige tieners en alle problemen die erbij komen kijken, dat is wat je kan verwachten in deze serie. Wil je een aflevering van Oogappels seizoen 3 vooruitkijken of heb je de eerste seizoenen van Oogappels gemist? Dat kan bij NLZIET!


The Pier

Alejandra is een succesvol architecte en gelukkig getrouwd. Als ze er op een dag achterkomt dat haar echtgenoot een dubbelleven heeft geleid, zet dat alles op zijn kop. Ze gaat op zoek naar antwoorden en belandt in een compleet andere wereld. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien!


Klem

In de Nederlandse serie Klem zie je hoe de levens van belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius steeds meer in elkaar verstrengeld raken. Hun dochters zijn onafscheidelijke hartsvriendinnen en komen graag bij elkaar over de vloer. Hoe gaat dit verder? Kijk alle twee de seizoenen op NLZIET.


Smeris

Zin in een leuke politieserie? Dan is Smeris zeker wat voor jou! In deze serie werken rechercheurs Theo en Willem samen om zaken in Nederland op te lossen. In het finaleseizoen van Smeris moeten Theo en Willem een geroofd kunstwerk terug zien te vinden. Zoals gewoonlijk gaan ze hiervoor ongebruikelijk te werk. Liever eerst de andere seizoenen van Smeris terugkijken? Bij NLZIET kun je alle afleveringen terugkijken!


Zin gekregen om Nederlandse series te gaan bingen? NLZIET is dé plek om deze te kijken! Wil je liever buitenlandse series kijken? Dat kan ook, want met NLZIET kun je ook hele seizoenen van Grantchester, Belgravia, Poldark, The Nest, Gold Digger, Silent Witness, Before We Die, Killing Eve, Years & Years en For Life kijken waar en wanneer jij wilt op een device naar keuze.


Nieuwe programma’s in mei

Heb je bovenstaande series al gezien? In mei komen er weer een hoop nieuwe programma’s. Wij zetten de leukste kijktips op een rij met de startdatum erbij!


De beste liedjes van het Songfestival

Mei staat natuurlijk in het teken van het Eurovisie Songfestival dat op 22 mei in Rotterdam plaatsvindt. Jeroen van der Boom presenteert op 1, 8 en 15 mei de beste liedjes van het Songfestival. Er komen gasten langs die de beste liedjes ten gehore zullen brengen, zoals Glennis Grace, Ruth Jacott, Gerard Joling, Tino Martin, Anita Meyer en OG3NE.

Vanaf 1 mei om 21.30u op SBS6.

Ik Neem Je Mee

In het nieuwe programma Ik neem je mee gaan bekende SBS6-presentatoren iemands privéchauffeur zijn. Ze vervoeren gewone mensen die een bijzondere gebeurtenis in hun leven hebben meegemaakt. Het voordeel voor deze mensen is dat ze zelf mogen bepalen wie hen vervoert. Onder andere Britt Dekker, Dennis van der Geest en Gordon kruipen achter het stuur.

Vanaf 3 mei om 21.30u op SBS6.


Familie Gillis: massa is kassa

Wie van Chateau Meiland houdt, gaat ook zeker genieten van Familie Gillis. Ook in dit seizoen worden Miljonair Peter Gillis en zijn vriendin Nicol gevolgd in deze reality show. Peter is oprichter van De Oostappen Groep Vakantieparken. Hij runt tien vakantieparken door heel Nederland en België. Zijn vriendin probeert hem te helpen, net zoals hun kinderen, Mark, Ruud en Inge. Een echt familiebedrijf dus!
Vanaf 3 mei om 20.30u op SBS6.


Petit Chateau

Wat goeeed! Maxime en Montana Meiland gaan in het nieuwe programma Petit Chateau langs bij gezinnen die door omstandigheden niet hun babykamer op tijd af kunnen hebben. Samen met hun ouders Martien en Erica hebben de zussen veel ervaring opgedaan in het oppimpen van huizen en kamers. Maar nu is het tijd voor de dames om te laten zien hoe handig ze zijn.

Vanaf 6 mei om 20.30u op SBS6.


Make Up Your Mind

In programma Make Up Your Mind van RTL 4 worden bekende Nederlandse mannen omgetoverd tot drag queens. Het panel moet raden wie er achter het personage zit, onder leiding van presentator Carlo Boszhard.

Op 15 mei om 21.30u op RTL 4.


Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival wordt dit jaar van 18 mei t/m 22 mei uitgezonden, live vanuit Ahoy Rotterdam. Er zullen 2 halve finales zijn en 1 finale. Diverse landen moeten laten zien wat ze in huis hebben, daarvan kiest de jury en het publiek wie zich mogen kwalificeren voor de grote finale op 22 mei.

Van 18 mei t/m 22 mei op NPO 1.


Finale Europa League en Champions League

Wie wint de Europa League en wie gaat er vandoor met de cup met de grote oren? Je ziet het komende weken bij NLZIET. De grote finale vindt plaats op 26 mei. Daarnaast kun je natuurlijk ook de wedstrijden van de Champions League live kijken met NLZIET. Deze finale is om 21.00u op 29 mei te zien, live vanuit Istanboel in Turkije.

26 mei op RTL 7 en 29 mei op SBS6.


Veel kijkplezier!