Kijk live tv met NLziet

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het verbeteren van NLziet. We hebben live & replay tv aan onze dienst toegevoegd.

 

We zijn benieuwd of je net zo enthousiast bent over deze toevoeging als wij. Vanaf woensdag 19 juli gaan we testen met live en replay tv. Hier kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

 

Om te zorgen dat we bouwen aan een NLziet waar iedereen blij van wordt, is jouw feedback erg waardevol. Het testen van live & replay tv kan op het web en via de app. Op welke apparaten zou jij mee willen testen?

 

Web
Alle NLziet abonnees kunnen testen via de browsers Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer en Edge. Vanaf 19 juli is er een pop-up te zien op onze site, waarin je kunt aangeven dat je mee wil testen.

 

Mobiele app
Gebruik je de NLziet app via Android en/of iOS en wil je testen op mobiel of tablet? Er is een beperkt aantal plekken voor enthousiaste Android- en iOS-gebruikers, dus meld je direct aan door deze vragenlijst in te vullen.

 

Aan de hand van de aanmeldingen stellen wij een groep representatieve testers samen. Je hoort zo snel mogelijk van ons of je definitief meedoet als iOS en/of Android-tester.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie lezen? Kijk dan in de FAQ of neem contact op met onze klantenservice.